2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست
من از عمل خیلی میترسم 😬به خصوص که شنیدم بازم برمیگرده،برای شما دیگه برنگشت؟میشه بگی هزینش چه قدر شد ...

اصلا ترس نداره

بله برمیگرده

فعلا برنگشته

پارسال ۳۰تومان.خصوصی عمل کردم

اصلا عمل سختی نیست نگران‌نباش لاپاراسکوپی میکنن

از همون لاپاراسکوپی میترسم😅 پارسال هیسترو شدم اصلا ترسی نداشتم واقعا هیسترو چیز خاصی نیست ولی لاپارا عمل سخت تریه به نظرم☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا ترس نداره بله برمیگرده فعلا برنگشته پارسال ۳۰تومان.خصوصی عمل کردم

پس حتما امسال خصوصی میشه ۵۰ تومن،چون دکتر منم تو خصوصی عمل میکنه،شما فقط کیست داشتی یا جاهای دیگه ام درگیر شده بود؟

از همون لاپاراسکوپی میترسم😅 پارسال هیسترو شدم اصلا ترسی نداشتم واقعا هیسترو چیز خاصی نیست ولی لاپار ...

اصلا متوجه نمیشی

بعدشم به خاطرگاز لاپرا یه چند روز شانه درد داری

با یک هفته استراحت سرپا میشی

من لاپرا و هیسترو رو باهم انجام دادم

اصلا متوجه نمیشی بعدشم به خاطرگاز لاپرا یه چند روز شانه درد داری با یک هفته استراحت سرپا میشی من ...

پس نترسم خیالم راحت باشه😅باید برم ببینم دکترم برنامش چیه،چون گفت اگه با دارو نتونیم کاری کنیم عمل میکنیم☹️

الهی عزیزم☹️ همین سقط شدن بعد از مثبت شدن انتقالم میگن از عوارض آندومتریوزه🥺

بتا خوب نمیرفت بالا

نمیدونم علتش چی بود دکتر گفت همینکه مثبت شدی خوبه و اینکه طبیعی هم میتونی باردار بشی

حالا اینبار یه مقدار داروی ضد التهاب داده

بتا خوب نمیرفت بالا نمیدونم علتش چی بود دکتر گفت همینکه مثبت شدی خوبه و اینکه طبیعی هم میتونی باردا ...

آره بازم خداروشکر که مثبت شدی، انشاالله اینبار بارداری خوبی داشته باشی عزیزم❤️

بتا خوب نمیرفت بالا نمیدونم علتش چی بود دکتر گفت همینکه مثبت شدی خوبه و اینکه طبیعی هم میتونی باردا ...

ببخشید چه دارویی برای التهابتون داده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من تهران نیستم.ولی درکل بنظرمن دارو تقویتی باید خورده بشه 

اره تاثیر داره حالا نه خیلی زیاد ولی تاثیر داره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭