2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
سلام دوستان خوبید انشالله که حال دل همتون خوش باشه بحق این روزای پربرکت دوستان من بعد دوانتقال منفی ...

عزیزم مگه هیسترو رحم رو پاکسازی نمیکنه چه جوری بعدش کیست به‌وجود اومد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه بابا کجا زوده آلا جون بعد این همه سال دیگه وارد شدیم شما روز چندم براتون نشان داد؟؟

بی بی چک با من سر لج داشت عزیزم. همیشه ینی اینجوریه برا همین به هیشکی توصیه نمی کنمش. فک کن من بتام روز ۱۳ ۱۰۵ بود روز قبلش بی بی چک روژان پررنگ بود ولی مدیکور کمرنگ. بعد که بتام افت کرد و شد ۲۰ روژان در حد هاله بود و مدیکور پررنگ پررنگ😬😂 انقد بی بی مثبت داشتم و از منفی ک کلا تا روز ازمایش نخواستم بی بی بزنم . فقط چون مشکلی برام پیش اومد که برای تشخیص مجبور ب ct اسکن گرفتن بودم بی بی چک زدم. 

یکی از بچه های همین جا هم متاسفانه یادم رفته کاربری شون روز ۱۴ بی بی منفی بود و آزمایش مثبت.

ببین عزیزم اصلاااااا نمیخوام امیدواری الکی بدم‌ . چون خودم بشدت بدم میاد. ولی حرفم اینه ک مورد مشابه هم کم ندیدیم کلا ناامید نشو تا روز آزمایش صبر کن. ان شاالله ک خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای مهربونم فدای مهربونی همه تون برم الهی به علی و عیدغدیر خدا همه تونو حاجت روا کنه 🤲🤲🤲🤲🤲

با دل شکسته از خدا میخوام غم نبینین

شرمنده همه تون هستم.امیدوارم تو شادیاتون جبران کنم انشاالله

دعا کنین فردا با کمترین آسیب بدنی این بچه ها کنده شن 

😭😭😭💓😘🌹

سلام عزیزم نمیدونم چرا بعداز چند روز آمدم پیام تورا دیدم.منو میبینی چطور گرفتار شدم الان پنج روز گرف ...

آترین عزیزم خیلی برات متاسف شدم و برای همین چیزی نداشتم بهت بگم فقط از خدا میخوام هرچه زودتر از این برزخ بیرونت کنه و زودی سرپا بشی.

واقعا همینه شما درست میگید ولی ما متاسفانه درکی ازش نداریم و میخوایم با زور ازش بگیریم

امیدوارم خدا خودش بهم آرامش بده بتونم زودی از این حال بیرون بیام

به همسرم گفتم گفت وقتی نخواد نده همینه نمیشه که زوری ازش گرفت

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم نمیدونم چرا بعداز چند روز آمدم پیام تورا دیدم.منو میبینی چطور گرفتار شدم الان پنج روز گرف ...

سلام عزیزم قربونت برم. همش تو یاد هممونی. دائم ب فکرتیم گلم. با تمام وجود میفهمم چی میکشی. الهی خییییلی زود آرامش برگرده ب دلت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای مهربونم فدای مهربونی همه تون برم الهی به علی و عیدغدیر خدا همه تونو حاجت روا کنه 🤲🤲🤲 ...

😭😭 الهی قربون دلت برم

آترین عزیز ما که بجز دعا کردن کار دیگه ای از دستمون بر نمیاد🥺🥺 انشالله خدا خودش کمکت میکنه زودتر راحت بشی از این سختی 

ولی بدون همش به یادت هستیم و برات دعا میکنیم🌹🌹

سلام عیدتون مبارک  عزیزان کسی میتونه راهنماییم کنه 

روز ۱۱ و ۱۲ انتقالم بی بی چک ها هاله داشتن البته روز ۱۱ پررنگ تر بود و ۱۲ کم رنگ  مارک هاشون متفاوت بود بعد هم اینکه روز ۲ و ۴ بعد انتقالم هرکدوم نصف امپول اچ سی جی تزریق کردم  ممکنه جواب تستم کاذب باشه؟

محرمیت دختر با یه آیه انجام میشه محرمیت پسر باید زنداداشم یا خواهرم تو دوران شیر دهی باشن و بهش شیر ...

ای بابا چقدر سخت محرمیت پسر

احتمالا محرمیت دختر اینجوری که صیغه میخونن

ای بابا چقدر سخت محرمیت پسر احتمالا محرمیت دختر اینجوری که صیغه میخونن

کلا برا محرمیت دو راه هست یا شیر خوردن یا صیغه عقد. که در مورد دختر هر دو راه امکان پذیره ولی برا پسر فقط از راه شیر محرمیت حاصل میشه.

ممنونم گلم نمیدونم حکمت خدا چی بود اما دلگیرم بازم شکرش نمیدونم همه میگن میگذره عادت میکنی اروم میشی ...

زمان حلال مشکلات فراموش نمیشه میگذره اما😔،ااامین وانشالله به زودی زود دل شماهم شاد بشه🙏🤍

خدایاشکرت🤲🤍