2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
اونوقت این دکتر خوش خیالش میگفت تا ان تی سونو نمیخواهد....    

اره به خدا یادته؟ دکتر گفته جفتش اندازه یک توپ بوده جنین اندازه دو بند انگشت. خدا رحم کرده خودش رشدش متوقف شده. تازه دکتره میگفت من تو سونو خودم همچینوچیزی نمیبینم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خداروشکر عزیزم بله آزمایش بتا دادم ۲۰۰۰ بود  به امیدخدا  دوباره باید سه شنبه آزمایش ب ...

عزیزم وای مبارکت باشه بسلامتی گلم😍

میگم شما تستتون بعداز چقدر هاله داشت؟؟همونموقع مشخص میشد؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

@داداشمممم    

سلام عزیزم

اگر دوست داشتی از حال خودت باخبرمون کن

هرچند خبری که شنیدیم تلخی و شیرینی رو با هم داشت 

امیدوارم این اتفاق باعث پایداری زندگی تون باشه و تلخیش هرچند که سخت و ناراحت کننده ست، نور امید رو برای زود مادر شدنت بیشتر کنه 

الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خواهش میکنم عزیزم. انشاالله خدا دوقلوهای عزیرتون حفظ کنه. اتفاقا عصری پیام داده بود بنده خدا صدای خ ...

طفلک رو چقدر اذیت کردن😞 جسمی و روحی

خدا نگذره از دکترایی که تخصص ندارند و طبابت می کنند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام خداروشکر عزیزم بله آزمایش بتا دادم ۲۰۰۰ بود  به امیدخدا  دوباره باید سه شنبه آزمایش ب ...

به به مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش میکنم عزیزم. انشاالله خدا دوقلوهای عزیرتون حفظ کنه. اتفاقا عصری پیام داده بود بنده خدا صدای خ ...

وااای چقد خدا بهش رحم کرده🥺🥺 خیلی دکتر بیخیالی داشت این با اون سونو اولیه باید چند روز بعدش دوباره براش سونو میداد