2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
من فردا ساعت سونو ۹انتی داشتم 😭😭😭 خدایا شکرت شاید کرم لطف تو نبود خودم هم نبودم الان شاید این ب ...

اخخ ساعت داروها امپولا ادم یادش میاد گریم میگیره خدا خودش بهمون ارامش بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

[QUOTE=300955185]نمی‌دونم آنا جون فقط می‌دونم کاش بکشم این مشکل و کاش بتونم دوووم بیارم خدا نگاهم کنه[/QUOTE... دردم داری عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه جنین نداری سارا سقط دومت چجوری بود شوهرت ازو بود؟ 

نه عزیزم من جنینام سال پیش آبان تموم شد.

سقط دومم که طبیعی باردار شده بودم همین ده روز پیش بود افتادم به خونریزی. شوهرم الیگو اسپرم بود آخرین بار ۴ میلیون اسپرم داشت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچهها من بعد از ای وی اف اولم پریودیم قطع شد با دارو میشم میخام بدونم پی ار پی تخمدان ممکنه پریودیم برگردونه.  کسی انجام داده اینجا

سلام آترین قشنگم خوبی عزیزم این حال و احوال تو رو همه مون تجربه کردیم طبیعیه خو آدم از دوستش شکایت ن ...

عزیز دلم

قربون دلای مهربون و پر از غمتون برم خواهرای گلم به حق شش ماهه ی امام حسین تو همین محرم حاجتمون رو از گهواره ش میگیریم 

منم فقط همسر و مادرم میدونن مشکل ناباروری رو بقیه فکر میکنن خودمون بچه نمیخوایم هربار میام پیش مامانم یا همسرم درد دل کنم میگن بیخیال بابا خودتو ناراحت نکن نمیزارن حتی ادامه بدم به درد دل به خاطر همین فقط شماهارو دارم میام اینجا حرفاتون رو می‌شنوم میبینم تنها نیستم از خبرای بارداریتون ذوق میکنم امید به دلم برمیگرده 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربونت برم مهربون میگم کی میری تو سیکل انتقال؟

معلوم نیس هنوز عزیزم🥺❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والله دکتر مردان مام خیلی با دقته من تو ابن سینا اصلا دکتر بهمونم نگفت مشکل داره دارو هم نمیداد خودم ...

منم اول رویان رفتم دیدم اصلا اهمیت ندادن و چند تا ویتامین جزیی نوشت و اصلا شرح حال شوهرمو ازش نپرسید از رویان انصراف دادم و الان رفتم مام پیش دکتر اطرج ۳ تا ازمایش برای شوهرم نوشته که منتظرم پروژه ش تموم شه و ازمایش بده با خیالت راحت 

شما هم مام هستی ؟؟کدوم دکتر؟؟

ازمایشگاه ناباروری دقیقتر عکس ازمایش رویانشو بزار اینجا ازمایش هورمون چیه منظورت تیرویده

شما گفتی کدوم مرکز دارین ادامه میدین و کدوم دکتر؟؟چرا داروهاشو نخورد همسرتون؟؟ازمایش هورمون یعنی تیرویید و   پرولاکتین و تستسترون و...

شوهرم براش ننوشته بودن اما الان دکتر اطرج نوشت براش حقیقتش بهاطر اهمیت دادنش یکم دلم قرص شد گفتم دکتر خوبیه که اینا رو نوشته و مد تظر گرفته هردکتری بود سه بار میبرد و میاورد که یبار سوتو یبار ازمایش اسپرم یبار ازمایش هورمون و...تا ویزیت بیشتر بگیرن اما اطرج یه جلسه رفتم اینجور نبود خدا کنه درمون کردنشم عالی باشه و نتیجه بگیرم دونفر که ازش دیدم همین مشکل اسپرم داشتن همسرشون با دارو نتیجه گرفتن ۶ ماهه من اونا اطرج رو بهم معرفی کردن دیگه توکل بر خدا

دی اف ای شوهر منم مشکل داشت.  یه دوره امپول میزنه خوب میشه

دی اف ای که با دارو حل شد چه تغییراتی توی اسپرم همسرتون  پیش اومد توی ازمایشاتش؟؟من امیدم اینه که از هورمون و دی اف از باشه مشکل کم تحرکی اسپرمش و حل بشه با دارو

منم اول رویان رفتم دیدم اصلا اهمیت ندادن و چند تا ویتامین جزیی نوشت و اصلا شرح حال شوهرمو ازش نپرسید ...

عزیزم من مام رفتم پیش علی رضای دکتر همسرمم والله یادم نمیاد ولی بعدش مام ادامه ندادم اومدم ابن سینا فکر کنم حقه ی شوهرم خوب جواب داد 😁😁😁😁چون تو مام دی اف ای براش نوشتن حتما باید میداد گفت من مام ادامه نمیدم البته خودمم کمی منصرف شدم چون من عمل هیسترو داشتم گفتن باید بری بیمارستان دیگه دوبار بیهوش میشدم یه بار تخمک کشی یه بارم هیسترو ولی تو ابن سینا باهم انجام دادن 

ببخشید زیاد فک زدم

شما گفتی کدوم مرکز دارین ادامه میدین و کدوم دکتر؟؟چرا داروهاشو نخورد همسرتون؟؟ازمایش هورمون یعنی تیر ...

داداش منم با دارو پیشش نتیجه گرفت کار به ای وی اف نکشید دی اف ای داشت با واریکوسل خفیف مورفوژیم داشت