2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
ببخشید  کوچیکتون فاطمه؟فاطمه جون زنگ زدم مطب گفت دوسه روز بعد پاکی بیا درسته‌؟

اره عزیزم فاطمه ام

راستش دقیق یادم نیست کی رفتم

ولی چند روز بعد پاکی رفتم 

قبلش رفتم معاینه شدم ک عفونت نداشته باشم

بعد رفتم عکس رنگی دادم

شاید روز ۱۰ قائدگی بود دقیق یادم نیست 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من براشوهرم‌میخام توضیح بدم میگم فک کن یه جرمگیر میریزن که جرم هارو بشوره ببره

حالا من اصلاحش کنم. جرمگیر قدرت اینو داره حل کنه ببره اما این با فشار زیاد پمپاز میشه اون تو تا گرفتگی را اگر باشه باز کنه. باز نشه هم که بسته است لوله خدای نکرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای شیوا جان🥺 ببخشید من آلزایمر گرفتم تا الان یادم رفته بود ک چه اتفاقی افتاده فکر میکردم بارداری ...

قشنگ منی❤️🫀

انشاءلله به زودی برای جفتمون🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
قشنگ منی❤️🫀 انشاءلله به زودی برای جفتمون🤲

خیلی ناراحت شدم شیوای عزیزم

ان شاءالله خدا بزودی برات جبران کنه و معجزه شو بیاره توی زندگیت🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام فاطمه جووووووون🥰 دلم برات تنگ شده دختر خوب الهی قربونه دله مهربونت بشم من مشغله کاری، کار د ...

سلام عزیزم حتما از دکترت بخواه برات سرکلاز یا پساری بزاره هر کدوم برات مناسبه. اصلا تو این موارد لطفا خوش بین نباشین با توجه به مشکلاتی که برای دوستان ایجاد شد. انشاالله بلا و مشکل از خودتون و  نی نی به دوره

سلام عزیزم حتما از دکترت بخواه برات سرکلاز یا پساری بزاره هر کدوم برات مناسبه. اصلا تو این موارد لطف ...

سلام نوشای عزیزم، ممنون ک بهم میگی

خودمم همین نظرو دارم ولی دکتر گفت باید دو هفته بعد مجدد بررسی بشه تا تصمیم گیری کنم

خدا می دونه از دیروز تا حالا چ حالی ام😔.آخه تو هفته دوازده سرویکس ۳۱؟

سلام نوشای عزیزم، ممنون ک بهم میگی خودمم همین نظرو دارم ولی دکتر گفت باید دو هفته بعد مجدد بررسی بش ...

دختر تخت بگیر بخواب فقط ،،اصلا به کار و اینا فکر نکن طول سرویکست کمه غذا هم خوابیده بخور اصلا بلند نشو تا سرکلاژ کنی من که پساری پیشنهاد نمی کنم چون خیلی باهاش دارم اذیت میشم ولی سرکلاژ خوب بود

سلام نوشای عزیزم، ممنون ک بهم میگی خودمم همین نظرو دارم ولی دکتر گفت باید دو هفته بعد مجدد بررسی بش ...

منم ان تی ۳۲ بودم. دکتر گفت خوبه. آنومالی شد ۲۹ که گفت بهتره سرکلاژ کنی. چون دوقلو داری احتمالا نتونی نگه داری. منم هفته ۱۹ سرکلاژ کردم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
پودر جنسینگ و گرده گل را از عطاری تهیه کنن؟ ممنون از پاسخت عزیزم

خواهش میکنم 

اینایی که محصولات عسل و ارده شیره و اینا دارن

همسرم گرفت خودم اسیاب کردم

گرده درخت نخل و گرده گل و جنسینگ و ۴مغز و عسل سویق کامل و پودرجوانه گندم و ژل رویال رو با عسل قاطی کردم و یه معجون شد

خودت هم بخور. روزی ۳تا قاشق مرباخوری که برای صبح ناشتا باشی

ق درسته حرفتون که به پوست هم بستگی داره اما من خودم تجربه اش کردم. پاهام قبلا ترک خورده اما با مداوم ...

نمیدونم

من از دکترم پرسیدم گفت اگر میخوای برای دلخوشیت چرب کن ولی فایده نداره

منم انجام ندادم و کل شکمم ترک خورده😆

ممنون عزیزم. همشو با هم؟

من برا شوهرم عرق کاسنی عرق زنجبیل 

خرنوب جنسینگ پودر شکوفه درخت خرما باهم آسیاب میکردم شبا با دوتا تخم بلدرچین و عسل و شیر بهش میدادم 

شوهرم کلا یه مدت میل جنسی نداشت با همینا برگشت 

دختر تخت بگیر بخواب فقط ،،اصلا به کار و اینا فکر نکن طول سرویکست کمه غذا هم خوابیده بخور اصلا بلند ن ...

سلام سحر عزیزم

خوبی الحمدلله؟

دخترای گلمون خوبن؟

قربونت برم ک بهم اینارو میگی

تا دو هفته دیگه واقعا نمی دونم چی می خواد بشه

کارو با هر گریه و زاری بود مرخصی استحقاقی گرفتم دو هفته

ان شاءالله دکترم بهترین تصمیم و بگیره برام

خیلی برام دعا کن بعد دوازده سال انتظار..‌.

اگه بدونی از دیروز تا حالا چ غمی تو دلمه

ممنون عزیزم انشاءالله آمپول پروژسترون چرا داشتم از سه روز قبلش شروع شد تا سه روز بعد انتقال بعدش شی ...

عزیزم خودت خواستی شیاف بزاری جای آمپول یا نظر دکتر بود؟؟

راستی شما آمپول آنوکسا نمیزنی؟؟