2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
بچه ها متاسفانه من حامل خبر خوبی نیستم.اول از همه ازدوستان باردار معذرت میخام.لطفا خیلی خیلی مواظب خ ...

چیشده بهار جان؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فاطمه جووووووون🥰 دلم برات تنگ شده دختر خوب الهی قربونه دله مهربونت بشم من مشغله کاری، کار د ...

سلام عزیزم 

خوبی

اصلا نگران سرویکس نباش منم ان تی ۳۰ بودم واژینال ۲۸ با مراعات زیاد و شیاف و عدم نزدیکی تا ماهههای اخر هم که چک شدم همون ۲۸ موند ولی شما چون سرکار میری شرایطت فرق داره

توصیه میکنم زمان رو هم از دست نده

با یه پریناتولوژ ویزیت شو

نظرشو بدون

اگر لازمه زودتر سرکلاژ کن 

خیالت هم راحت میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره 

یک جای دیگه هم سونو رفتیم که تائید کرد به ایست قلبی. دکتر داروهامو قطع کرد وگفت سعی کن تو خونه سقط بشه کارت به بیمارستان کورتاژ نکشه. خیلی ناراحتم از دیروز همش احساس سنگینی روی قلبم دارم . بیشتر بخاطر دوستم ناراحتم طفلک شوک شده بود از غصه اون دارم دق میکنم.واقعا حکمت خدا رو نميفهمم خیلی سختی کشید خیلی اذیت شد خیلی حرف شنید. به محض اینکه یه نور امیدی به دلش تابید همه چی یه دفعه واسش تاریک شد. همه چیز تموم شد

خدایا شکرت
قربونه تو برم من❣️ اینجوری میگی اشکمو در میاری ک ... فاطمه عزیزم تو باید اول خودت آروم باشی تا بتو ...

ممنون عشقم😍

خیلی اروم شدم :) انگار خدا این ارامش رو ویژه تو قلبم فرستاد که صلاح و مصلحت کار همین بوده 

الان که اروم تر شدم حتی میتونم خوبی های این اتفاق رو درک کنم 

درست میگی 🤪😎 من همیشه باید فاطی شیطونه بمونم تا حال بقیه خوب بشه 😈

راستش نگرانیم فقط برای مامانمه !

شوهرم بهم گفت اقاجونت هرموقع تصمیم گرفت با مامانت نباشه

مامانت بیاد با ما زندگی کنه

میدونم برای مامانم خیلی سخته این موضوعات

ولی خوبیش اینه دیگه تنها نیست البته اگه قبول کنه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

🥺🥺🥺

وای خدای من چه اتفاق ناگواری

عزیز دلم خودتو اذیت نکن ، این موضوع ممکنه برای هر کسی دور جونشون اتفاق بیوفته

میدونم برات سخته چون مسولیت نینی یکی دیگه رو گردنت بود 

ولی تو مقصر نیستی

انشالله خدا به دل دوستت ارامش بده🧿🥺

سخته واقعا سخته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺🥺🥺 وای خدای من چه اتفاق ناگواری عزیز دلم خودتو اذیت نکن ، این موضوع ممکنه برای هر کسی دور جونش ...

واقعاخیلی سخته . من قصدم خیر بود دلم میخاست اونو به آرزوش که مادر شدن بود برسونم که نشد. دکتر میگفت بچه هایی که مشکل کروموزومی و ژنتیکی داشته باشن بیشتر از 9 یا 10 هفته رشد نمیکنن ورحم اونو پس میزنه 

خدایا شکرت
ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

متاسفم عزیزم 

همون لکه بینی ک داشتی برا همون بود اینجوری شدی علایم دیگه هم داشتی 

منم استرس گرفتم چون مدام لکه بینی دارم

متاسفم عزیزم  همون لکه بینی ک داشتی برا همون بود اینجوری شدی علایم دیگه هم داشتی  منم اس ...

عزیزدلم  لطفا به خودت استرس نده انشاالله سالم وسلامت باشی هم خودت هم نی نی عزیزمون

🙏 🙏 🙏 🙏 🙏 

هیچ علائمي نداشتم. اون شب که لکه بینی داشتم احتمالا داشت سقط میشد که دکتر دوز داروها رو زیاد کرد. از دیروز ظهر داروهامو قطع کردم الان منتظر لکه بینی. خونریزی هستم 

خدایا شکرت
عزیزدلم  لطفا به خودت استرس نده انشاالله سالم وسلامت باشی هم خودت هم نی نی عزیزمون 🙏 🙏 🙏 🙏 ...

علایم بارداری رو داشتی 

من هم هنوز گاهی لک میبینم صبح تا شب قطع میشه یا شب میاد تا صبح از بعد هشت هفته لکه بینی اومد هفته یه بار بود الان یکم بیشتر شده 

دوازده روز دیگه سونو ان تی دارم 

متاسفم عزیزم  همون لکه بینی ک داشتی برا همون بود اینجوری شدی علایم دیگه هم داشتی  منم اس ...

استرس نگیر عزیزم

همه لکه بینی ها خدانکرده دلیل بر سقط نیست

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
علایم بارداری رو داشتی  من هم هنوز گاهی لک میبینم صبح تا شب قطع میشه یا شب میاد تا صبح از بعد ...

از اول بارداری علائم داشتم ولی خیلی کم بود اصلا حالت تهوع نداشتم فقط یکم معدم سنگین میشد که به مرور بهتر شد. 

خدایا شکرت