2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047234 بازدید | 684581 پست
خاله 😭😭😭 دارم میرم حرم  خاله جون باورم نمیشه امام رضـــــــــــــا خودش منو طلبید اصلا تصم ...

الهی خاله قربووونت بره❤️ چ زیارت ویژه ای هم شد. باقی زیارتا ی مقدار همت ما هم دخیله ولی زیارت شما دعوت نامه مخصوص داشته😍😍تا میتونی استفاده کن😍😭

اینم پا قدم نینی گلت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خاله 😭😭😭 دارم میرم حرم  خاله جون باورم نمیشه امام رضـــــــــــــا خودش منو طلبید اصلا تصم ...

سارا داداشممممم، favali, نیلو، بقیه بچه هایی ک تو جمع مون بودن و الان خیلی وقته نیستن و نمیان برا همشون دعا کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیز باور نکردنی😭😭😭 امام رضـــــــــــــا منو طلبید اصلا باورم نمیشه 😭😭😭 شهرستانمون ۳ ساعت ...

عزیزم زیارت قبول باشه التماس دعا واسه همه مخصوصا آترین جون ❤️ 

خدایا شکرت
یه چیز باور نکردنی😭😭😭 امام رضـــــــــــــا منو طلبید اصلا باورم نمیشه 😭😭😭 شهرستانمون ۳ ساعت ...

فاطمه جون به خدا همین الان سایتو باز کردم دیدم نوشتی میرم شهرمون ، خواستم بگم نزدیکه امام رضا میشی خیلی ما رو دعا کن عزیزم . که دیدم خداروشکر زیارت قسمتت شد . زیارتت پیش پیش قبول عزیزم دختره منو هم یادت باشه عزیزم   

سلام بچها میشه امروز ب نیت اترین جون هر کس هر چقدر تونست صلوات بفرسته؟ بنده خدا هنوز بیمارستانه و یک ...

سلام عزیزم منم شروع کردم هر چنتا بتونم بفرستم اعلام میکنم حمد شفا هم میخونم انشاله به خیر بگذره براش 

فک میکردم فقط منو فاطمه جان ب این موضوع فکر میکنیم  منم شوهرم دقیقا همین حرفارو میزنه  ا ...

منم مثل شما توی شهر غریب و دور از خانواده ها هستیم همسرم از پنج صبح تا هفت و هشت شب سرکاره منم تنها همش میگم خدایا خودت یه بچه بهم بده و منو از این تنهایی بیرون بیار انشاالله خدا به زودی خوشحالمون کنه 

با همسرت صحبت کن و راضیش کن واسه ای وی اف دوباره تا سنتون پایین تره بهتره 

انشاالله معجزه بشه واست و طبیعی باردار بشی عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر خوبی هستن ؟ نتیجه گرفتین ؟ برای سقط ویزیت شدین ؟

من تازه رفتم پبششون هنوز انتقال ندادم بعدش من سه انتقال ناموفق داشتم گفتم پیششون برم ببینم نظرشون چیه .مرکز جدیدی که میرم تو رویان چک ابهای ایمنی و ... رو انجام دادم و نظر دکتر زرنانی در مورد من دقیقا مشابه پزشکهای توی رویان بود حالا ببینم در آینده چی میشه برام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خوش به سعادتت عزیزم 

التماس دعااا

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

زیارت قبول باشه عزیزم چه سعادتی .سلام ما رو برسون محتاجیم به دعا 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خوبین  یه ضد بارداری بهم معرفی کنین ک حالمو بد نکنه من ال دی بخورم ب مرگ میوفتم

من لوتیود مصرف کردم و باهاش حالم بد نمیشد 

خوشبحالت برای منم دعا کن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

من امروز روز دهم انتقال هستم دوتا جنین سه روزه انتقال دادم به شدت کمردرد دارم توی گودی کمرم و از همون اول حالت تهوع داشتم تهوع به اونقدرا نه مثل اینکه ترشح بزاقم زیادشده و دلم یجوری میشه سه شنبه بعد ازمایش دارم برام دعاکنین 😭🌷🌷🌷

من تازه رفتم پبششون هنوز انتقال ندادم بعدش من سه انتقال ناموفق داشتم گفتم پیششون برم ببینم نظرشون چی ...

سلام رادیس جون. خوبی عزیرم؟ دکتر زرنانی  در مورد آزمایشا نگف چیزی کم و کسر نیس؟ منم دقیقا عین ازماشای شما رو دادم یکم نگرانم ک نگه که چیزی کمه