2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انگار زنده نیستم خدا شاهد اینقدر قوی بودم تو هر مسله ای از زندگی اینو طاقت ندارم باز چند ...

واقعا پیرشدیم رفت سر این موضوع من اینبار داروهامو با گریه استفاده میکنم خیلی خسته ایم

وقتی نگاه همسن سوالامو میکنم غصه میخورم که از الان پیرشدم موهای سرم سفید شده از غصه از روح و روان که نگم شدم یه آدم پراز استرس

چیکار میتونیم بکنیم فقط بگیم خداروشکر هرچه که خیره برامون پیش بیاد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
واقعا پیرشدیم رفت سر این موضوع من اینبار داروهامو با گریه استفاده میکنم خیلی خسته ایم وقتی نگاه همس ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دکتر فقط ای وی آجی گفت اینو نگفت شهرما که اصلا نبود اینم موقع که انتقال داده بودم داروخونه شهرمون آ ...

چ شهری هستین ک سرم آی وی ای جی گیر میادش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سارا. شوهرت فقطبرا مشکلش میخاد ازت جدا بشه حرفاش معلومه    

سلام عزیزم خوبی. 

آخه داغون شدن منو داره میبینه و میدونه عاشقشم به نظرم اون دنیا باید جواب پس بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
میگم آناشید به کل ناامید شدم تو با بتا بالاو سرم اینطور شدی من چی بگم با بتا کم که سرم هم نداشتم😏و ...

عزیزم میدونم که الان توی برزخی تا دوباره آز بدی اما لطفا ناشکری نکنید من الان حسرت همین شرایط شما رو میخورم حتی حاضرم همسرم بگه بچه بی بچه ولی بمونیم با هم. 

چقد همسرتون مرده که میگه رحم اجاره ای. کاش دیروز آزمایش داده بودی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فاطمه واقعا راست میگی تو هم واژینال زدی 

آره عزیزم. اکثر دکترا میگن واژینال. مرکز قبلی میگفتن هر کدوم ک راحتی ولی این دکترم میگه واژینال فقط. 

نگران نباش از اون نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جون خوبی؟ چه خبر انتقال دادی دوباره؟

سلام عزیزم خوبین شما؟

نه گلم‌ . هنوز نرفتم. دکتر زرنانی چند تا آزمایش نوشتن درگیر اونام فعلا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبین شما؟ نه گلم‌ . هنوز نرفتم. دکتر زرنانی چند تا آزمایش نوشتن درگیر اونام فعلا

سلام عزیزم خوبی 

الا جون لیست ازمایشات دکتر زرنانی چی بود 

میشه برا من بفرستی 

منم منتظر جواب ازمایشات دکتر زرنانی هستم 

خیلی هم زمانبره این ازمایشات 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم خوبی  الا جون لیست ازمایشات دکتر زرنانی چی بود  میشه برا من بفرستی  منم ...

سلام عزیزم آره تو صفحه۳۲۱۸۵ گداشتم آزمایشارو گلم❤️

ان شاالله که همه چی خوب باشه🌹

سلام بچه ها انشاءالله همگی خوب باشید. من چهار پنج روز میشه که داروهامو قطع کرد اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده فقط خیلی کم لکه بینی دارم چکار کنم بنظرتون لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 🙏 

خدایا شکرت

سلام دوستان 

لطفا هرکی سوالمو میبینه جواب بده ثواب داره

میخوام بدونم بعد ivf بخاطر مصرف داروهای شیمیایی و ...

چقد احتمال عمل رحم هست؟

تازگیا شنیدم اکثر کسایی که ivf میکنن بعدش مجبورن رحمشونو خارج کنن بااینکه باور ندارم ولی خیلی بااطمینان گفت ترسیدم

من مشکل بارداری ندارم قراره برا تعیین جنسیت برم ivf

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون

تاریخ عضویتم😅😅