2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
قربونت برم سارا قشنگم ی زندگی خوب وپراز آرامش برات آرزو میکنم خواهرم ♥️

خدا نکنه خواهر مهربونم.

الهی آمین برای هر دومون.

آترین جونم این مدت که نبودی  یه چیزی شد من ده روز پیش فهمیدم باردارم باورت میشه طبیعی با یه بار اقدام اما نموند برام خدا معجزشو بهم نشون داد اما قسمت نبود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم اول رویان رفتم دیدم اصلا اهمیت ندادن و چند تا ویتامین جزیی نوشت و اصلا شرح حال شوهرمو ازش نپرسید ...

اتفاقا من رفتم سونو دیروز خانمه میگفت ای وی اف کردم سقط شده بود میگفت دیگ جنین ندارم.مرکز رویلن میرفت.میگفتم دارو تقویتی چی خوردی میگفت هیچی .هرچی اسم دارو گفتم بهش برلش تازگی داشت گفت فقط امپول دادن و  رفتم‌پانگچر و بعدش انتقال.خیلی عجیب بود برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چیز عجیبی که تو بیمارستان دیدم خانمی بود که بچه اولش سه ساله بود که ای وی اف بود حدود یکسال پ ...

چقدر عجیب. چطور بهش اجازه دادن تو دین اسلام حتی اگر بچه یگ رکزم بعد فوت پدر بدنیا بیاد حتی بهش ارث هم نمیرسه. نمیدونم واسه شناسنامه چکار میخوان بکنن.

اتفاقا من رفتم سونو دیروز خانمه میگفت ای وی اف کردم سقط شده بود میگفت دیگ جنین ندارم.مرکز رویلن میرف ...

رویان به تقویتی اصلا اعتقاد نداره منم همینطور بودم فقط خودم سرخود میخریدم تنها چیزی که رویان میده اسید فولیک هست همین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
جدا؟من فک کردم بخاطر داروهای تقویتی هست که میخورم.اخه ترشحم خیلی زیاد داشتم دکتر بیچاره شست و شو داد ...

احتمال زیاد بخاطر داروهاست منم همینجوری شدم هنوز شما دارویی نخوردی داروهای اصلی خیلی بدتره البته برای من اینجور بود

چقدر عجیب. چطور بهش اجازه دادن تو دین اسلام حتی اگر بچه یگ رکزم بعد فوت پدر بدنیا بیاد حتی بهش ارث ه ...

سلام عزیزم

اینی که شما میگی ارث بردن بچه از پدربزرگه که اگر پدرش فوت کرده باشه از پدربزرگ ارث نمیبره

وگرنه بچه اگر زنده متولد بشه از پدرش که قبل ولادت او فوت کرده ارث میبره

در مورد انتقال جنین پس از فوت پدر هم این قانون پابرجاست.

تو گوگل سرچ کنی مطالبش میاد

برای انتقال جنین بعد فوت پدر هم فکر کنم اجازه قانونی از دادگاه میدن چون شرعا هم مشکلی نداره

ببخشید طولانی شد🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم اینی که شما میگی ارث بردن بچه از پدربزرگه که اگر پدرش فوت کرده باشه از پدربزرگ ارث نمیبر ...

مرسی از توصیحت گلم. نمیدونم من قبلا تحقیق نکردم راجع بهش اما یک همسایه داشتیم موقع مجردی. دامادش و دخترش طبقه بالاشون زندگی میکردن. یعنی اونها هم همسایه ما بودن. بعد بنده خدا داماده تصادف کرد فوت کرد. یک دختر داشتن یک پسر هم خاننه تو شکمش بود. اون زمان یادمه که برای انحصار وراثت و اینها گفته بودن پسر ارث نمیبره. اینجوری شد که تو دهنم موند. حالا جالب شد برام برم سرچ کنم. انشاالله که برای هیچ بنده خدایی پیش نیاد. اما به قول شما کاملا شرعی هست اون بچه. بعد پن فکر کردم دیدم برای درمان بعضی بیماریها میشه از سلولهای بنیادی کمک گرفت که میشه از برادر خواهر بدست اورد.‌شاید این بک دلیل باشه برای انجام این کارشون

اگر جنینی که قابلیت وراثت دارد یعنی دارای دو شرط ذکر شده است ، مانع ارث بردن تمام یا بعضی از خویشاوندان خود شود تقسیم ارث انجام نمی شود تا آن متولد شود. به طور مثال چنانچه متوفی دارای یک خواهر و یک برادر باشد اموال متوفی تا زمانی که وضعیت جنین به جهت زنده متولد شدن یا نشدن مشخص نشود بین خواهر و برادر متوفی تقسیم نخواهد شد.

اگر جنینی که قابلیت وراثت دارد یعنی دارای دو شرط ذکر شده است ، مانع ارث بردن تمام یا بعضی از خویشاون ...

مرسی مهتاب جان از تذکرتون. من رفتم خوندیم دیدم بله به شرط زندهدمتولد شدن ارث میبده برلی همین باید تقسیم ارث صورت نگیره تا زنده متولد شدن جنین مشخص بشه.احتمالا اون بنده خداها هم گفتم مانع تقسیم ارثشون شدن نه اینکه بگن ارث نمیبره. اما نوشته برای لقاح مصنوعی باید اثبات بشه که لقاح از قبل فوت بوده یا بعد فوت. یعنی اسپرم اگر فریز باشه و منجر به بارداری بشه اون ارث نمیبره

نه عزیزم اتفاقا خوشحال میشم کامل شرح میدی ما توی این تاپیک هسیم که از تجربیات هم استفاده کنیم  ...

والله ابن سینا جنین شناسش خوبه ماهره جنینامو خراب نکردن ۴تا انتقال داشتم یه بار مثبت شدم سقط شد الانم ۵تا جنین دارمماه بعد میرم برایه انتقال به امید خدا ببینم قسمتم چی میشه ولی خودمم مطمینم یه مشکل دیگم هست چون جنینم قلبشم تشکیل شد بی دلیل سقط شد😭😭😭😭الان ۸سالیم میشه ببخشید انقدر روکم بدونه قرص نباشه بدنش شل میشه ونمیتوکه رابطه داشته باشیم و زود ارضا میشه فتقم ۹سال پیش عمل کرده حالا حدس میزنم نمیاد خواهر این جنینام تموم بشه یه کلکی سوار میکنم میگم دکتر نوشته با دکترم حرف میزنم بتونم به زور ازمایششو بده

بچه ها تو رو خدا کسی هست جواب بده من دوست صمیمیم بیچاره دو تا جنین بیشتر نداشت امروز انتقتل داد جنین ها رو بعد اون فلزی هست میزارن تو واژن اونو که گداشتن خیلی دردش گرفت خیلی اومد خونه بیچاره همش خونابه میبینه نشسته فقط گریه میکنه تا فردا هم دسترسی نداره به دکترش

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه