2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047719 بازدید | 684621 پست
مرسی عزیزم فک میکنم خیلی ارمایش اپکا رو قبول نداره ٫!؟ ان شالله خیر باشه برا منم ۵ مرداد اماده میشه ...

بیشتر روی ژنتیک متمرکزه و نظرش خیلی متفاوته با دکترهای زنان دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی بود عوارضش.بددتر چی 

قرص داکسی سایکیلین به من داده بود خدا نیاره واسه کسی یعنی مردم و زنده شدم اصلا خیلی حالمو خراب کرد تهوع شدید اصلا نمیتونستم غذا بخورم خیلی سخت گذشت برام

البته خیلیا هم شنیدم مشکلی باهاش نداشتن ولی من خیلی اذیت شدم باهاش

هنوزم توی یخچال دارمش میبینم حالم بد میشه

سلام آره عزیزم تا دلت بخواد. من خودم با آندومتریوز دوبار باردار شدم. اندازش چقده و کجاها رو درگیر کر ...

کیست تخمدان آندومتریوز دارم که ۵ سانت بود بعد از داروهای پانکچر ۷ سانت شده،دکترم آمپول زولادکس بهم داده زدم یه دونه دیگه ام باید بزنم،یه بار انتقال دادم نشده اون موقع که من انتقال دادم کیستم سه سانت بود،هرچی سرچ میکنم چیزای خوبی نمیخونم،همه میگن انتقالو منفی میکنه،شما طبیعی باردار شدی یا انتقال دادی؟ 

بنظرتون کارشون درسته؟

ببین عزیزم من نظره شخصی خودمو میگم چون نظرات باهم فرق داره !رویان مرکز خوبیه فقط بدیش اینه تا چندبار منفی نشه کاری زیادی نمیکنه مثلا به مکمل اعتقاد نداره مثلا تا چندبار منفی نشی ازمایشات ایمنی انعقادی نمینوسن مثلا آمپول چسب جنین نمیدن سرم نمیدن وگرنه مرکز خوبیه فقط به نظرم زیادی لفت میدن 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
کیست تخمدان آندومتریوز دارم که ۵ سانت بود بعد از داروهای پانکچر ۷ سانت شده،دکترم آمپول زولادکس بهم د ...

این آمپول عالیه مطمین باش به ۴ میرسه سایزش. فقط عزیزم کاکائو و شیرینی. شکر. قند رو ترک کن کلا. سعی کن خیلی خورد و خوراکت سالم باشه. پیاده روی و ورزش عالیه 

هم با انتقال باردار شدم 

هم طبیعی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
این آمپول عالیه مطمین باش به ۴ میرسه سایزش. فقط عزیزم کاکائو و شیرینی. شکر. قند رو ترک کن کلا. سعی ک ...

شما این آمپولو استفاده کردی؟ من فکر میکردم این آمپول جلوی پریود شدنو میگیره ولی پریود شدم چون فردای پانکچرم دکترم گفت تزریق کنم،من رژیم کم گلوتن گرفتم لب به نون و چیزای آردی سعی میکنم نزنم به ندرت شده که خورده باشم،شیرینی هم تا جایی که شده نخوردم ولی بازم کامل ترک نکردم،سوسیس کالباس اصلا نمیخورم،کافئین نمیخورم،اینارو دارم رعایت میکنم،سه شنبه وقت دکتر گرفتم برم باهاش مشورت کنم،خیلی سردرگمم،بس که چیزای مختلف خوندم گیج شدم،از عملم خیلی میترسم،دکترم گفت اول دارو میدم سرکوبش کنیم اگه نشد عمل🤦🏼‍♀️ شما با اولین انتقال باردار شدید؟ تو بارداری اذیت نشدی؟

سلام به همه دوستان گلم،یه سوال دارم تو این تاپیک کسی بوده که با وجود آندومتریوز انتقالش مثبت بشه؟ یا ...

سلام عزیزم

من داشتم اول کیست رو درآوردن بعد انتقال دادن

با اینکه الان کیست ندارم و کامل برداشتن دکتر میگه به محیط لگن و رحم التهاب میده 

به نظرم اول جراحی کن بعد انتقال بده

چون اگر قرار باشه با وجود کیست بارداری اتفاق بیوفته که طبیعی میشه و دیگه نیازی به آی وی اف نیست

برای جراحی هم بگو حتما لاشه کیست رو بردارن نه اینکه تخلیه کنن وگرنه به سرعت برمیگرده

بچه ها یه سوال شما که تو پروسه ای وی اف هستین مراعات غذایی میکنین؟غذاهای بیرون و فست فودی نمیخورین؟

اگه مراعات کنی بهتر نتیجه میگیری به خصوص تو سیکل پانکچر،سعی کن اصلا فست فود نخوری،سبزیجات و میوه و مغزیجات به خصوص بادوم رو تو رژیم غذاییت داشته باش،آبمیوه طبیعی مثل آب هویج و آب پرتقالم خوبه،غذای بیرون مثلا جوجه و کباب ایرادی نداره ولی فست فود اصلا خوب نیست،تخم مرغ بخور،من قبل از شروع سیکل و دو سه روز اول سیکل تو چاییم زنجبیل و عسل میریختم و میخوردم ولی روزایی که فولیکولام بزرگتر شد دیگه نخوردم ترسیدم تخمکام آزاد بشه😅

سلام عزیزم من داشتم اول کیست رو درآوردن بعد انتقال دادن با اینکه الان کیست ندارم و کامل برداشتن دک ...

من از عمل خیلی میترسم 😬به خصوص که شنیدم بازم برمیگرده،برای شما دیگه برنگشت؟میشه بگی هزینش چه قدر شد؟ بعد شما انتقالتون مثبت شد؟ ببخشید سوال زیاد پرسیدم😅