2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047213 بازدید | 684581 پست
دی اف ای که با دارو حل شد چه تغییراتی توی اسپرم همسرتون  پیش اومد توی ازمایشاتش؟؟من امیدم اینه ...

هیچی فقط دی اف ایاومد پایین اره دکتر خوبیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
داداش منم با دارو پیشش نتیجه گرفت کار به ای وی اف نکشید دی اف ای داشت با واریکوسل خفیف مورفوژیم داشت

حرکت داشت اسپرمش تعدادش چند بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مورفوژیم داره احتمال داره کسی ککه مورفوژی داشته باشه حتما دی اف ای داشته باشه 

اره به هم ربط دارن 

[QUOTE=300955185]نمی‌دونم آنا جون فقط می‌دونم کاش بکشم این مشکل و کاش بتونم دوووم بیارم خدا نگاهم کن ...

گاها خیلی کم میاد سراغم اما رفلاکسم خیلی شدیده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیز دلم قربون دلای مهربون و پر از غمتون برم خواهرای گلم به حق شش ماهه ی امام حسین تو همین محرم حاج ...

سلام نهال قشنگم الهی که همه مون بحق حضرت علی اصغر نتیجه بگیرم من متاسفانه ۱۳سال شده انتظارم دیگه دلیل نمیتونم برای بچه دار نشدنمون بگم خدا انشاالله که به این زودی دلامون و شاد کنه 🫂🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام به همه عزیزای دلم😍 انشاءالله که خوب وخوش باشید همگی 

عزیزای دلم خواستم یادآوری کنم بهتون که از روزه روز اول ماه محرم غافل نشید هم خودتون هم شوهرتون روز اول رو روزه بگیرید انشاءالله که به حق ۶ماهه کربلا همین امسال دامن همه اونایی که نی نی میخوان سبز میشه وبهترینها براتون رقم میخوره🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من خودمم سال ۱۴۰۰ روزه گرفتم که بعدش رفتم انتقال مثبت شد خداروشکر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم خدا را شکر به خیر گذروندی. با دوتا بچه تازه معلوم شده یک لوله بسته اس. خدای من. من همه اش نارا ...

ممنون عزیزم.والا الانم بی حالم.رنگم مث گچ شده بود.یه بی حالی ای دارم .اره خوب شدم رفتم بخدا یه لوله بسته بود فکرشو نمیکردم اصلا.حدودیه ربع بیست دقیقه طول کشید.فک کن اون همه ابزار فلزی داخل رحم میذارن مایه تزریق میکنن همون حالت باید باشی تا دکتر بگه تموم زجر آور بود.تازه بعدشم گفت التهاب داری خونریزی داشتم شست و شو داد.نمیدونم چرا گفت التهاب!!گفت ترشحت هم زیاده.گفتم حتما بخاطر داروهایی که مصرف میکنم.گفتم مشکل پوستی دارم سه تا امپول زد یکیش براحساسیت بود.بعدش هم یه امپول دیگ زد.

ما سزارینیا صد درصد چسپندگی داریم دکترم بهم گفت منم داشتم خدارو شکر باز شده منم یکی از لولهام گرفتگی ...

وایی خیلی سخته .بنظرم دردش به کنار از نظرروحی من اذیت شدم اون همه ابزار داخل رحم یه ربع بیست دقیقه همونجور بودن تا تموم بشه.گفت التهاب داری نگران شدم

گلوله نمی‌دانست ، تفنگ نمیدانست، شکارچی نمیدانست! پرنده داشت برای جوجه هایش غذا میبرد...! خدا که ...

فدات آبجی قشنگم الهی غم نبینی و هرگز تجربه نکنی

ممنونم از حرفای قشنگت.الهی خدا به زودی سوپرازش بهت نشون بده.سنت کمه ومن مطمئنم که بارداری طبیعی تجربه می‌کنی انشاالله ♥️💓

عزبزم اقوام همسرم به تازگی زایمان کرده یه مدت نینیش تو دستگاه بود الان شاید نزدیک یک ماه باشه... ا ...

آخی عزیزم اول قدمش مبارک

انشاالله که خدا به زودی تپل مپلش کنه.بچه های نارس خیلی غیر طبیعی زشتن ولی بعد از چند ماه خیلی زیبا وخوشکل میشن فاطمه 

سلام آترین قشنگم خوبی عزیزم این حال و احوال تو رو همه مون تجربه کردیم طبیعیه خو آدم از دوستش شکایت ن ...

قربونت عزیزم واقعاً دیدی تو لحظه ی که باهاش قهری و داری گله میکنی یلحظه تعادلت بهم میخوره که بیوفتی نا خودآگاه صداش میکنی .این یعنی خدا تو وجودمونه به قولا از رگ گردن بهمون نزدیکتره.اما ما بینش فهمیدن حکمت و صلاحش نداریم.

و اینکه در مورد صفرات بدون هیچ تعللی درش بیار

زن داداش من کم سن ۱۷باردار شد تو بارداری خیلی دل‌درد میگرفت.زایمان کرد بچه یکماه داشت که عملش کردن در اورد.

مامانم الان ۲۰ساله در اورده 

قربونت  عزیزم تمام حرف های همسرتون و خواهرتون درسته  وقتی یه چیزی رو نداری حریص میشی&nbs ...

چشم خواهر مهربونم 

از دیروز خیلی بهتر شدم.خونم ساوندم.فردا بخیه هامو بکشم

دیگه سعی میکنم خودمو جمع جور کنم ی مسافرتی برم تو این ۴.۵ماه .من پریودم منظمه و تخمک گذاری هم دارم.برم دارو تقویتی بگیرم با محرک.شاید خدا خواست باردار شدم.بدیش اینه که من خیلیییییییی استرسیم.دست خودم نیست لعنتی.

نمیدونم برم روانپزشک .من ی دوره طولانی داروی افسردگی مصرف میکردم.

انشاالله دلت شاد بشه 🤲😘