2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چند هفته شدی؟

با حساب پریود 6 هفته و دو روز ولی فکر کنم سن جنین ها تو سونو کمتر نشون بده چون 5 هفته و سه روز بودم فقط ساک نشون داد البته از دکتر پرسیدم قلب دارن گفت الان نشون نمیده

سلام بالاخره رسیدم به پیام آخر ۶۰ تاصفحه داشتم دلم نیومد نخونم و رد بشم از آترین جون @atrin_arsen ...

عیدت مبارک هوراجان شما سیدی جایگاه خوبی دارین دعا برا دوستان خصوصا آترین عزیز یادت نره

من که میخوام سزارین کنم از طبیعی خیلی میترسم🥴،حالا بازم‌ میچرخه نه؟

آره بابا سزارین خیلی باحاله وقتی بری آماده بشی برای زایمان و طبیعی ها رو ببینی تازه متوجه منظورم میشی خانمای طفلکی چه عذابی میکشن آخه واقعا لازمه اینقدر زجر و درد😑😑

من که میخوام سزارین کنم از طبیعی خیلی میترسم🥴،حالا بازم‌ میچرخه نه؟

اره هنوز جاش اونقدری تنگ نشده،من تا هفته۳۷دخترم بریچ بود دیگه همون هفته۳۷دکترم سزارین کرد البته دهانه رحمم یک یا دو سانت باز شده بود و انقباض زیاد داشتم

انشالله شنبه دیگه سونو نوشته والا از وقتی که اینطوری شدم دیگه به فکر اسم و سیسمونی نیستم فقط دلم میخ ...

انشالله که خوش خبر باشی شنبه اینده و راحت بشی از استراحت مطلق 🧿🩵

عادت کردی به پساری؟

عزیز دلم میگذره 😍❤️ انشالله به سلامتی بگذره

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اقدام هم داشتی فردا جون؟

عزیز دلم یه بار اقدام داشتم

ولی الان پریود شدم😁

میگم نکنه عفونت قارچی هست؟

اخه شنیدم اونم ن خارش داره ن بو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

این پساری چیه کنجکاو شدم

یه وسیله ای هست که ورودی رحم قرار میگیره از زایمان زودرس جلوگیری میکنه نمیزاره دهانه ی رحم باز بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صفحه چنده فاطمه؟ پیداش نمیکنم

عزیز دلم متن پیام این بود

میخواستم حالو هوات عوض بشه برای چند ثانیه

@__بهاره__    

😁😁 فیروزه جان هم میگن زود میگذره واسه شما🧿🧿

دیگه بهونه نیار قبول کن این موضوع رو🤪🤪

انشالله که تا اخر بارداری به سلامت دخملی هاتون رو بغل بگیرید 

هم شما و فیروزه جان

هم بقیه بارداری تاپیک❤️🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر😍😍😍😍  منم شیش هفته و چهار روز قلبش تشکیل شده بود  ان شاالله به سلامتی این دو ...

عزیزم🥰😍ایشالا هممون به سلامتی بگذرونیم،از این روزا به خوبی یاد کنیم🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
مرسی قربونت برم خداروشکر که حال نینی خوبه ساک ی دونه بود برات؟منم فقط سینه درد دارم دو بار هم تهوع د ...

اره یه دونه بود ، خداروشکر قلبم داشت،اصلا نگران نباش،من که یه ذره علائم هم ندارم،یعنی هیچیا ایشالا میری با خبر خوش میای

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»