2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
آره خیلی گرونن 😖😖😖 منم شوکه شدم اتفاقا 😖😖 من چون تو دو سری داده بودم تقسیم شده بود چون دوتا دکت ...

تکمیلی داریم ولی تو رسیدی ک دادن سهم مکمل رو نوشته صفر، ینی بعدا میدن؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربووووونت برم عزیز دلم😘😘😘❤️❤️❤️ شکر خدا ما هم میگذرونیم ننه😅 در حال تکرار ازمایشای ایمنی و... ک ...

خدانکنه مهربونم. الهییییی که به حق این شب عزیز بهترینا قسمتت بشه قربونت برم😍😍😍❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه مهربونم. الهییییی که به حق این شب عزیز بهترینا قسمتت بشه قربونت برم😍😍😍❤️❤️❤️

قربوووونت برم . ممنونم عزیزم😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️ ان شاالله برا هممون❤️😘😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
تکمیلی داریم ولی تو رسیدی ک دادن سهم مکمل رو نوشته صفر، ینی بعدا میدن؟

آره بعضی از آزمایشگاهها طرف قرارداد بیمه ها نیستن خیال خودشون رو راحت کردن پول نقد رو میگیرن .بله شما از نسخه کپی کنین با نتیجه آزمایشهاتون و فیش پرداختی ضمیمه کنین بفرستین برای بیمه تکمیلیتون .اگه سقف آزمایشهاتون تموم نشده باشه براتون واریز میکنن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم نیاز جان محتاجم به دعا لایق باشم صدام شنیده میشه :) انشالله زندگیت رنگ خوشی بگیره و دائ ...

ممنون عزیزدلم همچنین خاهرم انشالا که هرچی ازش میخای بهت بده

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله.. خونریزی توی ivf طبیعیه. من روز ۲۱ انتقال درحدی خونریزی داشتم که زایشگاه بستری شدم. بازم نی نی ...

الان من استراحت مطلق کنم؟چکارکنم؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
بنده خدا گرفتار سده. هنوز بستریه‌. روند تیتر بتاشو چک میکنن. یکی میگه سزازین یکی میگه ریسکیه. بنده خ ...

روزی نیست که یادش نباشم به نیت سلامتی وارامش وشادی دلش هرروز براشون صلوات میفرستم  ،خدا نگهدار وجود نازنینش باشه خداکمکش کنه هرچی خیره همون اتفاق بیافته برای اترین جان ..ممنون که از شرایطش خبر میدی عزیزم نگرانشیم   همیشه به درگاه خدا حاجت روا وسرافراز باشید🤍🤲🤲

خدایاشکرت🤲🤍
بچه ها ممنون از همگی که نظراتشونو گفتن❤️الهی که هیچ زنی تو این راه قرار نگیره که بد مخمصه اییه لطفا ...

امیدت به خدا عزیزدلم  میفهمم همه ماها یه غمی تو دلمون هستش.. همه چی دست خداست انقدر تو ای مسیرچیزای عجیب و غریب دیدیم خدا بخواد بده.با هیچی هم بهت میده گلم انشالله به حق این روزای عزیز وپربرکت مثبت میشی و خوش خبری، استرس نداشته باش اگه خدا قبول کنه منم براتون صلوات میفرستم ❤️🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍
دوتا جنیناش تو رحمن یکیش چسبیده ب لوله بد جاس میگن اگه اونم تو لوله بود لا اقل کورتاژ میکردن تا تو ش ...

اره واقعا انشاله هیچ کس بلاتکلیف نباشه مخصوصا تو بیمارستان بمیرم براش الهی الهی خدا کمک کنه خودش زودتر راحت بشه 

ان شاالله خیلی زودتر از اون ردیف بشه کارهات. اگه ۱۴ روز طول بکشه دیگه نمیتونی از شهریور استفاده کنی ...

نمیدونم ولی امید دارم که میتونم

شاید اغاز ثبت‌نام تو پاییز بیوفته :)

انشالله پاییز فصل 🌙 من باشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزدلم همچنین خاهرم انشالا که هرچی ازش میخای بهت بده

♥️😘

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️