2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047266 بازدید | 684585 پست

دوستان کسی از شیاف پروژسترون  سیکلوژست استفاده میکنه؟خارجی هست 

دکترم گفته اگر اینو پیدا کردی دیکه نیاز به آمپول پروژسترون نداری

واینکه میخوام استرادیول هم خارجی استفاده کنم.چه مارکی خوبه؟یادم رفت از دکترم بپرسم 

آره بابا سزارین خیلی باحاله وقتی بری آماده بشی برای زایمان و طبیعی ها رو ببینی تازه متوجه منظورم میش ...

طبیعی باا روش اپیدورال میگن دردش کمه ،ولی من با همونم میترسم ،سزارین موضعی میخوام انجام بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر این تاپیک بازم آنلاین میشه پیامارو بخونه؟

بله عزیزم پیام بزار جواب میدن دوستان

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

به نظرم استرادیول خارجی استفاده کنی خیلی بهتر جواب میده  به اضافه استرومارین هم قرصش و هم پماد ...

م دیروز ۱۴ سیکل بودم دکتر سونو کرد بعد گفت اندومتر سه خطی

به نظرتون خوبه؟من مشکل ضخامت ندارم؟

بعد اسرادیول خارجی که فرمودید چه مارکی خوبه؟

میترسم آخه  🥴همین الان به زایمان فکر میکنم چه طبیعی چه سزارین تپش قلب میگیرم نفسم میگیره

من طبیعی زایمان کردم 

خیلی هم میترسیدم و خواب میدیدم که صدام میکنن نوبتت شده بری درد بکشی

با یکی صحبت کردم که تجربه هر دو تاش رو داشت گفت طبیعی بعدش خوبه ولی سزارین بعدش تازه شروع میشه به خاطر بخیه ها

واقعا بعداز طبیعی شرایط خیلی خوبه

انگار نه انگار که زایمان کردی .راحت میتونی به بچه ت برسی

موقع زایمان من مامای همراه داشتم کلی بهم ورزش داد وقتی درد داشتم که خیلی کمکم کرد تا زودتر زایمان کنم

خواهش میکنم عزیزم. انشاالله خدا دوقلوهای عزیرتون حفظ کنه. اتفاقا عصری پیام داده بود بنده خدا صدای خ ...

هرچقدر جای خوب بذارن بازم تکون میخوره

دکتر میگفت تا ۳روز تو رحم معلق هست تا بتونه لانه گزینی کنه

من طبیعی زایمان کردم  خیلی هم میترسیدم و خواب میدیدم که صدام میکنن نوبتت شده بری درد بکشی با ...

با روش اپیدورال زایمان کردین؟

من میترسم برم طبیعی وسطش پشیمون بشم کاریش نشه کرد 🤦‍♀️

سلام بچه ها امیدوارم همگی خوب باشین. خبری از اترین جان گرفتم گفتم اطلاه بدم. دیروز قرار بود بره اتاق ...

عزیزم 

آمپولی که میزنن برای شیمی درمانی که به عنوان یه توده ازبین ببرش.به خاطر همین نباید بهش نور بخوره

خداکمکش کنه.بسیار شرایط سختی داره

با روش اپیدورال زایمان کردین؟ من میترسم برم طبیعی وسطش پشیمون بشم کاریش نشه کرد 🤦‍♀️

نه عزیزم 

فقط بهم یه اکسیژن دادن که اونو استفاده میکردم اروم میشدم

پشیمان شدم به خودم فحش میدادم میگفتم اشتباه کردم منو ببرید سزارین کنم

همینکه بچه اومد انگار یه کوه رو ازدوشم برداشتن 

انقدر راحت و سبک شدم که دکتر گفت حالا پشیمانی خندیدم گفتم نه

واقعا اینجوری که شما برای طبیعی بادرد میری و بدون درد میای ولی سزارین بدون درد میری و با درد میای 

طبیعی یه درد چندساعته داری ولی سزارین درد چندین روزه

ببین از اولی که انسان به وجود امده روش زایمان طبیعی بوده پس ذات زایمان و درست ترین روش طبیعی هست.

با زایمان طبیعی هر زایمان برات راحت تر ولی با سزارین هرزایمان سخت تر میشه

میشه لطفاً برای منو خانوادم دعا کنید مخصوصا داداشم 🥺🫶

خسته شدم دیگه خدا که میدونست تقدیر مامان بابام جداییه چرا داداشمو بهمون هدیه داد

یه اتفاقی افتاده که دیگه از دست هیچکس کاری بر نمیاد عوز بالله حتی خدا

حالم خیلی بده حال هممون بده

برای داداشم دعا کنید سر به راه بشه

پدر مادرم خیلی خوبن ولی مسئولیت پذیر نیستن

اتفاقی که افتاد باعثش داداشم بود

ولی من مقصر اصلی رو مادر پدرم میدونم

نمیتونم بیشتر توضیح بدم خواهش میکنم برای داداشم دعا کنید

وگرنه منو مامان بابام ک زندگی خودمون رو داریم خیلی براش نگرانم ولی کاری از دستم بر نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکی منو لایک‌کنه

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
م دیروز ۱۴ سیکل بودم دکتر سونو کرد بعد گفت اندومتر سه خطی به نظرتون خوبه؟من مشکل ضخامت ندارم؟ بعد ...

اندمتر ۳ خطی یعنی رحم  عالی ترین فضا رو برای بارداری داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40