2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
سلام عزیزم خوبین شما؟ نه گلم‌ . هنوز نرفتم. دکتر زرنانی چند تا آزمایش نوشتن درگیر اونام فعلا

خوبی؟؟

آلا من بعد از انتقال منفی اونبارم رفتم هیستروسکوپی

خداروشکر جوابش خوب بود

چندروزه انتقال دادم

آلا اونبار علایمت چی بود؟

خوبی؟؟ آلا من بعد از انتقال منفی اونبارم رفتم هیستروسکوپی خداروشکر جوابش خوب بود چندروزه انتقال د ...

به سلامتی عزیزم انشاالله مثبت بشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمیرم براش به خدا از فکرش بیرون نمیام  کاری از دستمون بر نمیاد براش فقط از خدا میخوام یه جوری ...

نهال جون تو هم دکترت فروتنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوبی؟؟ آلا من بعد از انتقال منفی اونبارم رفتم هیستروسکوپی خداروشکر جوابش خوب بود چندروزه انتقال د ...

خداروووشکر😍 ان شاالله این دفعه مثبت بشی و بمونه برات😍❤️

من علایم خاصی نداشتم عزیزم. فقط هر از گاهی دل درد پریودی ک میرفت و میومد. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروووشکر😍 ان شاالله این دفعه مثبت بشی و بمونه برات😍❤️ من علایم خاصی نداشتم عزیزم. فقط هر از گاه ...

ممنونم ازت الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻

آلا جون من خیلی تو فکرتم 

دلم میخواد به زودی زود خبر مادرشدنت رو بهم اطلاع بدی

من این سری از روز اول کمر درد دارم 

یکم سرپا وایسم اذیت میشم و باید دراز بکشم

یکم هم قسمت مثانم درد میگیره گاهی میسوزه

و شبا هم از سوزش و داغی پا بیقرار میشمم

خداکمکمون کنه

من واقعا اعصابم و روانم ریخته بهم

نمیکشم

تازه سینه هامم کلی کیست زده😢😢😢😢

فکر کنم اثر داروها باشه

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

بهار جون تو هم ای وی اف بودی نه، اخه چرا بچت بزرگ بود که بمیزم برات 

ممنونم ازت الهی آمین🤲🏻🤲🏻🤲🏻 آلا جون من خیلی تو فکرتم  دلم میخواد به زودی زود خبر مادرشدن ...

اینا علایم مثبتیه منم پادرد شدید داشتم ،  اره خیلی سخته روزای انتقال انگار توبرزخی سوپ پای مرغ بخور. گوجه بادمجون رب میگن خوب نیست 

خداروووشکر😍 ان شاالله این دفعه مثبت بشی و بمونه برات😍❤️ من علایم خاصی نداشتم عزیزم. فقط هر از گاه ...

فاطمه تو هم بتات نرفت بالا؟ 

من جنینام بلاست بودن روز ده کاملا مثبت شد بی بی چکم اگه زیر ده دقیقه افتاده و اچ سی جی نزدی مثبته م ...

زمان گرفتم تو دقیقه خط ظاهر شد نه اچ سی جی نزدم 

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
اینا علایم مثبتیه منم پادرد شدید داشتم ،  اره خیلی سخته روزای انتقال انگار توبرزخی سوپ پای مرغ ...

جدی میگی؟

‌پادرد ندارم پاهام انگار میسوزه از داغی با ورم داره همچین حسی دارم

شما مثبت شدی؟؟

میشه بگی چه علایمی داشتی؟

من فقط یه بار کمی کشک و بادمجان خوردم 

عزیزم میدونم که الان توی برزخی تا دوباره آز بدی اما لطفا ناشکری نکنید من الان حسرت همین شرایط شما رو ...

عزیزم والله همسر منم کم حرف بهم نزده چه چیزایی که نگفته الانم اینم همینجوری بهم گفته همه مردا اکثرا مثل همن کجا میاد کلی پول بده برای رحم اجاره ایی از کجا بیاره

منم میترسم ولی چه کنم به رو خودم نمیارم ولی میدونم بخاطر بچه که داشته باشه همه چی ازش بر میاد

بچه براش اولویت داره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم میدونم که الان توی برزخی تا دوباره آز بدی اما لطفا ناشکری نکنید من الان حسرت همین شرایط شما رو ...

انشاءالله هرچی که خیره براتون پیش بیاد کسی واقعا از زندگی کسی خبر نداره😪

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦