2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047459 بازدید | 684604 پست
سلام عزیزم خوبی ،حالت بهتره ؟لکه بینی رفع شد  نینی خوبه ان شاءالله

سلام عزیزم مرسی تو خوبی 

خداروشکر خوبم فقط گاهی تهوع و معده درد اذیتم می‌کنه 

لکه بینی هم ک قطع شده خداروشکر یه بار زرده یه بار قهوه ای 

اونم ان شاالله ک خوبه 

سلام عزیزم مرسی تو خوبی  خداروشکر خوبم فقط گاهی تهوع و معده درد اذیتم می‌کنه  لکه بینی ه ...

مممنونم عزیزم خداروشکر 

ان شاءالله خوب باشی دیروز با دوستم رفتیم سونوی قلب صدای قلبشم شنیدیم  

خداروشکر همه چیش خوب بود فقط اونم گفت یک هماتوم کوچیک داره لکه بینی هم یک روز داشت

دکتر بهش گفت استراحت کنه شب در میان ا اس بخوره 

سه تا هم شیاف بهش داد روزانه ب اضافه یک آمپول که میزد از قبل 

منم  خوبم شکر خدا 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانای عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه من بهمن پانکچر انجام دادم و بعد اون هرماه که واسه سیکل انت ...

به نظرم استرادیول خارجی استفاده کنی خیلی بهتر جواب میده 

به اضافه استرومارین هم قرصش و هم پماد واژینال اینا ضخامت رو بالا میبره 

پی آر پی رحم هم ضخامت رو بالا میبره عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
مممنونم عزیزم خداروشکر  ان شاءالله خوب باشی دیروز با دوستم رفتیم سونوی قلب صدای قلبشم شنیدیم&n ...

من دیروز زنگ زدم به دکتر گفت اسپرین قطع کنم  روز دوتا آمپول ادامه بدم چون قبلش گفت روز در میون کنم ولی گفت فعلا هر روز بزن شیاف هم روزی دوتا 

نمیدونم چرا لکه بینی دارم بیشتر دل درد های پریودی ک میگیره نگرانم می‌کنه مخصوصا شبا باز روزا کمردرد خفیف دیشبم ک از استخوان درد ناله میکردم فقط شوهرمو بیدارکردم یه بار پاهامو ماساژ داده یه بار دستامو نمیدونم سرما خوردم 

فاطمه جان شما چطور پیش دکتر زرنانی نوبت گرفتید؟ سایت خاصی دارن یا تلفنی؟

آره از سایت شون. مرکز تابان رو سرچ کردم تو دپارتمان درمان پیشرفته ناباروری نوبت دهیش اسم شون و آخرین وقت خالی رو نشون میده . اون موقع ک من داشتم ویزیت میگرفتم برا ۲۲ شهریور وقت خالی بود. الان اگه جواب آزمایشم ب موقع آماده بشه، طوطیا جان لطف کردن ب جای ایشون برم. وگرنه باید بمونم تا شهریور.

شماره تلفن مرکز هم تو سایت هس میتونی زنگ بزنی با منشی حرف بزنی شرایط رو توضیح بدی شاید یکی باشه کنسل کنه شما ب جاش بری. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم لطف کردی , وارد شدم ولی هیچ‌ نوبت فعالی ندارن تا ابان رو‌ چک کردم 

عه راس میگی منم الان رفتم ی نگاه انداختم اخرین وقت خالی رو برداشتن. 

دعا کن من بتونم ۲۱ ام برم. اونوخ ۲۲ شهریور ک وقت داشتم رو اگه خواستی شما برو. یا با منشی حرف بزن ببین هر کی کنسل کرد زودتر، بهتون خبر بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بالاخره رسیدم به پیام آخر ۶۰ تاصفحه داشتم دلم نیومد نخونم و رد بشم از آترین جون @atrin_arsen ...

الهی آمین عزیزم❤️

الهی خدا به احترام جدتون همه مون رو همین امسال حاجت روا بکنه😍🌹❤️

مهتاب جون باورت میشه سارا طبیعی باردار شد اونم با یه بار نزدیکی بمیرم برای دلش معجزه خدا رو دید  ...

سارا داداشمممم؟؟؟ وااااای خدا. چقد خوشحال شدم😍 با اینکه آخرش تلخ بود ولی بازم امیدوار کننده اس. الهی ب حق حضرت زهراس زندگیشون عشقشون پایدار بشه وددوباره باردار بشه و بمونه براشون😍😍😍

برای من ازمایش قند خون و ادرار و چک کم خونی و تیرویید نوشته شما هنوز شیاف میزارین؟ لکه بینی دیگه ندا ...

این آزمایشارو من دادم هفته۱۹،فقط ادرارو ندادم

من بعد از اون داستان کنده شدن جفت یه هفته هرشب آمپول زدم بعدش هم هرشب شیاف میزارم خداروشکر لکی ندیدم دیگه ولی شیاف میزارم شبی یکی

عزیزم وقتی در حال اقدامی دارو میخوری هورمونات بالا پایین میشه ، عقب و جلو شدن پریود اشکالی نداره که ...

ممنونم نهال جون ک جواب دادی. آخه من همیشه سر وقت بوده برام حتی تو این مراحل درمان .ی چند بار فقط عقب جلو شده . برا همین ی مقدار تعجب کردم .❤️

سلام خانما روز 16 انتقال تیتر بتا 6781 به نظرتون خوب نورمال

خیییلی مبااارکه.😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر❤️

بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت بچه چرخیده سرش اومده بالا پاهاش پایینه،گفتم پس دو سه روز ...

عزیزم اشکالی نداره دختر منم همینجوری بود دیگه نهایتش سزارین میشی مشکل دیگه ای نداره استرس نداشته باشه

بچه ها من امروز رفتم پیش دکترم سونو کرد گفت بچه چرخیده سرش اومده بالا پاهاش پایینه،گفتم پس دو سه روز ...

من که احساس میکنم این بچه همش میچرخه،یکبار دراز کشیده هست،یکبار فشار سرش به معده ام رو حس میکنم،یکبار هم لگدهایی که به مثانه ام میزنه و از داخل میسوزه مثانه ام اما همش یک‌جور نیست یعنی حالتش عوض میشه،منم شکمم همش سفت میشه دکتر من که گفت انقباضه 

سلام عزیزم چطوری اتفاقا میخواستم حالتو بپرسم خوب شد خودت اومدی رفتی سونو؟علائم اینا داری؟

سلام عزیز دلم خوبی؟قربونت برم مهربون آره سونو رفتم خداروشکر خوب بود،علائم اصلا ندارم هیچی،فقط هموگلوبینم بالا بود دکتر دوباره ازمایش نوشت،شما چطوری؟کی نوبت داری؟

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»