2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
سلام خاله جونیا،  دو روزه پسرم اومده خونه، مرسی از تک تکتون که با دل های پاکتون برامون دعا کرد ...

سلام ب روی ماهت عزیزدلم🤩

به به مبااااااارکه عزیزم، قدمش پر از خیر و برکت❣️

این لحظه های زیبا گوارای وجودت

الان فقط لذت ببر از وجود معجزه زندگیت

زبر سایه اهل بیت (ع) و پدر و مادر قد بکشه ان شاءالله 🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
به نظره خودم اول ‌آخر خداس من به مرکز اصلا اعتقاد ندارم کجا بهتره !اما الان فقط بخاطر اینکه از اول ش ...

عزیزم حیفه ۹تا جنین رو بزاری و از اول شروع کنی،برو تهران و همونارو انتقال بده انشالله که نتیجه میگیری.

میتونی برای این مدت ی جا حالا آپارتمان یا سوییت جایی اجاره کنید،چون واقعا رفت وآمد سخته.

فکرکنم اطراف رویان شماره میزارن برای اجاره کوتاه مدت!.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسم شما رو نمیدونم که چی صداتون کنم. الان لا به لای پیام ها متوجه شدم که شما بارداری. برات خیلی خ ...

سلام باران عزیزم، دخمل زیبات خوبه؟

من مهدیه هستم🥰

قربووووونت برم من

ممنون از حسه زیبات و دعای آرام بخشت

الهی ک همه مادرا این دوران رو با سلامتی بگذرونن و فرشته هاشون رو بغل کنن🤲🏻

ممنون ک میای بهمون سر می زنی

می دونم همه خانومای اینجا وقتی میایین بهمون سر می زنین خیلی خوشحال میشن مثل من🤩

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ذخیره ۲.۲ هست عزیزم نمیدونم خوبه یا نه؟ ۳۴ سالمه من یه اشتباه بزرگ کردم قبل از اینکه تقویت کنم رفتم ...

ذخیره خوبه،اگر تقویتی بخوری انشالله کیفیت بهتری خواهند داشت،ولی این جنین‌ها هم بد نیستن،خیلی ها با گریدcمثبت شدن

اگر میتونی یکبار برو سیکل انتقال خدایی نکرده نشد دوماه تقویتی بخور بعد برو پانکچرمجدد

سلام باران عزیزم، دخمل زیبات خوبه؟ من مهدیه هستم🥰 قربووووونت برم من ممنون از حسه زیبات و دعای آر ...

شکر خدا، دختر من هم خوبه و سعی میکنه با شرایط کولیکش کنار بیاد. مهدیه جون هفته چند هستی؟ نینی دختره یا پسر؟😍

ذخیره خوبه،اگر تقویتی بخوری انشالله کیفیت بهتری خواهند داشت،ولی این جنین‌ها هم بد نیستن،خیلی ها با گ ...

مرسی عزیزم همین کار رو میکنم دیگه توکل به خدا

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من اسم شما رو نمیدونم که چی صداتون کنم. الان لا به لای پیام ها متوجه شدم که شما بارداری. برات خیلی خ ...

سلام عزیزم خوبی

گلم میشه لطفاً درخواست دوستی @_narsis   جان رو قبول کنید

یه سری سوالات ازتون داشتن بهتون درخواست دوستی دادن 

هرموقع شما آنلاین میشید بنده خدا آفلاین هست

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا خیرت بده الهی حاجت دلت همه جوره روا بشه🌹 هم برای خودت هم مادر و هم برادرت

ممنون مهتاب جون☺️😚

الهی هرچی دعای خیر میکنی برامون هزار برابرش برگرده به خودت و زندگیت

انشالله حاجت روا بشی دلت شاد و لبت خندون 💙

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی قربوووونت برم❤️😘😘 دقیقااااا برا منم. انگار ک سالهاست با هم بودیم😍😍😍 با اینکه خیلی کم همو د ...

عزیزمی که بازم خوبه که دیدمت😍😍😍😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏