2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
ببین تو بی حسی فقط تکونها را حس میکنی.ولی درد اصلا. من خودم قشنگ میفهمیدم داره بدنم تکون میخوره وقتی ...

وای خدا کم نزنن برام 😖

عزیزم من دوقلو ندارم ،یه دونه هستش ،یکیش تا یه جاهایی رشد کرده بود بعد رشدش متوقف شده بود همون هفته ششم بود خونریزی کردم .

مرسی که توضیح دادی عزیزم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من براشوهرم‌میخام توضیح بدم میگم فک کن یه جرمگیر میریزن که جرم هارو بشوره ببره

😂 چ توضیح دقیقی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

گفتم سر صبر یعنی با صبر و حوصله انجام بده که همه کارات انشاالله خوب پیش بره

😅فک کردم اشتباه تایپی کردی.ممممممنننننوووون عززززیم.دیگ هرچی و کاری که مرکز بگ انجام‌میدم عجله ای ندارم.فقط نگران اینم بخوره به فصل مدارس 

سلام فاطمه جووووووون🥰 دلم برات تنگ شده دختر خوب الهی قربونه دله مهربونت بشم من مشغله کاری، کار د ...

عزیز دلم انشالله شرایط بهتر میشه برات🧿♥️

خب به دکتر میگفتی استعلاجی رو تو برگه بنویسه راحت مرخصی میگرفتی

نوشابه جان میگه الان قانون جدید اومده راحت تو تایم بارداری هم مرخصی میدن یه تحقیق کن ببین شاملت میشه عزیزم

مرخصی با حقوق 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😅فک کردم اشتباه تایپی کردی.ممممممنننننوووون عززززیم.دیگ هرچی و کاری که مرکز بگ انجام‌میدم عجله ای ن ...

احتمالا میخوره

حالا پانکچر بخوره چیزی نیست

انتقال سخته .شوهرتون باید حسابی همکاری کنه

سلام سحر عزیزم خوبی الحمدلله؟ دخترای گلمون خوبن؟ قربونت برم ک بهم اینارو میگی تا دو هفته دیگه وا ...

پاورجان سرکلاژم کنی باید تا ۱۰ روز استراحت مطلق باشی. یعنی فقط در حد سرویس بهداشتی بلند بشی، بعدشم استراحت نسبی. یعنی ساعات کاری و شرایط مدام نشستن تو محل کار و رفت و آمد برات خوب نیست.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سحر عزیزم خوبی الحمدلله؟ دخترای گلمون خوبن؟ قربونت برم ک بهم اینارو میگی تا دو هفته دیگه وا ...

قربونت خوبن انشالله😍😍 

غصه نخور عزیزدلم اگه رعایت کنی پایین تر نمیاد تا انشالله سرکلاژ کنی انشالله خدا خودش حفظش کنه برات

ممنون عزیزم کاش مشکلم فقط بچه بود 😞 من تحمل درد روحی رو ندارم الان خیلی کم اوردم خیلی ... کاش می ...

فاطمه یکم به مغزت به جسمت به روحت استراحت بده بخدا گناه داره

الان می‌دونم سخته اما اگه میتونین تو شهر خودتون با مادرت و خواهر شوهرت یه سبد بردارین توش یه کیک کوچلو خودم پز با یه فلاکس چایی و یکم شیرینی بذارین برین یه پیک نیک کوچلو دلتون باز بشه من دلم گرفته بود صبحی پاشدم یه دوش کوچلو گرفتم رفتم خونه مادرم دلم باز شد یکم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

اگه رسمی هستی که باید استعلاجیت راحت قبول کنن یه کمیسیون پزشکی داره که مدارکت میفرستی تایید میکنه بایدحقوقت کامل بدن

عزیزم خودت خواستی شیاف بزاری جای آمپول یا نظر دکتر بود؟؟ راستی شما آمپول آنوکسا نمیزنی؟؟

خود دکتر داده

چرا عزیزم آنوکسا دارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دختر تخت بگیر بخواب فقط ،،اصلا به کار و اینا فکر نکن طول سرویکست کمه غذا هم خوابیده بخور اصلا بلند ن ...

الهی ب حق فاطمه زهرا (س) این چند هفته ی دیگه هم ب خوبی و سلامتی برات بگذره و فرشته هات و سر وقتش بغل کنی🤩🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خداروشکر که نتیجه گرفتی الان بارداری به خدا نزدیکتری ما روهم دعا کن که هرکدوم انتقال میدیم مثبت بش ...

قربونت عزیزم 

ان شالله  دامنه همه منتظرا سبز ... و مادرای باردار   بسلامتی نوزادشون بغل بگیرن

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين