2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
اره منم سیسمونی گرفته بودم براش 😔😔ولی بردن خونه مامانم اما هنوزم گریه میکنم تو تنهاییام کاش این رو ...

میگذره تواین دوماه به نظرم بروهنری که دوست داری یادبگیربعداانقدسرت شلوغ میشه که اصلاوقت نمیکنی من خیلی خیاطی رودوست دارم امادیگه نه وقتشودارم نه حوصلشو

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
میگذره تواین دوماه به نظرم بروهنری که دوست داری یادبگیربعداانقدسرت شلوغ میشه که اصلاوقت نمیکنی من خی ...

حس میکنم افسردگی گرفتم اصلا از خونه بیرون نمیرم حتی کارا خونه رو هم نمیکنم ولی باشه عزیزم پیشنهاد خوبیه چون اینجوری فقط نشستم فکر میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم میرم ب امید مثبت شدن این دفعه استراحت میکنم سرکلاژم میکنم مرسی عزیزم ک جواب پیاممو دادی خ ...

حتی یه کاربری بودالان یادنمیاداسمشوواسه اونم همین اتفاق افتادامابعدش خودش طبیعی باردارشدبه طورمعجزه اسایی انشالله واسه توهم همچین سوپرایزی اتفاق بیوفته

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
حتی یه کاربری بودالان یادنمیاداسمشوواسه اونم همین اتفاق افتادامابعدش خودش طبیعی باردارشدبه طورمعجزه ...

واقعا؟ خدارو شکر انشالله منم طبیعی بشم دیگه کارم ب دکترنکشه 🙏🙏

انشاالله به امیدخداراستی ویتامین دی بخورخیلی خوبه برای بدنت

باشه گلم هفته ای یه دونه ۵۰۰۰میخورم فولیک اسید و کلسیمم هنوز میخورم امروز ۲۶روزه از زایمانم گذشته کاش زود پریود شم فقط

خداکنه بتونم ایشاا.. فردا روزی انتقال بدم مثبت بشم هر روز باید بزنم شوهر منم ی هفته صبح ی هفته شبه ...

اره بابا میتونی نه من نمیکشم تزریق میکنم ولی تو اولته بکش یکم اگه خون نیومد تزریق کن 

عزیزم شرمنده شما تو بارداری بعدیت چیکار کردی سرکلاژ؟ زایمان زودرست بخاطر باز شدن دهانه رحم بو؟ میخام ...

بهتر ۶ ماه به بدنتون استراحت بدین بعد برین تو سیکل .ان شاالله با اولین انتقال هم باردار بشین و جای خالیشون بزودی زود سبز بشه براتون  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها پیج یه خانم دکتر که درباره ای وی اف حرف میزد و نکاتشو خوندم.تو مرکز مام هستش.میگ وقتی جنین سقط میشه علتش مشکل کروموزومی هستش.کلا بنظر گوش کنه ادم اطلاعات بالا میره و ارامش میگیرین.حالا هردکتری که باش فرق نداره سعی کنین نکاتشو مطالعه کنین.میگ درسته جنین سالم رو انتقال میدیم ولی ما ظاهرشو میبینیم و باکیفیت ترین هرو پنتقل میکنیم و ولی از ذارت جنین و کروموزوم هاش بی اطلاعیم.واس همینم ممکنه سقط رخ بده.خونریزی و لک بینی هم چیز عادی ای هست.استراحت مطلق بعد انتقال معنا نداره