2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
قبول باشه عزیز دلم برای منم دعا کن بتونم زودتر پسرمو بیارم خونمون😍

ممنون عزیزم به خواهرم گفتم یادت کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه خیلی بیادت بودم کی گل پسرمون میاد نگفتن؟؟

من هنوز ثبت نام نکردم عشقم

مدارکم کامل نیست

بین دعاهات دختر هم برام بخواه ، خودم دختر بیشتر دوست دارم 

پسر رو سریع تر میدن

دختر بحث محرمیتش راحت تره

ممنون عزیز دلم♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم به خواهرم گفتم یادت کنه

عزیز دلی😍🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من هنوز ثبت نام نکردم عشقم مدارکم کامل نیست بین دعاهات دختر هم برام بخواه ، خودم دختر بیشتر دوست د ...

عزیزمی انشاالله که به مراد دلت برسی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مشکل اینه که فکر میکنن اون جنین که جاش بد بود بخشیش تو لوله هست. گفتن باید صبر کنیم بتا بیاد پایین. ...

ای وای ان شاء الله ب حق این روزعزیز همچی بسلامتی براش زودتر بگذره و تموم بشه یک هفتس اسیره 😔😢🤲

سلام دوستان خوبید انشالله که حال دل همتون خوش باشه بحق این روزای پربرکت دوستان من بعد دوانتقال منفی ...

تا قبل از انتقال هرروز پیاده روی داشته باش اب زیاد بخور از انتقال به بعد نشاسته تواب حل کن هرروز بخور میوه به بخور تخم مرغ آبپز بخور چیزای قاعده آور نخور سعی کن استراحت زیادکنی

سلام عزیزان شعله زرد داریم میپزیم همه تون و یاد کردم  انشاالله باردارا بسلامتی زایمان کنن انت ...

قبول باشه عزیزم دستت درد نکنه ان شاء الله خیر دعاهات چندین برابر ب زندگی خودت برگرده قشنگم❤️

مرسی عزیزم متوجه شدم .الهی که هر چی که راحت تره و برای آیندش بهتره برای سلامتیش مفید تره اتفاق بیافت ...

انشاالله. چشم حتما عزیزم. هر بار حرف زدیم گفتم اینجا همه به فکرشن و دعاگوش هستن. خیلی تشکر میکنه

من هنوز ثبت نام نکردم عشقم مدارکم کامل نیست بین دعاهات دختر هم برام بخواه ، خودم دختر بیشتر دوست د ...

فاطمه جون قبلا هم گفتم فکر کنم ندیدی. نمیشه تو شهرستان اقدام کنی بلکه نسبت به تهران تقاصا کمتر باشه دختر بهتون بدن؟

سلام دوستان خوبید انشالله که حال دل همتون خوش باشه بحق این روزای پربرکت دوستان من بعد دوانتقال منفی ...

عزیزم نگران نباش. منم مهر لاپراهیسترو خراش داشتم اما بهمن انتقال دادم. مثبتم شدم پس + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها شما دوسین خوردین؟من چندروز خوردم الانم پریود شدم احساس میکنم خونریزیمو زیاد کرده.تجربه ا ...

عزیزم گرمیجات خونریزی رو بیشتر میکنه.... 

خصوصا اگه طبعت گرم باشه اثرش بیشتر میشه.... 

لطفا اینجور تغییراتی که بدتون عادت نداره بدون مشورت با دکتر طب سنتی سر خود انجام ندین.... 

مثلا من خودم اوایل درمان اینجا دیده بودم میگن قبل انتقال گرمی خوبه بعد انتقال سردی.... 

حالا از شانس قبل انتقال گرمی برا من بد نبود اما بعد انتقال سردیجات برام اثر بدی داشت و سردی طبعم رو تشدید کرد.... 

یا مثلا همسرم طبعش گرم بود با دادن زیاد گرمی زدم اسپرماشو داغون کردم.... 

برا همین خواهشا از تغذیه کسی تقلید نکنین چون بدنها با هم متفاوتن و ممکنه چیزی که برا یکی خوبه برا دیگری بد باشه.... 

پس حالا با یه بار چیزی نمیشه اما خواهشا روال عادی تغذیتون رو یهویی 180 درجه تغییر ندین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com