2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047386 بازدید | 684597 پست
ببخشید برا اعصاب این دارو؟اگ آره با دکتر مشورت کن ممکنه اثربذاره

بله برای اعصابه . روانپزشک میگه هیچ مشکلی نداره . دکتر زنان میگه به محض بارداری  قطع کن . البته خیلی از دکتر های زنان هم گفتن مشکلی نداره . ولی دکتر خودم میگه قطع کنی بهتره . 

ولی چون میخوام پانکچر کنم میخواستم ببینم روی کیفیت تخمک  تاثیر میذاره یا نه . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربونا

من چهارشنبه رفتم معاینه شدم

همچنان ضخامت اندومتر خوب نبود و میگفت نازکه

اون داروخونه هم چندبار زنگ زدم گفت استرادیول ترکی تموم کرده متاسفانه @alaae    

دیگه موندم چیکار کنم

کسی نظری نداره دوستان

سلام مهربونا من چهارشنبه رفتم معاینه شدم همچنان ضخامت اندومتر خوب نبود و میگفت نازکه اون داروخونه ...

سلام عزیزم 

من دوبار سیکلم بخاطر نازکی اندومتر کنسل شد بار سوم دکتر امپول استرادیول داد و پی ار پی کرد ضخامتم اوکی شد باردار هم شد ولی متاسفانه سقط شد 

بعد از سقطم دوباره با قرص رفتم تو سیکل دوباره انتقالم کنسل شد دوباره باید با امپول برم تو سیکل ببینم چی میشه 

امپول استرادیول هم میتونی امتحان کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای گلم امیدوارم که خوب باشید,من ویدام,تازه اومدم تو جمعتون,روز سوم تیر ماه انتقال جنین انجا ...

عزیزم ماشالا بهت که اینقدر قوی هستی و مطمئن باش همون خدای مهربونی که به خواستش اعتماد داری یه روز یه جوری کمکت میکنه که باورت نمیشه

منم دو ماه پیش انتقال دادم و افت بتا داشتم بعد از اینکه دارو و آمپولهام رو قطع کردم یک هفته بعدش پریود شدم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچهها من انتقال جنین داشتم هفته چهار و چهارروز سونوشدم ساک دیدن شش روز بعد سقط شد  الان نت خونذ ...

اناشید متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات.  سقط ربطی به شیاف پروژسترون که واژینال مصرف کردی، نداره. برعکس باید جلو سقط رو بگیره. دو بنده انگشت هم داخل بره هنوز دهانه رحم هست. خیلی ها توی بارداری اپلیکاتور استفاده میکنند و اتفاقی نمی افته

دکتر فقط ای وی آجی گفت اینو نگفت شهرما که اصلا نبود اینم موقع که انتقال داده بودم داروخونه شهرمون آ ...

یامنان من تا هفته ۱۲ سرم اینترالیپید تزریق کردم هر دو هفته یه بار. خدا رو شکر دخترم سالم به دنیا امد. اینجا اصلا ای وی ای جی رو به خاطر cd6 بالا و یا TPOبالا تجویز نمیکنند مگه اینکه شخص یه مشکل اتوایمنی خاصی داشته‌ باشه مثلا روماتویید و اینجور چیزها. البته نمیدونم مشکلت چی بوده که دکترت میگه فقط ای وی ای جی. ان شااله که یه بارداری موفق و سالم داشته باشی 

سلام عزیزم خوبی.  آخه داغون شدن منو داره میبینه و میدونه عاشقشم به نظرم اون دنیا باید جواب پس ...

سارا جون من پیامهات  رو گاهی می بینم  و برای غصه دلت ناراحت میشم. ولی چیزی نمیتونم بنویسم که دلت رو آروم کنه. از خدا میخوام خودش به دلت نگاه کنه و آرامش به زندگیت برگرده. حتما همسرت از علاقه زیاده که اینجور میگه چون خودش هم غصه میخوره. با همسرت حرف بزن اگه اسپرم بدرد نخور بود اصلا شما باردار نمی شدی. تنها اسپرم سالم میتونه تخمک رو بارور کنه. ولی اینکه یه اسپرم سالم،  ژنتیک سالمی داشته باشه شانسی هست. شما که آزمایش ژنتیک هم دادید و مشکلی نداشتید، پس همسرت مشکل ژنتیکی هم نداره. تو صبوری و حتما با توکل به خدا جواب صبرت رو میگیری.

اناشید متاسفم برای اتفاقی که افتاده برات.  سقط ربطی به شیاف پروژسترون که واژینال مصرف کردی، ندا ...

قوربونت برم باران جون

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
یامنان من تا هفته ۱۲ سرم اینترالیپید تزریق کردم هر دو هفته یه بار. خدا رو شکر دخترم سالم به دنیا امد ...

تبریک میگم خداروشکرر دخترت دنیا اومد راحت شدی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سارا جون من پیامهات  رو گاهی می بینم  و برای غصه دلت ناراحت میشم. ولی چیزی نمیتونم بنویسم ...

اینتر مگه ایرانی نیست اونجا بود 

سارا جون من پیامهات  رو گاهی می بینم  و برای غصه دلت ناراحت میشم. ولی چیزی نمیتونم بنویسم ...

فدات شم باران جانم عزیز دلی.

برام دعا کنید.

چی بگم دیگه سپردم به خدا. نه ما آزمایش ژنتیک ندادیم خواهر دیگه هم قسمت نشد بدیم. خدا بزرگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤