2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
عه خب درد پریودی باشه ادم‌تحمل میکنه

اره مثل پریودیه 😉

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی عزیزم برای یه سری چیزا خیلی باید تلاش کنیم اما تا کی نمیدونم . خیلی ها هم میگن وقتی برآورده نمی ...

شیوا چیشده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدا جون درد نداره‌ زیاد  فقط اسمش ترسناکه من دوبار انجام دادم قبلش صبحانه بخور ( نظر شخصیمه ...

ممنون گلم اسکرین گرفتم از نوشته ات.امیدوارم درد نداشته باشه.اخه من قبلا میرفتم مطب هرکی بعد عکس میومد بیرون رنگ به رو نداشت و عین گچ میشدن و بی حال میفتادن روتخت

مرسی از دلگرمیت🤣🤣نه من قوی هستم سرمو گرم میکنم زودبگذره برام ان شاالله

آخه واقعا سخته. چشمم که به تیکر هفته های بالاتون میخوره به خدا همه اش دعا میکنم براتون راحت باشه. واقعا ادم اخراش اذینه

ممنون گلم اسکرین گرفتم از نوشته ات.امیدوارم درد نداشته باشه.اخه من قبلا میرفتم مطب هرکی بعد عکس میوم ...

من همین پارسال دادم اخریش رو اینجوری نشدم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم ترک هست دیگه سخت نگیر بعد از مدتی ردش سفید میشه بنظر من که زشت نیست،من بعضی وقتا دخترم پرسیده ...

من خودم کوچیک بودم فکر میکدوم هر کدوممون از یکی از ترکهای مامانم دنیا اومدیم.میگفتم مامان من از کدومشون بیرون اومدم😅😅

ایدا جون درد نداره‌ زیاد  فقط اسمش ترسناکه من دوبار انجام دادم قبلش صبحانه بخور ( نظر شخصیمه ...

ببخشید  کوچیکتون فاطمه؟فاطمه جون زنگ زدم مطب گفت دوسه روز بعد پاکی بیا درسته‌؟

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم😞 نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه،با سختی باردار بشیم و بعد تازه شروع ماجراهای ...

قربونت برم عزیزم توکل به خدا❤️🙏❤️🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
مرسی عزیزدلم انشاءلله❤️🙏😘

وای شیوا جان🥺

ببخشید من آلزایمر گرفتم تا الان یادم رفته بود ک چه اتفاقی افتاده فکر میکردم بارداری

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

انشالله خدا صبرشم بهت بده🧿♥️ و بزودی جاشو برات پر کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلااااااام پاور جونم😍♥️ چطوری عزیز دلم نینی خوبه مشغله ی کاریت کمتر شد؟؟ چخبر دلم تنگیده یود برا ...

سلام فاطمه جووووووون🥰

دلم برات تنگ شده دختر خوب

الهی قربونه دله مهربونت بشم من

مشغله کاری، کار دستم داد☹️

نه من خوب نیستم متاسفانه

دیروز سونو ان تی رفتم

هماتوم دارم و دهانه سرویکس ۳۱ بود

دو هفته بهم استراحت داده تا ببینیم چی میشه

با خواهش و التماس امروز از محل کارم دو هفته مرخصی گرفتم 

ببینم خدا تو تقدیرم چی نوشته🌹

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
شیوا چیشده؟ 

سلام عشقم حالت چطوره خوبی؟ چیزی نشده من بعد مدتها اومدم نی نی سایت جواب دوستامو نداده بودم الان اومدم جواب دادم .

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍