2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست

💞💞💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞💞💞

**لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه السلام**

۱_ @یامنان‍  ✔️

۲_ @پروانه21‍  ✔️

۳_ @آستاره ۷۲ ✔️

۴_ عبدالواحد✔️

۶_  گیسوگلابتونم ✔️

✔️۷_ khanomiman

✔️8_alae

✔️9_favali 

۱۰_ ماهییا✔️

✔️۱۱_ niloo68

12_ رادیس۱۲✔️

✔️۱۳_ pariii73

۱۴_هدیه۹۹✔️

✔️15_ marshmaloo

16_ کاربر تکراریست✔️

۱۷_ لیمولیمولیمو✔️

۱۸_houra۱۴۰۰

۱۹_ mehremah

2۰_پاپیون_سفید 

۲۱_نگار80

22_sssefat

۲۳_فردایی_روشن

️۲۴_ داداشممم

۲۵_sarvesahi

۲۶_rose_710

۲۷_haniiijoooon

۲۸_محلا20

۲۹_صدف_۶۹

۳۰_رزیتا22

۳۱_طوطططیا

۳۲_جانان۱۱۱

۳۳_شطرنجی

۳۴_آناشید۹۹

۳۵_نیاز6973

۳۶_7zooozi۸

۳۷_آرام000

۳۸_فطررس

️۳۹_اهسته

۴۰_shiva_ab

۴۱_tamana36۶

۴۲_نهال6467

۴۳_sarayyyyy

۴۴_happygirls 

45_1367زهرا

46_ترگل_رض

47_زلیخاه۱۴۰۲

48_yalda1398

49_raaaaaz

50_blacklove

51_س۱۳۶۷

52_nooshabehjoon

53_مامانو_سوفی

۵۴_725henas

۵۵_نغمه_کوچولو

۵۶_آیدا128

۵۷_raha16

۵۸_mgh77

۵۹_ارکیدهابی

60_ریحانه۵۷

۶۱_گندمک۱۱

۶۲_ماهور_جان

۶۳_پونه۰۰

خدایاتومیدانی

۶۴ _ bahar2063 

۶۵_تنهاترررررین‍  ✔️

۶۶_سحربانو۶۸✔️

✔️poweroflove۶۷_

۶✔️asemaneabii۶۸_

۶۹_✔️elahe_الهه

۷۰_✔️Hasret

۷۱__بهاره_✔️

۷۲_✔️joooodi

۷۳_bahar2200✔️🌹 @bahar2200          : ان شا الله به زودی دوستشون صاحب اولاد بشن💖💔

۷۴_نیکاد @نیکاد          ‍  ✔️🌹

@نگارررم‍ 🌹✔️  @نگارررم    

۷۶_ sami1367  @sami1367           🌹✔️

@نارنجستان64         ‍   ✔️🌹

queen21722

گلاباشان

Artin_arsen_artina ان شا الله به زودی حالش خوب بشه و معجزه خدا رو ببینه💔❤️💖

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میل ...

الهی قربوووونت برم ساراجان. دیشب خیلی ب یادت بودم. خدا که این معجزه رو داد ان شاالله معجزه کنه و دل همسرتم نرم بشه و تلنگری باشه این معجزه براش.

الهی همیشه ازین ببعد از شادیت بیای برامون بگی❤️

چقد حرفتو میفهمم. منم وقتی این دفعه سقط کردم هر چند طبیعیه تا یکی دو ساعت غصه خوردم و گریه کردم ولی به طرز معجزه آسایی دلم آروم شد. انگار بعد کلی سال دویدن روحم آرامش گرفته بود. انگار این دور از دسترس بودن مثبت شدن و بارداری برام شکسته بود و همین برام ارامش آورد هر چند بچه هامو از دست داده بودم. 

ان شاالله هر تصمیمی ک گرفتی پر از خیر و برکت باشه براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم حسودیم شد.منم خیلی دوست دارم ببینمش🥰

قربوونت برم عزیزم. آرزوی منم هس که هممون میتونستیم همو ببینیم🥺😍 باید فاطمه رو میدیدی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره باید بینشون چند ساعت فاصله باشه ، من حدود ۵ که همسرم میره سره کار لووتیروکسینو میخورم و نیم ساعت ...

عزیزم من هم معده ام خیلی  اذییت میکنه یعنی میاد توی قفسه سینه و پشت کمرم ،کلا هر چیزی میخورم بعدش اینجوری میشم ،دکتر بهم فاموتیدین ۲۰ داده بود ولی انگار دیگه اثر نداره ایندفعه بهم متوکلوپرامید داده ولی میترسم بخورم توی نت خوندم بعضی ها میگن حساسیت داشتن بهش و برای جنین بد بوده نمیدونم چی کار کنم 

اره باید بینشون چند ساعت فاصله باشه ، من حدود ۵ که همسرم میره سره کار لووتیروکسینو میخورم و نیم ساعت ...

پاهامم که وااای  بعضی شبها نمیزاره بخوابم ، کلا من الان نزدیک ۱ ماهه شب خوابم نمیبره یا نفسم میگیره یا پاهام وول میخوره یا تا چشمام گرم‌میشه دستشوییم میگیره تند تند ،دلم میخواد شب بخوابم 😕

وای من از گرفتگی پا نصف شب یهو از حالت افقی به حالت عمودی تغییر حالت میدادم. بیچاره بچه هام. الانم ...

بهار جان من هم دو بار پام توی خواب گرفت از دردش میپریدم تند تند ماساژمیدادم تا خوب شه،خیلی بد بود😖

وووی من اوایل بارداری همسرم لیدی میل گرفت دوتا لیوان درست کردم باقیش رو خرد خرد یواشکی ریختم دور! مز ...

عزیزم برای وزن گیری توی یوتوب بزن ،هست که چه چیزایی بخوری، مثلا ذرت پخته با ماست یونانی و روغن زیتون قاطی کن بخور من کلم بروکلی هم میریزم خوب میشه  ،زیتون با گردو و  رب انار قاطی کن بخور ،معجون با شیر و موز پسته درست کن 

سلام عزیزم فکر میکنم امروز ۴۸ ساعت گذشته از بتای اولت درسته ؟ چرا نرفتی آزمایش ؟ کی میری به سلامتی ؟ ...

سلام عزیزم دکتر گفت هفته دیگه برم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دکتر گفت هفته دیگه انشاءالله برم

آزمایش؟ یا سونو؟

ان شاالله که خیره❤️

ای جانم حسودیم شد.منم خیلی دوست دارم ببینمش🥰

عزیزمی که انشاالله قسمت همه مون دورهمی مشهد با فسقلیامون 😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستای خوبم قربون خدا و بزرگیش دیدید چی شد دیدید من بعد ۱۲ سال با سه بار آی وی اف و یه سقط با ۴ میل ...

سلام خواهر عزیزم دوست خوبم همدرد دردام 

باشنیدنش گفتم عجب سیلی قشنگی خدا زد به همسرتون و خوشحال شدم اصلا قسمت دوم پیام و که دخترا دادن و نخوندم بعد متوجه شدم آسمونی شد اما سارای قشنگم خدا دیگه چطوری به همسرت بگه من هستم من بزرگتر از مشکلات شما هستم روزی نبوده که همه مون به یادت نبودیم بازم فردا رو نمیدونی چی پیش میاد هیشکی نمیدونه بسپار به خدا رها کن خودتو همه مون یعنی باید اینجوری کنیم و خیلی سخت میگیریم همه چیو 

میگن دقیقا یادم نیست زمان یک پیامبری یه خانومی سر مزار فرزندش گریه میکرد و بیتابی میکرد میگن پیامبر اون زمان از کنار قبور رد میشد میبینه خانوم و میگه مادر چرا اینقدر بیتابی می‌کنی میگه فرزندم جووون از دنیا رفت میگه چند سالش بود میگه دویست و خورده ای میگه مادرمن دورانی پیش میاد که انسانها تا صد سال زنده ماندن در تلاش میشن 

زن میگه پس ارزوهاشون ازدواجشون فرزند دار شدنشون 

میگه تو زندگی فقط تلاش و تکاپو میکنن و طعم زندگی و کمتر میفهمن ولی پسر شما و ماها طعم زندگی و چشیدیم

الان سارا من چقد می‌خوام عمر کنم چقد زندگی کردم من زندگیم فکر کنم دوران مجردیم بوده بعدش با مشکلات دست و پنجه نرم کردم خودت در جریانی 

کاش از همون اوایل فهمیدن مشکلمون ای کاش ای کاش ای کاش خودمو میسپردم دست زندگی زندگی میکردم و همیشه میگفتم خدا از فردام خبر داره 

الان همسر شما باید کنار شما باشه باید بگه سارا بیخیال باشیم یه مدت

یه مدت زندگی کنیم اما مشکل ماها اینه همسرمون هم عجوله و کم و این خودش استرس میاره برا ما و استرس ببین با بدنمون چی میکنه

الان هم نگران نباش فردا رو خدا میدونه خدا نوشته خدا خوب مینویسه

از خدا میخوام فرداهای زندگیت پر از قشنگیای خدا باشه قشنگم خوبه برگشتی 😍😍😍😍😘😘😘🫂🫂🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
انبه رو نمیدونستم مرسی گفتی ، گوشت رو تیکه های کوچیک میکنه همسرم مزه دار میکنه چند ساعت کباب میکنه ب ...

نوش جونت خودت و فسقلیات😍😍

قربوونت برم عزیزم. آرزوی منم هس که هممون میتونستیم همو ببینیم🥺😍 باید فاطمه رو میدیدی😍

🫂🫂🫂😘😍

دکتر گفت هفته دیگه انشاءالله برم

انشاالله با خبرای خوش عزیز دلم 😍😍😍