2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
ببخشید عزیزم مگه دکتر خودتون و دکتر انتقال یک نفر نیست؟من اینجا دکتر خودم و انتقال تا موقع تشکیل قلب ...

نه عزیزم دکتر خودم حدود ۱۲ساله زیر نظرشم اما دکتر انتقالم از ۹۷پیشش پرونده دارم دوبار آی یو ای کردم مرکز دولتی که نگرفت

و خودش گفت مرکز نوپاس وقتت هدر نده اینجا

دیگه نرفتم تا برای این انتقال رفتم پیشش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونا من چهارشنبه رفتم معاینه شدم همچنان ضخامت اندومتر خوب نبود و میگفت نازکه اون داروخونه ...

عزیزم اگر تهرانی داروخانه شریفی سمت غرب فکرکنم استرادیول ترکیه رو داشته باشه.

قرص سیلدنافیل هم هر شب یکی واژینال مصرف کنی خیلی برای خونرسانی رحم و افزایش ضخامت خوبه.

یعنی به اتقال دکتر مربوطه؟یا اینکه خودشون تکون خوردن و جابه جا شدن؟ اخخ دکتر من گفت اینا تا ۳روز تو ...

والله خودشون میچرخن ولی از اینکه سه تاشون بالا بودن بعید نیست که دکتر کمی بالا تزریقشون کرده.

حتی از دکتر پرسیدم که خودم توش دخیل نبودم اینکه من تاق باز نمیتونم بخوابم با ارامش همش رو پهلو میخوابم گفت نه تاثیری نداره.گفتم یعنی جاذبه تاثیر نداره گفت نه

فدات بشم خوشکلم الهی خدا این‌بار بسلامتی ۹ماه بگذرونی چطوری بهتری ؟

اترین جان خیلی با این اوضاع پیش اومده برات ناراحت شدمو دلم شکست خاهر ولی اصلا توان پیام دادن نداشتم خاستم یکم بهتر بشی بعد پیام بدم انشالا که خدا بهترینت برات کنار گذاشته ما اینجا هممون یه وقتایی کم میاریم ولی ته تهش باز میریم تو بغل خدا و ازش صبر میخاییم منم اینروزا اصلا حاله خوبی ندارم زندگیم رو هواس و بزور دارم خودمو میرسونم برا‌ادامه پولی بازم میگم خدایا منو دوستامو اینقد امتحان نکن توان نداریم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

[QUOTE=300846248]والله خودشون میچرخن ولی از اینکه سه تاشون بالا بودن بعید نیست که دکتر کمی بالا تزریقشون کرده. حتی ا ...[/QUOTEمگه با سونو انتقال نمیدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم  قربونت خوبم منم با لکه بینی سر میکنم میاد و میره سپردم به خدا تا وقت سونو به هرچیز ...

انشاالله بسلامتی عزیزم

اصلأ فکر منفی از خودت دور کن.من شوهرم میامد میگفت بچه‌هام چطورن میگفت تو دعاکن یکیش بمونه

یا ایت الکرسی که میخوندم میگفتم خدایا اگه نبستن تو هستشون کن.خدابا خودت کنفیکون بکن

انگار که جذب کردم.

فقط لکه بینی دست کم نگیر حتما پیگیری کن.درسته لک تو ای وی اف زیاده ولی باید جدی گرفت.تمام لک من از جنبن تو کرونه بود از لحظه ی که قلبش وایساد لک من خوب شد.یک هفته بعداز لک که ایمجوری شد اینا مثل سنگ چسبیده بودن هرچه پله بالا پایین کردم هرچه گرمی خوذدم دریغ از ی زره ترشح زرد..

حتی بعداز کورتاز نه خونریزی نه لک نداشتم چون بتا بالا بود.

الان دوسه روزه مثل پریود خونریزی و لخته دارم.

اصلأ از فراموش کردن پرزسترون نترسین.یادوز کمش نترسین

من سری بعد اگه خدا روزی وقسمتم کنه بعداز مثبت شدن دیگه استراحت نمیکنم چون اینقد سخت میچسبن که کنده شدنی نیستن.لک دلیلی جز جفت اون جنین داره.شاید هماتومت جذب نشده دکتر بهت لازم ندیده بگه 

لوبیا سبز خوردم ماه پیش به صورت آب پز زیاد جالب نبود خوراک گوشتش کردم حالا نمیدونم اثرش از بین رفت ...

ضخامت چنده که میگه خوب نیست؟؟

لوبیا سبز رو من به دکتر گقتم مصرف کنم گفت نه الکی هورموناتو دست کاری نکن،فقط همون داروها...

پیاده روی و ماساژ با روغن سیاهدانه هم مؤثره.

اترین جان خیلی با این اوضاع پیش اومده برات ناراحت شدمو دلم شکست خاهر ولی اصلا توان پیام دادن نداشتم ...

قربونت نیاز قشنگم الهی خدا معجزه ش شامل حالت کنه و زندگیت گرم و شیرین بشه برات ممنونم از احوال پرسیت عزیزم 

[QUOTE=300846248]والله خودشون میچرخن ولی از اینکه سه تاشون بالا بودن بعید نیست که دکتر کمی بالا تزری ...

چرا خواهر دقیقاً باسونو مثانه پر

شایدم به قول دکترم اینا بی‌تربیت بودن 😀😭

رفتن اون بالا.چون اگه نرفته بودن سومی به لوله نزدیک نمیشد

بخاطر اینکه هر سه تا رفتن بالا میگم شاید از حد نرمال بالاتر تزریق شدن 

چرا خواهر دقیقاً باسونو مثانه پر شایدم به قول دکترم اینا بی‌تربیت بودن 😀😭 رفتن اون بالا.چون اگه ...

بعد انتقال چقدر دراز کشیدی من که خودکو کشتم دستشویی هم نرفتم مرکز هلاک شدم تا اومدم خونه وای یادش میافتم میخام بمیرم   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم