2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

نگو اینجوری عزیزم. چرا نیای. هممون شرایطتتو میدونیم و کم و بیش باهاش دست و پنجه نرم کردیم.

الهی خییییییلی زود دلت اروم بشه عزیزم. همیشه ب یادتیم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام اترین جون انشالله خدا بهت آرامش بده عزیزم.سخته ولی تو هدف بزرگی داری و زود غم رو از خودت دور کن ...

فدات عزیزم.

چه قد خوبه با شماها حرف زدن 😘

من آمدم ی پیام بزارم برم ولی انگاری حرف زدن با شما دلمو آرومتر میکنه.خدا میدونه من تمام ده روزی که بیمارستان بودم جز چنتا دوست مجازی قدیمی که تو وات ساپ هستن و هپی ونوشاجان که دلداری میدادن واز احوالپرسی شما ها برام میگفتن کسی نداشتم یعنی خودم نخواستم که باشن

ممنونم از تک تک دوستای مهربونم 😘♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه دلم که میگیره یه چیزی از غیب میرسه حالمو عوض کنه امروز این جملات رو خوندم گفتم با شما به اشتراک بزارم

راضيم به رضاي خدا" 

جمله اي که ما زياد آن را مي شنويم و خود نيز بکار مي بريم، اما گاه فقط به زبان است و دل ما اصلا راضي نيست به رضاي خدا . در اين هنگام در دل ما غوغاست 

مقام رضايت به آنچه خدا مي‌خواهد از مقامات بسيار رفيع اخلاقي و عرفاني است 

مبنای اینکه انسان به مقام رضایت برسد آن است که در اعتقاد و باور خود ، خدا را حکیم بداند که همه کارهایش بر اساس عدل ، حکمت و رحمت است یعنی خدای مهربانی که دائما خیر بندگانش را می خواهد و همیشه بهترین گزینه را برای آنها انتخاب می کند؛  همچنین خدا را همه کاره عالم بداند و به این مطلب باور هم داشته باشد. در این صورت به یک فرد راضی تبدیل می شود.

صبر از نشانه‌های فرد راضی است او سختی‌ها و گرفتاری‌ها را هر چند بزرگ باشند تحمل می‌کند به آنچه از دست مي‌دهد يا مصيبتي که به او مي‌رسد نااميد و افسرده نمي شود

خداوند متعال خیر محض است و دانای مطلق و هر آنچه امر میکند و مصلحت می بیند بهترین است و عقل ما ناقص تر از آن است که بخواهد اما و اگر بیاورد پس بر او توکل میکنیم و از درگاه کبریائیش می خواهیم تا به ما تو فیق بندگی و راضی بودن به مقدراتش را بدهد. إن شاء الله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من سه روزه لب به چیزی نمیتونم بزنم، خیلی صبور بودم واقعا کم اوردم امروز صبح پاشدم گفتم خدا چرا پاشدم ...

عزیز دلم میدونم خیلی سخته به قول هپی درد داغ بچه چه ۵هفته چه سه چهار ماهه همش یکسان الهی خدا به زودی بهتریناش بهت بده گلم 😘💓

فدات عزیزم. چه قد خوبه با شماها حرف زدن 😘 من آمدم ی پیام بزارم برم ولی انگاری حرف زدن با شما دلمو ...

قربون دل شکستت برم.خواهر عزیزم همه ما داریم با این مشکلمون دست و پنجه نرم میکنیم.داستان ها و غم های مختلف.ولی چه کنیم باید زندگی کنیم... ببخشید ولی اینجوری به خودت دلداری بده شاید این جنین هات مشکل داشتن یا بچه های بدی میشدن اگه دنیا نیومدن.شاید دلت آروم شد...💔

شما چند جلسه انجام دادین؟ضخامت اندومترتون چند بود من یه جلسه رفتم بادکش گرم رحم ولی گفت اینجوری فای ...

بله من از روز پاکی یک روز در میان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه انجام دادم 

خودم روی رحم و پا رو انجام می دادم همسرم پشت کمر

خیلی راحته خودت یا یکی از نزدیکان که می تونه برات انجام بده ببر اون جلسه ای که انجام می ده  بگو بهش یاد بده دیگه خودتون انجام بدین

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

ممنونم مهتاب جونم فدات خواهر قشنگم فعلآ خوب نیستم ودوست ندارم تاپیک تحت انرژی منفی قرار بدم قربون دل ...

متاسفم اترین جون از خدا میخوام ارامش ویژه نصیبت کنه و  طبیعی صاحب اولادهای سالم و صالح و بدون دردسر بشی

من خودم سابقه خارج رحمی و از دست دادن یک دونه لوله دارم دارم درکت می کنم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
میگم من الان یه شاخ رحم از دست دادم بنظرتون پریودم بهم نمیریزه خیلی از این بابت میترسم

نه ربطی نداره پریود به لایه های داخلی خوده رحم ربط داره شما لوله رو از سر رحم تا تخمدان برداشتن به رحم و تخمدان آسیب نمی رسونه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

نگو اینجوری عزیزم. چرا نیای. هممون شرایطتتو میدونیم و کم و بیش باهاش دست و پنجه نرم کردیم. الهی خیی ...

فدات الهی به بعدش شادی وسلامتی باشه فاطمه جان انشاالله این انتقالت پر برکت و موفق بشه 🤲😘