2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047388 بازدید | 684597 پست
یه بار با همسرت برو درمانگاه به همسرت اموزش بدن همسرت برات توی خونه بزنه من امپول پروژسترون همه رو ه ...

ما رفتیم قبول نکردن 

گفتن باید بره هلال احمر یاد بگیره و خطرناک ممکنه آبسه کنه و این حرفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما رفتیم قبول نکردن  گفتن باید بره هلال احمر یاد بگیره و خطرناک ممکنه آبسه کنه و این حرفا

من خودم بلد نبودم ولی چون دیده بودم بابام چطوری امپول میزنه شوهرمو مجبور کردم اون ۲۰ روز برام بزنه هیچی ام نشد انصافن پروژسترون هام قلمبه ام نشد فقط موقع تزریق درد داشتم و تمام

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میشه لطفاً برای منو خانوادم دعا کنید مخصوصا داداشم 🥺🫶 خسته شدم دیگه خدا که میدونست تقدیر مامان با ...

عزیزم آیت الکرسی و صلوات میفرستم 

انشالا هرچه زودتر مشکلتون حل بشه 

عزیزم برو کلاس بارداری هم‌شبکه بهداشت داره هم بیمارستان ها استرس طبیعی ولی بالاخره باید یه جوری بی ...

مرسی عزیزم ،یه شب خواب دیدم از دهنم اومده بیرون میخوام قورتش بدم بره پایین با چشماش داشت نگاهم میکرد🤭

مرسی عزیزم ،یه شب خواب دیدم از دهنم اومده بیرون میخوام قورتش بدم بره پایین با چشماش داشت نگاهم میکرد ...

عزیز دلم استرست طبیعی ولی از الان زوده بخوای این حجم از استرس رو به خودت و نینی وارد کنی

انشالله زایمان راحتی داشته باشی🧿🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم استرست طبیعی ولی از الان زوده بخوای این حجم از استرس رو به خودت و نینی وارد کنی انشالله زا ...

نمیدونم چرا انقدر استرسی شدم،بیرون میریم ترافیک باشه نفسم میگیره تپش قلب میگیرم،یا از تونل بخوایم بریم وحشت میکنم به همسرم میگم نره،توی آسانسو  تا بخواد برسه انگار میخوام خفه شم ،توی خونه هم اصلا نمیتونم تنها بمونم 🤦‍♀️

میشه لطفاً برای منو خانوادم دعا کنید مخصوصا داداشم 🥺🫶 خسته شدم دیگه خدا که میدونست تقدیر مامان با ...

عزیزدلم امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر به بهترین حالت ممکن حل بشه و دل همتون شاد بشه🤲 💖🌺🤲

م دیروز ۱۴ سیکل بودم دکتر سونو کرد بعد گفت اندومتر سه خطی به نظرتون خوبه؟من مشکل ضخامت ندارم؟ بعد ...

منم ۱۲ سیکلم گفت رحم سه خطی و خوبه، الان روز ۴ انتقالمه برام دعا کنین

نمیدونم چرا انقدر استرسی شدم،بیرون میریم ترافیک باشه نفسم میگیره تپش قلب میگیرم،یا از تونل بخوایم بر ...

وای عزیزم اینجوری که خیلی اذیت میشی

این ۱۱ هفته برات سخت تموم میشه..

من تجربه ای ندارم که راهنماییت کنم عزیزم فقط میتونم دعا کنم

الانم برای ارامش قلبت و سلامتی جنینت ایت الکرسی میخونم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم امیدوارم مشکلتون هرچه زودتر به بهترین حالت ممکن حل بشه و دل همتون شاد بشه🤲 💖🌺🤲

ممنون عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم ۱۲ سیکلم گفت رحم سه خطی و خوبه، الان روز ۴ انتقالمه برام دعا کنین

ای جانم برای مثبت شدنت ایت الکرسی میخونم مبارکت باشه 🧿🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40