2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047239 بازدید | 684582 پست
من خیلی نگران این موضوع هستم که اسیب ببینه بعد فهمیدنش اگه بهش نگیم چی؟ پیآمد بدی داره؟

عزیزم شرایطو با شرایط ایده ال مقایسه نکن. قطعا کمی اسیب میبینهاز فهمیدنش. اما خوب در هر حال بهتر از اینه که تو اون شرایط دور از خانواده بمونه.راجع به گفتن هم توصیه میکنن بگید خودتون تا اینکه یکی از راه برسه ناخواسته یا از بدجنسی بهشبگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘😘 از وقتی بهار جون گفته دو ماهه دادن بهمون عجلم  بیشتر شده 🥺😍 الانم تو راه مشهدم با چ ...

اخی عزیزم چقد خوب شما میدونی چند سالشونه  ک نوزاد ۲ماهه دادن بهشون 

اشکال نداره تو قوی هستی تحمل کن بعد این سختیا ب آرامش میرسی 

سلام بچها میشه امروز ب نیت اترین جون هر کس هر چقدر تونست صلوات بفرسته؟ بنده خدا هنوز بیمارستانه و یکی جنینا جاش بده شاید سزارین بشه تورو خدابراش دعا کنید بهترین تصمیم و براش بگیرن و خدا ب دلش ارامش بده 🙏😔

نه میخوام بدونم قبل انتقال مگه تعیین جنسیت نکردین؟ پس فدمول کروموزومیش در اومده که پسر بوده و مشکل ن ...

ایمنی رو پیش ایمونولوژی رفتم وآزمایش دادم 

حالا باید جواب ببرم

حالا برم انعقادی هم میپرسم 

میخوام شروع کنم اب انار خوردن هر روز که خونم رقیق بشه

نه میخوام بدونم قبل انتقال مگه تعیین جنسیت نکردین؟ پس فدمول کروموزومیش در اومده که پسر بوده و مشکل ن ...

به نظرتون خوردن گرمی زیاد میتونه باعث ازبین رفتن باشه؟ چون موقع انتقال سوزش و خارش داشتم ازبس عسل خورده بودم  که وقتی مثبت شدم پماد واژینال دکتر دادحتی تا چندوقت بعدازسقط هم داشتم که دکتر گفت پی اچ واژنت بالاست. 

الانم یه چندروز عسل خوردم همین شدم که کلا بوسیدم گذاشتم کنار

بچه ها میدونم همه دعاگوی اترین جون هستین ولی میخوام الان پیشنهاد بدم ختمی چیزی براش برداریم که بدون ...

انشالله که خدا خودش مراقب آترین و بچه هاش باشه واقعا دلم گرفت براش . منم 7 تا ناد علی میخونم هدیه میکنم به امیرالمومنین که توی این عید غدیر نا امیدشون نکنه

خدایا حکمتت رو شکر نمیدونم چی بگم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من خیلی نگران این موضوع هستم که اسیب ببینه بعد فهمیدنش اگه بهش نگیم چی؟ پیآمد بدی داره؟

یکی از آشنایان ما حدود۳۰سال پیش یه بچه رو از پدرو مادرش خریدن .یعنی کسی رو پیدا کردن که بچه رو نمیخواست چون هم زیاد داشتن هم شرایط مناسب نداشتن برای نگهداری.روزی که به دنیا اومد آوردنش خونشون و حتی خودشون نرفتن و هیچ آدرس و نشونی هم از خودشون ندادن.الان کل فامیل و دوست و آشنا از این موضوع خبر دارن به حز خود اون بچه. حتی وقتی ازدواج کرد به همسرش هم گفتن قبلش ولی همچنان خودش خبر نداره.

البته میگن درستش اینه که از زمان بچگی  کلمه فرزند خوانده رو بشنوه که هم پدرو مادر استرس اینو نداشته باشن اگر بفهمه و کسی نتونه دشمنی کنه.این بندگان خدا خیلی استرس کشیدن  و هم برای خودش عادی باشه که یه فرزند خوانده هست. 

بهترین کار اینه که بایه مشاوره دراین زمینه مشورت کنید.

من یه دوست داشتم که پدرومادرش یه بچه آورده بودن از قدم اون خدا چندتا بچه بهشون داده بود ولی هم خودش هم خواهرو برادرای بعدیش اینو میدونستن که فرزندخوانده هست و میگفت اصلا ذره ای برای پدرومادر و ما فرقی نداره و ماچون از پاقدم اون بودیم پدرومادرم بیشترهم دوستش دارن

اره خیلی خوبن خداروشکر ولی قضیه من تا تو فرق میکنه مادرشوهر و پدرشوهرمن جونشونو میدن واسه نوه هاشون ...

تمام برخورد دیگران فقط و فقط دست شماست

وقتی خودت باور کنی که واقعا بچه ت هست مطمئن باش دیگران هم به این نتیجه میرسن.

عزیزم شرایطو با شرایط ایده ال مقایسه نکن. قطعا کمی اسیب میبینهاز فهمیدنش. اما خوب در هر حال بهتر از ...

🥺🥺 الهی بمیرم براشون ، کاش دنیا انقد ظالم نمیبود

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اخی عزیزم چقد خوب شما میدونی چند سالشونه  ک نوزاد ۲ماهه دادن بهشون  اشکال نداره تو قوی هس ...

نه عزیزم نوزاد ۱۵ روزه رو در عرض دوماه دادن 😍

نمیدونم اون موقع چند سالشون بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکی از آشنایان ما حدود۳۰سال پیش یه بچه رو از پدرو مادرش خریدن .یعنی کسی رو پیدا کردن که بچه رو نمیخو ...

وای عزیزم🥺♥️

نمیدونم صحت داره یا نه ولی شنیدم داخل شناسنامشون هم قید میشه که فرزند خوانده هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تمام برخورد دیگران فقط و فقط دست شماست وقتی خودت باور کنی که واقعا بچه ت هست مطمئن باش دیگران هم به ...

دقیقا 😍♥️ نظر منم همینه

این منم که اجازه میدم چطوری با بچم رفتار بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40