2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047181 بازدید | 684580 پست
بچه ها شماها که مثبت شدین همتون لک دیدین؟؟يا اينکه دست وپاهاتون یخ بود؟؟ کسی بوده بدون علائم مثبت ب ...

من فقط روز دوم لک دیدم ک میگن طبیعیه.

دست و پامم یخ بود ک تو انتقالای منفیمم همیشه یخ بود و توجه ک کردم اکثرا بعد استفاده از شیاف پروژسترون این حالت یخ بودن پا بیشتر میشد.

تو انتقالای قبلی پر از علایم بودم و منفی و تو اخری ولی هیچ علامتی نداشتم غیر از دل درد پریودی ک اونم هر ازگاهی بود و نبود‌. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم گلم سلام رسوندبهتون اترین جون خودمم همچنان مثل دیونه ها شدم یا گریه میکنم یا خونه این و اون ت ...

االاهی بگردم عزیزم 

ان شاءالله که حال هردوتون خوب بشه عزیزم کاملا درکت میکنم 😔

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون خاله جونم 🥹♥️ انشالله 🤲🧿 خاله امروز رفتم آموزش پرورش گفت ۱۴ روز زمان میبره تا تطبیق بز ...

ان شاالله خیلی زودتر از اون ردیف بشه کارهات.

اگه ۱۴ روز طول بکشه دیگه نمیتونی از شهریور استفاده کنی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من آمپول روزی یکی میزدم شد دوتا. شیاف هم شد ۸ ساعت. سری بعد که خونریزی داشتم آمپولمو کرد روزی ۴ تا. ...

مثبت شدی؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
فقط شیاف استفاده میکنی ؟ داروهات فقط همیناست ؟ آمپول پرژستورون نمیزنی ؟ دوفاستون نمی خوری؟

فقط شیاف هر ۱۲ ساعت روزی هم ۳تا استرادیول 

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
دوتا جنیناش تو رحمن یکیش چسبیده ب لوله بد جاس میگن اگه اونم تو لوله بود لا اقل کورتاژ میکردن تا تو ش ...

الهی . بمیرم برا دلش😭

واااای خیییلی بده سر خارج رحمی اولم منم اینجوری شدم. نزدیک یه هفته یکم بیشتر ، بستری بودم چون بتام خوب بود ولی جنین دیده نمیشد هی سونو هی بتا و... تکرار میشد . یکی میگف خارج رحمیه فرداش اون یکی میگف نه نیس چون کوچولوئه دیده نمیشه. قشنگ تو برزخ بودم ی روز امیدوار ی روز ناامید🥺. سخت ترین روزا همون روزا بود برام. بعد ک دیگه آخر سر تکلیفم مشخص شد و عمل شدم باور کن ی قطره هم اشک نریختم. ولی امان از اون روزای بلا تکلیفی..

الهی خیلی زود ازین بلاتکلیفی رها بشه آترین جون😔

من فقط روز دوم لک دیدم ک میگن طبیعیه. دست و پامم یخ بود ک تو انتقالای منفیمم همیشه یخ بود و توجه ک ...

نمیدونم آلاجون خیلی سخته این دوهفته انتقال منکه اصلا علائمی ندارم فقط کمی سینه هام سنگین شده که اونم از پروژسترونه که استفاده میکنم منم انتقال اول لک دیدم ولی منفی شدم ولی اینو ندیدم هنوز نمیدونم چیکارکنم فقط خدا خودش از دلم خبر داره این عیدیه حال دل منم خوب کنه عیدیشو بهم بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم گلم سلام رسوندبهتون اترین جون خودمم همچنان مثل دیونه ها شدم یا گریه میکنم یا خونه این و اون ت ...

عزیز دلم با همه ی وجودم دعا میکنم که خدا هم برای تو هم آترین این روزای سخت رو به بهترین شکل جبران کنه همه اینجا هم دردیم منم کورتاژ رو تجربه کردم بارداری پوچ داشتم انتقال ناموفق داشتم خیلی سخته اول امیدوار بعد ناامید بشی ولی خدا دانای مطلقه حتما حکمتی داره

وای که چقدر امروز دلم گرفته یه بغضی تو گلومه اصلا نمیتونم به هیچی فکر کنم فقط اشک میریزم

خدا کمکمون کن

زودتر کمکمون کن

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نمیدونم آلاجون خیلی سخته این دوهفته انتقال منکه اصلا علائمی ندارم فقط کمی سینه هام سنگین شده که اونم ...

ان شاالله ان شاالله خدا عیدی مخصوص بده بهت😍

اصلا ب علایم فک نکن. انقد حالتای مختلف دیدیم تو این چند سال ک من دیگه کلا بی خیال علائم شده بودم چون نه بودن شون نشونه مثبتیه نه نبودن شون نشونه منفی شدن.

ان شاالله برا شمام ازون مثبتیای بی علایم باشه😍

روز چندی الان؟

بچه ها ممنون از همگی که نظراتشونو گفتن❤️الهی که هیچ زنی تو این راه قرار نگیره که بد مخمصه اییه

لطفا برام دعا کنید توی این روزای عیدی که خدا بهم نظر کنه ومنم بعد۹سال صاحب اولاد سالم وصالحی بشم دعاکنید آزمایش بارداریم مثبت بشه من به دعاهای شما ایمان دارم❤️

راستی عیدتونم مبارک باشه خواهرای گلم❤️

ان شاالله ان شاالله خدا عیدی مخصوص بده بهت😍 اصلا ب علایم فک نکن. انقد حالتای مختلف دیدیم تو این چن ...

عزیزم انشاءالله که همینطور باشه بی خبری خوشخبری

من روز ده انتقالم به امیدخدا

بچه ها بوی زعفران باعث ایجاد ضعف و تهوع میشه؟

ی ذره زعفران سابیدم ک دم کنم برا روی برنج‌ نذری. بوش خییلی خوب بود. یکم بو کردم .ازون ب بعد بدنم ضعف و سستی گرفته و حالم بد شده. در حالیکه من شنیدم زعفران نشاط آوره. کسی تجربه اینجوری داشته؟

بنده خدا گرفتار سده. هنوز بستریه‌. روند تیتر بتاشو چک میکنن. یکی میگه سزازین یکی میگه ریسکیه. بنده خ ...

بنده خدا چقدر داره اذیت میشه از یه طرف از دست دادن بچه هاش از یه طرف سقط پر از دردسترس .ان شاالله به سلامتی این مرحله رو طی کنه و بدون کوچکترین مشکلی این مرحله رو طی کنه به فکرش هستم و دعا میکنم براش که واقعا غیر از این کاری از دستمون برنمیاد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیز دلم با همه ی وجودم دعا میکنم که خدا هم برای تو هم آترین این روزای سخت رو به بهترین شکل جبران کن ...

الهی خییییییلی زود حاجت روا بشی عزیزم❤️

دیشب منم پر از بغض بودم‌. هی چشام بارونی میشد ولی چون تو جمع بودم و مجلس جشن و شادی بود سعی می کردم قورت بدم بغضمو‌. الهی این روزای سخت با اومدن عید غدیر تموم بشه و بقیه اش شادی باشه😍

عزیزم انشاءالله که همینطور باشه بی خبری خوشخبری من روز ده انتقالم به امیدخدا

ان شاالله❤️

ان شاالله پس ب همین زودی ی خبر خوش بدی بهمون😍