2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست

سلام دوستان. روز بخیر. من دیروز پانکچر شده و پونزده تا تخمک داشتم. دو سه روز قبل رفتم مطب و سونو کرد دکتر گفت تعداد اونقدر نیست هایپر شی، دیروز بیمارستانم چیزی نگفت بهم. امروز خیلی بی حال و کلافه ام، شکمم هم باد کرده و نفخ شدید دارم ... ممکن هایپر شده باشم. اصلا اگر شده باشم و دارو مصرف نکنم خطرناکه؟ دکترم امروز در دسترس نیست بیمارستان هم جواب نمیدن🥺

سلام بچه ها من هنوزم بچه ندارم چارتا کاربری از دست دادم چارساله پنج تا ای وی اف کردم مثبت نشدم 

حالا یه دکتر عالی برای هیسترو که وضعیت رحممو قشنگ بفهمه بهم معرفی کنید همکاری کنید مرسی

التماس دعای مخصوص

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من مام رفتم پیش علی رضای دکتر همسرمم والله یادم نمیاد ولی بعدش مام ادامه ندادم اومدم ابن سینا ...

نه عزیزم اتفاقا خوشحال میشم کامل شرح میدی ما توی این تاپیک هسیم که از تجربیات هم استفاده کنیم 

کاش دی اف ای رو انجام میداد چون اگه مشکل داشته باشه حتی کاشت هم درصدش خیلی پایین تر از حد معمولش میاد الان عمل کردین؟؟توی ابن سینا راضی هسین؟؟نتیجه گرفتین یا شرایطتون بهتر شده اصلا؟؟شاید همسرت بخاطر هزینه هاش از مام انصراف داده

داداش منم با دارو پیشش نتیجه گرفت کار به ای وی اف نکشید دی اف ای داشت با واریکوسل خفیف مورفوژیم داشت

راست میگی عزیزم امیدوارترم کردی اگه حوصلت میگیره میشه بهم لطف کنی بگی چندماه تحت درمانش بود؟؟واریکوسل عنل کرد؟؟کلا هرچیزی راجع بهش اگه بهم بگی یه دنیا ممنونت میشم خیلی بهتره با اطلاعات بیشتری سراغ دکتری بریم

سلام سحرجان. بهتری عزیز؟ شما میدونی بخیه های سرکلاژ رو کی میکشن؟ امکانش هست دکتر قبول کنه همون روز س ...

سلام عزیزم ممنون 

بستگی به دکتر داره بعضیا میگن دوقلویی خطرناکه از هفته ۳۳ میکشن بعضی ها دکترا با زایمان باز میکنن

سلام خانوما 

برای میکرو برم کدوم مرکز که کارشون واقعا خوب باشه ؟؟

من الان ابن سینا میرم ، راستش ناراضی ام 

دو بار پانکچر کردم هر بار میگن تخمکا بعد از لقاح ، تقسیم سلولی نمیکنن ، ینی تا دو روز خوبن جنین ها و بعدش از بین میرن 

فک کنم جنین شناساش خوب نیستن 

بنظرتون تقسیم سلولی نکنن از تخمک یا اسپرم ؟؟؟ 

البته اسپرم همسرم خوبه ولی دکتر میگه ی بار دیگه پانکچر کن ، نشد باید ivf test  انجام بدیم ( با یه تخمک دیگه لقاح بدن اگه اون اکی بود مشکل از تخمک توئه و اگ‌ بد بود از اسپرمه )

چشم خواهر مهربونم  از دیروز خیلی بهتر شدم.خونم ساوندم.فردا بخیه هامو بکشم دیگه سعی میکنم خودم ...

برو مشاوره که رفتار درمانی بشی

امیدوارم موفق بشی و طبیعی بارداربشی

اول برای طبیعی اقدام کن 

احتمالا التهاب هم به خاطر بیماری پوستی که دارید

جدا؟من فک کردم بخاطر داروهای تقویتی هست که میخورم.اخه ترشحم خیلی زیاد داشتم دکتر بیچاره شست و شو داد.مث ترشحات تخمکگذاری.گفتم حتما بخاطر همین داروهاست.البته پاپ اسنیرم تازه دادم.دکتر گفت چون پشت هم انحام دادی بخاطر همون احتمالا