2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047551 بازدید | 684608 پست

سلام دوستای گلم امیدوارم که خوب باشید,من ویدام,تازه اومدم تو جمعتون,روز سوم تیر ماه انتقال جنین انجام دادم,سه تا جنین بلاست,ازهمون روز گرفتگی و تجربه کردم کم کم داخل شکمم ی حس سنگینی بود وکلی علائم قشنگ دیگه که مطمئن بودم نتیجش عالیه,روز هفدهم آزمایش بارداری دارم,مثبت بود وعددش 185.7 دوروز بعدش متاسفانه اون عدد رسید به 41 و دوروز بعد 25😞😞😞😞😞واینجووی بود که دوران خوشیم خیلی کوتاه بود,ولی من خونریزی یا حتی لکه بینی نداشتم هنوزم ندارم,سینه هام وحشتناک دردمیکنه,اولش کم.اوردم دنیابرام انگار تموم شده بود ولی گفتم با قسمت نمیشه جنگیدحتما خدا نخواسته,کسی میدونه چندروز بعداز قطع آمپولا پریود میشم؟؟؟؟ببخشید زیاد حرف زدم دلم گرفته بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میشه برام صلوات بفرستید امروز دلم آشوبه❤️ تا پریروز علائم داشتم از دیروز دیگه مثل اول ندارم ...

عزیزم لطفا به علائم فک نکن یادمه یه روز حالت تهوع نداشتم کاملا رفع شده بود و علائمای بارداریم رفت کلی گریه کردم گفتم بچه قلبش وایستاده الان خندم میگیره علائم یروز هست یروز نیست نگران نباش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مهتاب عزیزم دوست مهربونم ممنونم بابت اینکه منو لایق دعاهات دونستی 

خدا بهت سلامتی بده و عاقبت بخیری و سلامتی و شادی بچه هاتو ببینی همیشه

خانوما کیا روز ۹ انتقال بی بی چک زدن هاله انداخته و مثبت بودن؟  ممنون میشم منو راهنمایی کنید ج ...

من جنینام بلاست بودن روز ده کاملا مثبت شد بی بی چکم

اگه زیر ده دقیقه افتاده و اچ سی جی نزدی مثبته مبارکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای گلم امیدوارم که خوب باشید,من ویدام,تازه اومدم تو جمعتون,روز سوم تیر ماه انتقال جنین انجا ...

سلام دوستم متاسفم برای این اتفاقی که افتاده برات،انشااله دفعه بعد جواب میگیری 

من جوابتو نمیدونم ولی صبر کن بچه ها میان جوابتو میدن 

وووی من اوایل بارداری همسرم لیدی میل گرفت دوتا لیوان درست کردم باقیش رو خرد خرد یواشکی ریختم دور! مز ...

واسه وزن گیری هیچی بهتر از لیدی میل نیست

بستنی سعی کن زیاد نخوری همین بستنی فشار منو برد بالا🥲🥲لیدی میل طعم های مختلفی داره امتحان کن 

سلام دوستای گلم امیدوارم که خوب باشید,من ویدام,تازه اومدم تو جمعتون,روز سوم تیر ماه انتقال جنین انجا ...

عزیزم بستگی به بدن داره من یه بار ده روز یه بار ۷ روز بعد یه بارم ۴روز پس متفاوته انشالله به زودی دلت باز شاد بشه وبارداری سالمی رو تجربه کنی

عزیزم لطفا به علائم فک نکن یادمه یه روز حالت تهوع نداشتم کاملا رفع شده بود و علائمای بارداریم رفت کل ...

پناه برخدا ببینیم چه میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦