2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047723 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه دفعه بعد اتفافی نیفته خدا به دلت ارامش بده انشالله مثبت میشی منم دعا کن فقط مثبت شدن وحاملگی ...

انشالله مثبت میشی عزیزم منم همه امیدم اینه دوباره باردار شم و مثبت شم فقط ب این امید زندم واقعا روزای بدی رو دارم میگذرونم لحظه شماری میکنم پریود شم بازبرم پیش دکتر کاش دوباره جفتمون باردار بشیم ب امید خدا 

سلام عزیزانم 

من اینجا وقتی درد دلاتون رو می‌شنوم از اول صفحه که بودم تا آخرش یکی یکی میخونم واقعا اینجا بهترین جایی کسی میتونه درد ودل کنه درک میکنن وشنونده خیلی خوبی هستن 

خیلی پیشنهادت عالیه و خواهرانه هست 

خدا رو شکر میکنم که همچین دوستای داریم

برای سلامت دوستان صلوات

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ممنون خاهرم انشالا 😍

عزیز دلم منم نشنیدم که با فریز کردن طولانی جنین خراب بشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره بار اول مثبت شده بودم 

منم😔💔 ای خدا اینبارم بدون دردسر مثبت شیم و تا اخر خوب پیش بره بدجور خودمو باختم  یه عالمه وسیله برا فرشته کوچولوام خریدم دارم اتیش میگیرم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
منم😔💔 ای خدا اینبارم بدون دردسر مثبت شیم و تا اخر خوب پیش بره بدجور خودمو باختم  یه عالمه وسی ...

انشالله درکت میکنم عزیزم منم سیسمونیشو کامل گرفته بودم😔😔نگران نباش این فکرا و ترسا سراغ منم میاد اما هی ب خودم امید میدم دفعه بعدی پساریمیزارم سرکلاژ میکنم چمیدونم فکر میکنم قبل انتقال برم خراش و اینا نمیدونم اینجوری خودمو اروم میکنم هر چند نمیشه 🥺🥺

فووووت میکنماااا😅😅😅😅با فاطمه دوتایی باید تشخیص بدی فوت مال کدوممونه😂😂

😂😂 ای نامرد منکه تاحالا نشیدم صداتون رو چطوری تشخیص بدم🤪

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله درکت میکنم عزیزم منم سیسمونیشو کامل گرفته بودم😔😔نگران نباش این فکرا و ترسا سراغ منم میاد ا ...

خیلی سخته 💔💔💔 خداکنه دلم اروم شه

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

کسی هست قبل انتقال hmg دادن بهشن 

اگه آره

چندتا؟

و برای چی میدن 

من رفتم امروز سیزدهم سیکلت میخام انتقال بدم  فقط استرادیول استفاده میکردم روزی سه‌تا الان هم hmg داد برای چهار روز واستردیول چهار تا کرد 

شما چی استفاده کردین من امروز ضخامتم هفت بوده خوب نیس زیاد اون دفع این موقع ضخامتم ۹بوده

چکار کنم انتقالم بگیره 

برام دعا کنید

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
🤪🤪🤪

😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی سخته خدا سر هیچکی نیاره

عزیزم آره میفهمت خیلی سخته خدا به دلت آرامش بده 🥺🥺🥺🫂🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏