2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047383 بازدید | 684596 پست
منم تو سونو جنین بریچ بود یعنی پاهاش پایین بود فکر کنم طبیعیه دیگه فقط لگدهایی که به مثانه میزنه یکم ...

کی سونو شدید؟من چرا فکر میکنم این دختر خانم همش در حال تغییر وضعیته پس🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو سونو جنین بریچ بود یعنی پاهاش پایین بود فکر کنم طبیعیه دیگه فقط لگدهایی که به مثانه میزنه یکم ...

اوکی عزیزم ،من برای اکو قلب جنین رفته بودم سرش پایین بود ،ولی اون روز که درد داشتم ،داشته میچرخیده 

ان شاالله به سلامتی😍😍😍😍 قلبش تشکیل شده  شما هم دوقلو بودی؟

اره خداروشکر گفت تشکیل شده😍سلامت باشی قشنگم،تو سونو مشخص شد یکی هست

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
من که احساس میکنم این بچه همش میچرخه،یکبار دراز کشیده هست،یکبار فشار سرش به معده ام رو حس میکنم،یکبا ...

من که میخوام سزارین کنم از طبیعی خیلی میترسم🥴،حالا بازم‌ میچرخه نه؟

اره خداروشکر گفت تشکیل شده😍سلامت باشی قشنگم،تو سونو مشخص شد یکی هست

خداروشکر😍😍😍😍

منم شیش هفته و چهار روز قلبش تشکیل شده بود 

ان شاالله به سلامتی این دوران رو بگذرونی و بدون ویار 

من دیروز زنگ زدم به دکتر گفت اسپرین قطع کنم  روز دوتا آمپول ادامه بدم چون قبلش گفت روز در میون ...

ای بابا ان شاالله که خیر باشه و این لمه بینی ها و‌دردات تا اخر سه ماه تموم تموم بشن اره پرژسترون رو بزن ان شاالله پایان خوشی داره 

توکل بر خدا 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
ای بابا ان شاالله که خیر باشه و این لمه بینی ها و‌دردات تا اخر سه ماه تموم تموم بشن اره پرژسترون رو ...

ان شاالله

دیگه سپردم به خدا 

خودش داده خودشم نگهدارش باشه 

حالا مادرشوهرمم میگه تا آخر سه ماه خوب میشه اینا چون خاله شوهرمم سر بچه هاش همینجوری بوده 

البته میگه از ضعیفی و استرس منم هست ک دیگه اون دست خودم نیست استرس رو بتونم کنترل کنم ضعیفی رو نمیشه 

سلام عزیز دلم خوبی؟قربونت برم مهربون آره سونو رفتم خداروشکر خوب بود،علائم اصلا ندارم هیچی،فقط هموگلو ...

مرسی قربونت برم خداروشکر که حال نینی خوبه ساک ی دونه بود برات؟منم فقط سینه درد دارم دو بار هم تهوع داشتم من 4 مرداد میرم سونو هی نگران علائم هستم که زیاد ندارم