2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای ضخامت بادکش داخل ران و رحم رو هم امتحان کنید  اگه رحم رو می ترسین داخل ران تو نت ه ...

شما چند جلسه انجام دادین؟ضخامت اندومترتون چند بود

من یه جلسه رفتم بادکش گرم رحم ولی گفت اینجوری فایده نداره باید ۱۰ جلسه بیای که من شرایطشو نداشتم واقعا

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

من سه روزه لب به چیزی نمیتونم بزنم، خیلی صبور بودم واقعا کم اوردم امروز صبح پاشدم گفتم خدا چرا پاشدم الان چکار کنم تاشب. ده بار از صبح گریه کردم، شهر غریب تنها نمیدونم چرا باید عذاب بکشم راضیما ناشکری نمیکنم ولی  حالم دیگه خوب نمیشه تو دیگه دوقولوچند ماهه از دست دادی  چی میکشی فدات شم خدا خودش بهمون ارامش بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم خوبی؟دخترت خوبه خداروشکر..بزرگ شده؟

سلام عزیزم قربونت خوبه عزیزم شکر خدا

آره عزیزم ۱۶ ماهشه.شما خوبی؟چخبر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اترین مگه دوقولو نداشت چند ماهش بود 

چرا خواهر اما قلبشون هفته ی هشت از فعالیت افتاده بود

جنین سوم تو کورنه یعنی بین رحم و لوله مونده بود که تا نزدیگ ۱۰هفته رشد کرده بود.وتمام لکه بینی از اون بود

زمان گرفتم تو دقیقه خط ظاهر شد نه اچ سی جی نزدم 

پس مبارکه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قسمت منم این بود خواهری سقط که چی بگم نقص عضوم شدم عزیزم 

چطور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من شکلاتیش رو گرفتم مزه آهن میده🥴 اینا ۳هفته دیگه دوام بیارن برم دکتر ببینم اگر اجازه میده بخورم.

هفته چندی عزیزم؟

من وانیلی میخریدم خوب بود

چرا خواهر اما قلبشون هفته ی هشت از فعالیت افتاده بود جنین سوم تو کورنه یعنی بین رحم و لوله مونده بو ...

ای وای مرکزت کجاست چند سالته 

اسم داروخونست؟

اره تهرانه داشته باشن پست میکنن

نه prp نکردم به دکترم گفتم گفت نه لازم نیس اصلا ضخامتی نداری  میشه لطفا شمارشونو بدین؟اکویین ...

اینه عزیزم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۱۵-۱۴۴۸۴۷_gallery_viy9.jpg

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
لوبیا سبز واقعا تاثیر داره تو بالا برن ضخامت ؟  یه نفر تو یکی از تاپیکا می‌گفت برعکس عمل میکنه ...

برا من ک تاثیری نداشت.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱