2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
عزیز دلم میدونم خیلی سخته به قول هپی درد داغ بچه چه ۵هفته چه سه چهار ماهه همش یکسان الهی خدا به زودی ...

سلام عزیزه دلم فقط از خدا میخوام بهت ارامش بده 

با تمام وجودم درکت میکنم 

ان شاالله خدای بزرگ برات به بهترین شکل حبران کنه 

و‌ان شاالله به زودی مامان میشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دلم که میگیره یه چیزی از غیب میرسه حالمو عوض کنه امروز این جملات رو خوندم گفتم با شما به اشترا ...

مرسی نهال جون عالی بود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همیشه دلم که میگیره یه چیزی از غیب میرسه حالمو عوض کنه امروز این جملات رو خوندم گفتم با شما به اشترا ...

دوسه بار خوندم خیلی اروم شدم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربون دل شکستت برم.خواهر عزیزم همه ما داریم با این مشکلمون دست و پنجه نرم میکنیم.داستان ها و غم های ...

قربونت عزیزم ممنونم از دلداری دادنت ♥️

تنها حرفی که راضیم میکنه همینه که شاید بانقص بدنیا میامدن 

سلام بچه ها پانکچر تو رویان چنده؟ من الان زنگ زدم همینجوری گفتم اطلاع داشته باشم از هزینه هاش تا پو ...

سلام هانی جان من پارسال انجام دادم با فریز جنین حدودا۱۱ تومن شد فکر کنم حالا اگه مدارک رو پیدا کردم هزینه رو دقیق میگم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

[QUOTE=300830377]بندرعباس هستم عزیزم بیمارستان ام لیلا [/QUOTاسپرم ضعیفه نه

[QUOTE=300830377]بندرعباس هستم عزیزم بیمارستان ام لیلا [/QUOTاسپرم ضعیفه نه

شوهرم واریکوسل داره مورفو ۲درصده که دکتر گفت چون تعداد زیاده جبران میکنه.جنینا کیفیت دارن دکتری که عملم کرد متخصص ای وی اف بود گفت جای سه تاشون بد بود نه بدنت نه رحم مشکلی نداشته دوتاش تقریباً تو سقف رحم چسبیده بودن یکیشون نزدیک لوله فالوپ 

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

سلام آترین جون

خدا به دلت صبر بده عزیز😞

خدا شاهده این روزا چقدر برای تک تک بچه ها غصه خوردم. راستش دیگه وقتی کسی میاد میگه مثبت شدم باعث خوشحالیم نمیشه. همش میترسم زودگذر باشه براش😞

الهی به حق شش ماهه آقا امام حسین (ع) خدا به همتون به زودی زود فرزندان سالم و صالح بده و در کنارشون غم های این روزای سخت رو فراموش کنید🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه ربطی نداره پریود به لایه های داخلی خوده رحم ربط داره شما لوله رو از سر رحم تا تخمدان برداشتن به ر ...

آره گلم تخمدان هست گفتم شاید از تخمدان هورمون یا تخمک آزاد و به رحم میده که هر ماه پریود میشیم.البته سمت راست لوله دارم خدا کنه و پریودم بهم نریزه 😘

سلام عزیزه دلم فقط از خدا میخوام بهت ارامش بده  با تمام وجودم درکت میکنم  ان شاالله خدای ...

قربونت بشم بهار جان همچنین خودت عزیزم الهی خدا گلپسرت حفظ کنه و به زودی خواهر و برادر نصیبش کنه انشاالله 😘

سلام عزیزم ممنونم.الهی همیشه زندگی به کامت باشه 🤲😘

سلام عزیزم امیدوارم حال دلت بهترشده باشه 

ان شاالله خدا به زودی دلتو شاد کنه منم سه بار این تجربه رو داشتم درک میکنم سخته ولی باید امید داشته باشیم و صبر و توکل تا بتونیم به راهمون ادامه بدیم