2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047626 بازدید | 684620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز رفتم سونو هفت هفته و سه روز. گفت جنین دیده نمیشه برو سقط کن. دارم دیوونه میشه. بعداز ۱۲ ...

عزیزم خیلی متاسفم. دقیقا شب عید این اتفاق برای من هم افتاد.‌چاره چیه باید پدیرفت. انشاالله که خدا کمک کنه زود جاشو برات پر کنه

ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

خیلی متاسفم عزیزم حال دلتو میفهمم خدا بهت صبر بده منم پارسال همین بلا سرم اومد و دکتر هیچ دلیلم نگفت براش

مرسی عزیزم ببخشید خیلی سوال پرسیدم   آخه استرس گرفتم این فکر ک قلبش خدای نکرده ایستاده باشه می ...

ممنونم عزیزم 

ببین هر لکه بینی که دلیل بر سقط نیست. یادت نره که شما هماتوم دارید. انشاءالله قلبش  120 ساله بزنه بشه چشم وچراغ خونتون. لطفا آروم باش بسپار بخدا

خدایا شکرت
فردا جای دیگه نوبت گرفتم. ولی دکتر خیلی قاطع گفت. من نمیدونستم ivf هم احتمال پوچ بودن داره

عزیزم متاسفانه تو ای وی اف هم این احتمال هست و  چون تاریخ همه چی دقیقه،تو این هفته اگر جنین نباشه دیگه نیست. مثل حاملگی طبیعی نیست که تاریخ لقاح معلوم نباشه و صبر کنن. متاسفانه مصرف بیشتر دارو سقط را سخت تر میکنه و ممکنه کارتو به کورتاز بکشونه.‌سونو جای دیگه برو اگر تشخیص همین بود به حرف دکتر گوش بده

خیلی متاسفم عزیزم حال دلتو میفهمم خدا بهت صبر بده منم پارسال همین بلا سرم اومد و دکتر هیچ دلیلم نگفت ...

ممنونم عزیزم. خیلی متاسفم انشاءالله جاش سبز بشه

کاری هم انجام دادین واسه سقط. به من گفتن طناب بزنم وزعفرون بخورم 

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم  ببین هر لکه بینی که دلیل بر سقط نیست. یادت نره که شما هماتوم دارید. انشاءالله قل ...

مرسی عزیزم آخه هماتوم فک کنم خوب شده بود چون دکتر هیچی نگفت تو سونو آخر 

چون منم یه سقط اینطوری داشتم نگرانم 

ان شاالله اینبار خدا برام بخاد و حالش خوب باشه 

من و همسرم با اینکه فامیل هم نیستیم آزمایش ژنتیک هم دادیم و تمام آزمایش هارو فقط مشکل خونرسانی بود ک الان آمپول میزنم 

دیگه به خدا گفتم من تمام تلاشمو کردم و میکنم بقیش دست خداست ان شاالله بخاد و بمونه برام 🤲🤲🤲🤲

اره عزیزم روی سرکلاژ گذاشت گفت جنین هل میده به بالا فشار از روی دهانه رحم برمیداره دعا کن برام شنبه ...

بهت قول میدم به اخراش برسی هی به دکتر بگی دکتر زودتر منو سزارین کن، بگه مامان خانوم صبر کن یک هفته دیگه بزار کامل وزن بگیرن🥰🥰

مرسی عزیزم آخه هماتوم فک کنم خوب شده بود چون دکتر هیچی نگفت تو سونو آخر  چون منم یه سقط اینطور ...

انشاالله که سلامت میمونه مامان نگران.. 

عزیزم برا سقط چکار کردین شما

خدایا شکرت
ما دیروز رفتیم سونو ان تی که گفتن دوهفته است رشد نکرده و ضربان قلب نداره  یک جای دیگه هم سونو ...

ای وای خیلی متاسفم. واقعا ناراحت کننده بود. خدا کنه راحت دفع بشه زیاد ادیت نشی.‌بنده خدا دوستت. بازم جنین داره؟ دکتر نگفت علتش چی بوده؟

سلام عزیزم  میگم که شما خودتونم مشکل دارین؟ که گفتن جنین اهدایی بگیرین؟ بعد اگر مورفولوژی شوه ...

من ذخیره تخمدانم دودهمه .دفعه پیش دوتا تخمک داشتم که  دوتا جنین a و b تشکیل شد .میگم حالا تخمک اهدایی بگیریم که تعداد جنین زیاد باشه حداقل تعداد دفعات بالاتری انتقال بدیم .دیگه جنین اهدایی دردسرش زیاده و بچه هم ممکنه کلا ی شکل دیگه بشه