2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
😂😂 ای نامرد منکه تاحالا نشیدم صداتون رو چطوری تشخیص بدم🤪

🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم منم نشنیدم که با فریز کردن طولانی جنین خراب بشه

اره عزیزم خودمم نشنیدم از خودم در اوردم😅

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

داداشم عزیزم پیام هاتون رو خوندم اولش گفتین باردار شدین مو تنم سیخ شد و از بزرگی خدا جا خوردم اما متاسفانه...چقدر دختر شجاعی هستی معجزه خدا تا آخر زندگیت همراهت باشه خواهر عزیزم من از سال ۹۹ کارگر خاموش بودم و شما رو میشناسم

سلام عزیزانم  من اینجا وقتی درد دلاتون رو می‌شنوم از اول صفحه که بودم تا آخرش یکی یکی میخونم و ...

سلام عزیزم

دقیقااا همین طوره😍❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کسی هست قبل انتقال hmg دادن بهشن  اگه آره چندتا؟ و برای چی میدن  من رفتم امروز سیزدهم ...

عزیزم انتقال چندمتونه؟ توانتون به خدا باشه روز انتقال خیلی زیاد اب نخورید، استرس نداشته باشین.من قلم گوساله گرفتم سوپ درست میکنم.چیز های پروتئینی زیاد میخوام...

سلام عزیزم خوبی انشالله هر چی خیره و بهصلاحته سره راهت قرار بگیره انشالله خدا معجزههای بیشتری بهت نش ...

سلام پروانه جان عزیز

قربونت الهی آمین انشالله خبرای خوب از طرف خودت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
داداشم عزیزم پیام هاتون رو خوندم اولش گفتین باردار شدین مو تنم سیخ شد و از بزرگی خدا جا خوردم اما مت ...

عزیزم جانم قربونتون برم اتفاقی پیامتون رو دیدم فدای محبتتون. مهم معجزه بود که بهم خدا نشون داد درسته نموند اما خیلی به آرامش منو رسوند خدا خودش برای همه دوستام معجزه کنه و تا آخرش بمونه‌. خیلی برام دعا کنید گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام باران جونم ممنونم عزیزدلم چقد خوبه که میایی اینجا بهمون سرمیزنی ❤️❤️ باران جان من خیلی پهلوهام ...

قربونت عزیزم، دیگه چیزی نمونده که به سلامتی این دوران رو به پایان برسونی.

احتمالا بیشترش به خاطر زیاد خوابیدن و کم تحرکی هست، از طرفی فشار بچه ها هم بی تاثیر نیست. فکر نکن چون بچه ها کوچیکند فشار نمیاد. دختر من با وزن ۲.۵ کیلو فشار آورد و کیسه آبش پاره کرد 😅