2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
منم به مرکز پیام دادم میگه لرز برا تیرویید لکه بینی هم اگه کم شده استراحت و مایعات داروهاتم ادامه ب ...

اره به من گفت استراحت کن. انوکسان آسپرین هم دیگه گفت قطع کن وادامه نده. گفت احتمال داره هماتوم باشه.. پناه برخدا نگران نباش عزیزم 

خدایا شکرت
عزیزم نگران نباش و‌استرس بخودت راه نده ان شالله چیزی نیست  الان چطوری بهتر شدی !؟

قربونت استرس زیاد ندارم از لرز کردم خیلی ترسیدم ک گفت از تیرویید الان باز شکر خدا قطع شد هر هفته من یه لک دیدم از اول 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به من گفت استراحت کن. انوکسان آسپرین هم دیگه گفت قطع کن وادامه نده. گفت احتمال داره هماتوم باشه. ...

ولی دکتر من میگه ادامه بده چون سقط داشتم بازم من آسپرین نخوردم چون خودشم احتمال خونریزی داد

سلام دوستان خانم های باردار یا کسایی که زایمان کردید بعد  ۷ ماهگی واکسن کزاز زدید؟

یا دکترتون چیزی بهتون نگفته که باید این واکسن بزنید؟ 

ممنون میشم میدونید راهنمایی کنید

سلام عزیزم خوبی؟من تا حالا آزمایش ادرار دکترم ننوشته برام،لازمه انجام بدم؟فقط چند بار آزمایش خون داد ...

چطور دکترت برات ننوشته 🤔 اخه عفونت ادراری توی بارداری خیلی شایع هست این دفعه رفتی دکتر حتما بهش بگو 

ای جونم خدارو شکر بهتری گلم همیشه به یادت هستم انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه ♥️🧿 استراح ...

انشالله شنبه دیگه سونو نوشته والا از وقتی که اینطوری شدم دیگه به فکر اسم و سیسمونی نیستم فقط دلم میخواد روزا زودتر بگذره

بچه ها امروز روز ۲۶ سیکلم هست و این ماه و ماه بعد رو دکتر گفته بود دوفاستون بخورم . فردا قرار بود اخرین دوفاستون رو بخورم ک امروز پریود شدم. تا حالا سابقه نداشتم ۲۶ ام پریود بشم. این غیر طبیعیه ب نظرتون؟  سیکل من همیشه ۳۰ روزه اس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیلی زیاده😔

خیلی. فقط امیدوارم بیمه بده بعدا ی مقداریشو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من ساعتا دو سه لک دیدم موقع رفتم دستشویی بعد همراهش اندازه پشت ناخن یه لخته قرمز دفع شد بعدش ...

سلام عزیزم چطوری؟ رفتی دکتر؟ بهتری ان شاالله؟

الان رسیدم مرکز ساعت ۱۰ انتقال دارم عزیزم ،خداحاجت همه ی حاجت منداروختم بخپه خیر کن به منم نی نی بده ...

ان شاالله پر از خیر و برکت باشه برات عزیزم❤️

من سقط نداشتم که بگم مینویسن؟

بگو نمیتونم هی آی وی اف کنم

بگو اولین و آخرین بار هست

چسب دکتر بشو گیر بده که حتما بنویس 

چون معمولا باید دوتا انتقال منفی داشته باشی تا بنویسن

سلام عزیزم چطوری؟ رفتی دکتر؟ بهتری ان شاالله؟

سلام گلم 

لرز داشتم بهتر شدم به مرکز گفتم گفت از تیرویید 

لکه بینی هم قطع شد خداروشکر گفت استراحت کن داروهاتو ادامه بده 

فعلا  درد معده و حالت تهوع دارم 

دکترم بعدازظهر میشینه

دوستان آندومتر سه خطی یعنی چی؟

یعنی خیلی خوبه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏