2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
ممنونم مامان مهربون  عزیزدلم خدا حفظش کنه ببوسش بجا ما

سلام عزیزم خوبی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام رعناجان خدا رو شکر که نی نی خوبه❤️ خدا قوت وای این روزا خیلی یادت میکنم. تو همین هفته های ...

بهاره جون انشااله که گل دخترامونو صحیح و سالم بغل می کنی 😍 از این روزها لذت ببر، بعدا دلت تنگ میشه 🌞😃 

الهی قربوووونت برم ساراجان. دیشب خیلی ب یادت بودم. خدا که این معجزه رو داد ان شاالله معجزه کنه و دل ...

خدا نکنه عزیز دل خواهر. خیلی انرژی مثبتی من باهات کلا موج مثبت میگیرم. انشالله به حق فاطمه زهرا و امام علی خدا به زودی دو تا نی نی بذاره توی دلت و بغل بگیریشون. 

قربون خدا برم من واقعا قدر دان معجزشم کاری هم به همسرم دیگه ندارم لیاقت میخواد فهمیدن و درک این معجزه. 

کسی که خوابه رو میتونی بیدار کنی اما اونی که خودشو زده به خواب رو نه. من دیگه سپردم به خدا توکل به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خواهر عزیزم دوست خوبم همدرد دردام  باشنیدنش گفتم عجب سیلی قشنگی خدا زد به همسرتون و خوشحا ...

فدات شم‌ مرسی از حرفات عشق خواهر که اینقد گلی.

آره واقعا دنیا بی ارزشه من از سال ۹۸ که برادرم فوت شدم فهمیدم این دنیا خیلی بی وفاس و هیچی از خدا نمیخوام هر چی شد راضیم به رضاش 

من دیگه نمیخوام بجنگم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم‌ مرسی از حرفات عشق خواهر که اینقد گلی. آره واقعا دنیا بی ارزشه من از سال ۹۸ که برادرم فوت ش ...

خدا بیامرزه عزیز برادرتو 

آره یکم بیخیال باش انشاالله دل به دلت داد و باز زندگی به روال عادیتون برگشت باز با انگیزه شروع کن زندگی کن خدا برکت به زندگیتون بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞 **لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین عل ...

مهتاب عزیزم ممنون از لطفی که در حق من حقیقر داشتید. انشاءالله خیر و ثواب دعاهایی که در حق دیگران میکنی برگرده به زندگیت وسعادتمند وخوشبخت باشی🙏🙏🙏

خدایا شکرت
شکر خدا، دختر من هم خوبه و سعی میکنه با شرایط کولیکش کنار بیاد. مهدیه جون هفته چند هستی؟ نینی دختره ...

از الان ب بعد بهتر میشه عزیزم، دیگه روزای سختش گذشت خداروشکر❣️

من ب لطف خدا هفته ۱۳ هستم🥰

هنوز بهم نگفتن جنسیت رو

گفتن سونو بعدی ان شاءالله 

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ای جووونم 😍 چه اسم مبارکی  مهدیه جون اوضاع دلت بهتر شد؟ الان الحمدلله اروم شدی؟

قربونت برم مهربون خانوم🥰

محبت داری بهم عزیزم مثل همیشه❣️

الحمدلله رب العالمین همین ک تو خونه هستم آرامشم هزار برابر شده

خوشحالم از اینکه تو هم آرومی و می تونی ب اطرافیانت انرژی بدی🌹

خدا میدونه خیلی تو فکرتم

ان شاءالله همیشه تو زندگیت گشایش باشه و اتفاقای قشنگ🤲🏻

از الان ب بعد بهتر میشه عزیزم، دیگه روزای سختش گذشت خداروشکر❣️ من ب لطف خدا هفته ۱۳ هستم🥰 هنوز به ...

وای آدم دلش طاقت نمیاره تا آنومالی صبر کنه🙈

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خداروشکر عزیزم که تورهای داری انشالا سالم بغل بگیریش خاهر !منم جنینام رویان هست ۹تا دارم انتقال اولم ...

ممنون عزیزم ان شاءالله ب زودی روزیه خودت این لحظات🤲🏻

نیاز جون آی وی اف مداومت و پیگیری می خواد

زود خسته نشو و دنبال کارات و بگیر مطمئنم ب لطف خدا نتیجه زحماتت رو می بینی❣️

ای بابا چراااا این همه فیزیو رفتی زحمت کشیدی😔

هیییی

فروتنه دیگه

سیکل بلندبرام برداشت رفتم روزانتقال گفت ۳تادخترداری بیابرات انتقال بدم

اون همه داروسیکلم کنسل شداومدم خونه ۵تاجنینموخراب کردن ورحمموباداروهاپوکیدبعدمیگه ۳تادخترداری

اگه قبلا تعیین جنسیت میکردن اینطوری نمیشد

پشت بندش بلافاصله سیکل کوتاه برداشت

هی ازرحمم تعریف کردعالیه عالیه

سونواخرگفت رحمت حباب داره🙄🙄🙄🙄

سیکل کنسل بریم هیسترو

سه شنبه هیستروکرد گفت دیواره نامیزون رشدکرده بودبرداشتیم دادیم پاتولوژی

چقدرپول عمل وپاتولوژی ودوباره تست ایدزوهپاتیت و...گرفتن بیمه تکمیلیمم تموم شده

گفت سوم پری بیاسیکلتوشروع کن وجواب پاتولوژیتو بیارببینیم

حالا میگم کلا بی خیال شم حوصله شروع دوباره ندارم

ازدیروزشروع کردم به خوردن ماست وترشی ودوغ 😑😑😑😑😑😑

خدایابه امیدخودت🌺