2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
مرسی عزیزم فک میکنم خیلی ارمایش اپکا رو قبول نداره ٫!؟ ان شالله خیر باشه برا منم ۵ مرداد اماده میشه ...

اره فک کنم. ان شاالله که خیره عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه تو اومدی تهران زرنانی دیدی

با منی عزیزم؟

نه مشکلی پیش اومد نتونستم بیام‌. شکر خدا جور شد ویزیت اینترنتی گرفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته عزیزم؟ آره واقعا دیگه خسته شدم اینقدر بغض دارم فقط نگاهم به معجزه ی خداست

سلام عزیزم الهیی🥺🫂

من ۳۸سالمه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شما این آمپولو استفاده کردی؟ من فکر میکردم این آمپول جلوی پریود شدنو میگیره ولی پریود شدم چون فردای ...

آره عزیزم زدم و عالیه. فقط کلسیم و ویتامین دی حتما بخور چون پوکی استخوان میاره. اولی رو که میزنی به موقعه پریود میشی و دومی رو ۲۸ روز بعدش میزنی بعد اون بستگی به بدنت داره بعضیا پریود میشن بعضیا هم ۲ ماه نمیشن من خودم با زدن دوتا آمپول حدود ۳ ماه و خورده ای بعد آمپول دوم پریود نشدم. ببین کیست آندومتریوز علاوه بر اون کیست توی تخمدان التهاب هم ایجاد میکنه که همین التهاب توی رحم و تخمدان باعث میشه کیفیت تخمکات بیاد پایین و برای انتقال هم جنین رو پس بزنه رحم. حالا اصلا شاید کیستت رو خیلی کوچیک نکنه ولی التهابات رو از بین میبره. 

من دکترم گفت نیاز به عمل ندارم چون فقط تخمدان رو درگیر کرده. 

بله اولین انتقال بعد زدن این آمپول مثبت شدم اما بار اول که آی وی اف کردم تخمکام افتضاح و انتقالمم منفی اما بار دوم رفتم جای دیگه که دکترش باسواد بود و برای من که کیست آندو داشتم همه کار کرد. پردنیزولون هم برای این کیست خوبه. لطفا اهمیت نده من خودم یه زمانی حال الان تو رو داشتم اینقد توی نی نی سایت در حال تحقیق بودم تا جایی که به رحم اجاره ای فکر میکردم اما همش توهم من بود. 

خیلی خوبه که تغذیه رو رعایت میکنی

این کیست با بارداری از بین میره یا خیلی کم میشه 

سوالی داشتی در خدمتم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره عزیزم زدم و عالیه. فقط کلسیم و ویتامین دی حتما بخور چون پوکی استخوان میاره. اولی رو که میزنی به ...

سلام 

سارا جان چند وقت بعد از امپول ها انتقال داشتی؟؟

ببین من سه تا دکتر بهم داده که اخریش رو 28 مرداد باید بزنم میخوام ببینم انتقالم کی میشه حدودا؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شاید . امیدوارم که بتونه پای تصمیمش وایسه 🤲🤲🤲 واقعا نمیشه از بیرون زندگی کسی دردش فهمید.

اترین جااان جطوری؟ بهتر شدی عزیزم ؟

روزای سختی رو گذروندی انشاالله به زودی جبران بشه واست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام  سارا جان چند وقت بعد از امپول ها انتقال داشتی؟؟ ببین من سه تا دکتر بهم داده که اخریش ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله.

ببین من بعد دومی سه ماه و خورده ای طول کشید تا پریود شدم و رفتم انتقال. اما بعضیا زودتر میشن. شانسه باید ببینی بدنت نسبت بهش چه واکنشی نشون میده دکتر من گفته بود دوماه بعدش میشی حدودا که من اینقد طولانی شد و هر لحظه منتظر بودم بشم. حالا سه تا که دیگه خیلی زیادتره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بیشتر روی ژنتیک متمرکزه و نظرش خیلی متفاوته با دکترهای زنان دیگه

مثلا اخرش همون سرم دادن دیگه.  راستش من دوبار سقط بعد اینکه ساک میبینم شش هفت روز بعد می افته اینبار سرم پردینوزول انوکسا هم داشتم دی اف ای شوهرم هم موقع تخمکشی ده بوده با امپول مورفولوژی دو  ، خاستم قبل انتقال برم زرنانی ولی گفتم تهش سرم میده که اونم دکترم میده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
با منی عزیزم؟ نه مشکلی پیش اومد نتونستم بیام‌. شکر خدا جور شد ویزیت اینترنتی گرفتم

ویزیت اینترنتی چجوری گرفتی شماره دکتر میدی کجاست الان 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم