2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها ممنون از همگی که نظراتشونو گفتن❤️الهی که هیچ زنی تو این راه قرار نگیره که بد مخمصه اییه لطفا ...

به حق این شب عید انشالله امیرالمومنین دلت رو شاد کنه عزیزم عیدیت مادر شدن باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نمیدونم ولی امید دارم که میتونم شاید اغاز ثبت‌نام تو پاییز بیوفته :) انشالله پاییز فصل 🌙 من باشه

فاطمه جانم زیارتت قبول مرسی که به یادمون بودی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جانم زیارتت قبول مرسی که به یادمون بودی

مرسی نهال جوووونی 🫀🫂

فداتشم مهربونم وظیفم بود

دلم گرفته🥺

کاش خونمون رو تخت بودم

شرایط الانو دوست ندارم 🥲

داره تحملو ازم میگیره 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله که لک لانه گزینیه استراحت کن 

شیاف ک میزارم قط میشه بعد حالت لکه قهوه ای میاد

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
سلام به همگی دوستان کدوم مرکز رو پیشنهاد میکنید؟من ابن سینا میخوام برم کدوم دکترش بهتره؟خیلی انتخاب ...

ابن سینا هم امار مثبتی داشته هم منفی

انتخاب دکترت مهمه عزیز دلم

من پیش انصاری پور دوبار انتقال منفی داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره بعضی از آزمایشگاهها طرف قرارداد بیمه ها نیستن خیال خودشون رو راحت کردن پول نقد رو میگیرن .بله شم ...

ممنونم عزیزم❤️ . فکر کنم پر نشده. خدا کنه بدن ی مقداری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم ولی امید دارم که میتونم شاید اغاز ثبت‌نام تو پاییز بیوفته :) انشالله پاییز فصل 🌙 من باشه

ان شاالله ان شاالله😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امیدت به خدا عزیزدلم  میفهمم همه ماها یه غمی تو دلمون هستش.. همه چی دست خداست انقدر تو ای مسیرچ ...

بله درسته اول تا آخر خداست چه علائم باشه چه نباشه تا اون نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته ولی ما چه کنیم که بنده های کم صبری هستیم هرچی کنی باز استرس میگیری

انشاءالله عزیزم که خدا به من وهمه ی منتظران تو این روز عید عیدی بزرگی بده ممنون عزیزم چقدر شماها خوبید خداروشکر که ما اینجارو داریم حداقل هستن کسایی که درکمون میکنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
به حق این شب عید انشالله امیرالمومنین دلت رو شاد کنه عزیزم عیدیت مادر شدن باشه

ممنون عزیزم😭😭😭تو دلم غوغاست فقط خدا میدونه امیدم به خودشه که دلمو شاد کنه تواین ماه عزیز که ماه پربرکتی هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیز دلم دارم برمیگردم سمت تهران دیشب ساعت ۹ رسیدم روستامون جیگرم در اومد 🥲 لعنتی ۱۵۰۰ کیلو ...

زیارتت قبول عزیزم فکر کردم مشهدی 

انشاالله دوباره با فسقلیات 

هوا چطوره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم گلم سلام رسوندبهتون اترین جون خودمم همچنان مثل دیونه ها شدم یا گریه میکنم یا خونه این و اون ت ...

عزیز دلم شرمنده ناراحتت کردم خواستم احوالتو بپرسم عزیزم انشاالله سال دیگه همین موقع از خوشیات بگی عزیزم 🙏🙏🙏😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون از پاسخت عزیزم شما باردار شدین؟کدوم دکتر پیشنهاد میدین؟

نه عزیزم باردار نشدم

دوبار انتقال منفی داشتم با دکتر انصاری پور

راستش من شناختی از دکتر های اونجا ندارم 

ولی بقیه پیامتو ببینن تجربه داشته باشن جواب میدن 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاالله❤️ خیلی گرون دراومد. روز اول ک همسرم رفت پرسید گفتن حدودا ۶ تومن. دو روز بعد ک رفتیم برا ا ...

آلا جان اگر بیمه تکمیلی داری مستقیم ببر دفتر بیمه شاید قبول کردن .بعضی آزمایشگاه ها به خاطر اینکه پول رو مستقیم از بیمار بگیرن و خودشون گرفتار بیمه نشن الکی میگن که بیمه قبول نمیکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...