2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست

همتون رو تک به تک دعا کردم انشالله لایق باشم

مهتاب عزیزم تو رو هم ویژه دعا کردم :)

بمونی برامون❤️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله حاجت روا بشی دوست نازنینم ❤️❤️❤️

فداتشم مهربونم 🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام بچها میشه امروز ب نیت اترین جون هر کس هر چقدر تونست صلوات بفرسته؟ بنده خدا هنوز بیمارستانه و یک ...

عزیز دلم ۱۵۰۰ صلوات ده تا ایت الکرسی خوندم 🥺🫂

انشالله که حالشون زودتر خوب بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای جدی😍🤤 پس چرا به من گفت ۹ ماه زمان میبره؟

سلام دوستم زیارت قبول.

بحث فرزندخواندگی باتوجه به هرشهری یا استان یاشهرستان متفاوته تهران تقاضابالاست و همه اکثرا چون درخواست نوزاد دارن از ۲ماهه تا۱۲ماه شامل میشه ممکنه برای شما زودتربشه ممکنه دیرتر

کلا روال عدم سووپیشینه یک ماه زمان میبره تا جوابش بیاد

این جز مراحل اولیه است .ممکن هم ۳تا۴هفته دیگه پزشک قانونی وهمیشه ومشاوره ها هم یک ماه خیلی زود بشه ۴ماهه 

تهران ابن روال ۶ماه در زودترین حالت هست

این که من میگم روال امسال هستش 

شما توکلتون به خداباشه ممکنه نهایت ۶ماه زمان ببره 

سال های قبل تا۴ماه میشد ولی الان کلا روال قانونی طولانی شده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم زیارت قبول باشه التماس دعا واسه همه مخصوصا آترین جون ❤️ 

چشم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه خانم دیدم بادخترشون ازش پرسیدم چه مدت برای دخترت نوبت بودین گفت ۳سال دقیقا همون۳سال منتظربودیم

گفت چون شرایط محرمیت پسرنداشتیم منتظربودیم تا بهمون دخترمعرفی بشه.دخترش ۱۴ماهه بود .والان ۶ماه بود که تحویل گرفته بودن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
همتون رو تک به تک دعا کردم انشالله لایق باشم مهتاب عزیزم تو رو هم ویژه دعا کردم :) بمونی برامون❤️

حاجت روا بشی عزیزم 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...