2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
😔😔😔عزیزم امیدوارم خدا حال دلت رو اروم کنه خودش صبرو تحملش رو بهت بده میدونم چیزی نیست که یه مادر ...

ممنونم گلم نمیدونم حکمت خدا چی بود اما دلگیرم بازم شکرش نمیدونم همه میگن میگذره عادت میکنی اروم میشی اما امروز ۱۴روز گذشته و هنوز برام عادی نشده انشالله ک هم تو هم من هم تموم منتظرا ب زودی مادر شیم خدا هیچ کس و با بچش امتحان نکنه فقط 😔😔

نه عزیزم هنوز بهم نداده تازه بهم پرولوتون داده ک گفته درد داشتی بزن  باید بهش بگم شما گرفتین ؟

منم بعد سرکلاز بهم داد پیدا نکردم خارجی رو. تاکید کرد حتما خارجی بزن منم گفتن یکی از دوستان از کربلا برام آورد. دیگه تا ببرم بهش نشون بدم خیلی از سرکلاژ فاصله گرفت گفت هر وقت درد داشتی بزن. منم درد ندارم فعلا الحمدالله

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نوشته هفته دیگه باید برم ولی شکمم کوچیکه فک میکنم وزنشون کم باشه😑 من طبق تاریخ زایمان امروز 28 ...

برا منم هر روز اندازه یه هفته میگذره.

من روز شمارم با هفته ای که دکتر تو سونو آخریم گفت یکی بود. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
گلم من هفته نهم هستم. علائم هیچ نداشتم سینه هام کمی بزرگ شدن. از روز اول انتقال دل دردهای پریودی داش ...

من 5 هفته و 6 روزم هست پس امیدوار باشم به نداشتن علائم گلم شما قلب جنینات کی تشکیل شد بع من سه روز پیش تو سونو گفتن دوتا کیسه تشکیل شده واسع 20 روز دیگه وقت دادن برا دیدن قلبشون

من هفته ۶ بودم دیروز رفتم ساک حاملگی رو دید ولی جنین دیده نشد. گفتن ممکن پوچ باشه باید ده روز دیگه ص ...

انشاءالله ک جنین هم تشکیل بشه شمام خونریزی کردی؟؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

سلام دوستان خوبید انشالله که حال دل همتون خوش باشه بحق این روزای پربرکت

دوستان من بعد دوانتقال منفی آخر بهمن هیسترسکوپی وخراش کردم 

خواستم انتقال بدم که کیست تو رحمم شد ونتونستم انتقالمو انجام بدم الان قراره تو این سیکل که امروز پنجمشه انتقال بدم بنظرتون تاثیرش هست تا هنوز یا دیگه فایده نداره

بعد چی توصیه میکنید که احتمال انتقالمو مثبت شدنشون بیشتر کنه تغذیه ایی دارویی یا هر چیزی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
گلم شما میدونی از چه نظر ریسک داره طفلک ؟ واقعا گناه داره تو این بلاتکلیفی 

مشکل اینه که فکر میکنن اون جنین که جاش بد بود بخشیش تو لوله هست. گفتن باید صبر کنیم بتا بیاد پایین. بعد شنبه لاپاراسکوپی میکنناگر تو لوله باشه درش میارن. اگر ابتدای اتصال به لوده و تو رحم باسه باید اول یک تزریق خاصی براش انجام بدن که اون جذب بشه بعد اازه اون دو قل دیگه را کورتاژ کنن. شده هفت خوان رستم طفلکی

مشکل اینه که فکر میکنن اون جنین که جاش بد بود بخشیش تو لوله هست. گفتن باید صبر کنیم بتا بیاد پایین. ...

مرسی عزیزم متوجه شدم .الهی که هر چی که راحت تره و برای آیندش بهتره برای سلامتیش مفید تره اتفاق بیافته ، طفلک خیلی حتما حالش بده . لطفا بهش بگو براش دعا میکنیم و به یادش هستیم ممنونم

سلام عزیزان شعله زرد داریم میپزیم همه تون و یاد کردم 

انشاالله باردارا بسلامتی زایمان کنن

انتقالیا مثبت بشن 

اونا هم که پانکچر دارن بسلامتی و جنین های تپل مپل

اونا هم که سیکل انتقال دارن بسلامتی انتقال بدن🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مشکل اینه که فکر میکنن اون جنین که جاش بد بود بخشیش تو لوله هست. گفتن باید صبر کنیم بتا بیاد پایین. ...

عزیزم خیلی یادش کردم انشاالله که بسلامتی برگرده خونشون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزان شعله زرد داریم میپزیم همه تون و یاد کردم  انشاالله باردارا بسلامتی زایمان کنن انت ...

قبول باشه عزیز دلم برای منم دعا کن بتونم زودتر پسرمو بیارم خونمون😍

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قبول باشه عزیز دلم برای منم دعا کن بتونم زودتر پسرمو بیارم خونمون😍

فاطمه خیلی بیادت بودم کی گل پسرمون میاد نگفتن؟؟