2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
سلام بچها میشه امروز ب نیت اترین جون هر کس هر چقدر تونست صلوات بفرسته؟ بنده خدا هنوز بیمارستانه و یک ...

من ۵۰۰ صلوات 

اگر بتونیم به ۱۴۰۰۰ هدیه به امام کاظم برسونیم خوبه

آترین جان همیشه برای همه دعا میکردن انشالله براش خیر پیش بیاد

بله کم کرده تازه از فردا امپول میشه یکی. هفته بعد دیگه قطع  ولی من مطمعنم حالا حالا لکه بینی د ...

منم استرادیول قطع شده از هفته دیگه آمپول روز درمیون بعد شیاف روز درمیون و قطع حالتات چه جوریه هنوز تهوع داری 

من دیشب زیردلم خیلی تیر میکشید بیشتر سمت راستم تا تو واژنم نمی‌تونستم ن راه برم ن دراز بکشم 

من تهوع یکم کم شده کم کم هوس غذاهایی میکنم ک نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

میخواستم یه تجربه ر باهاتون درمیون بگذارم.

همتون میدونین که من حدود یازده سال بچه دارنشدم و به هر دری زدم، صنعتی و سنتی 😂چندسری انتقال جنین منفی و آیو آی و و هیسترو و لاپاراسکوپی و....

تا اینکه یه بنده خدایی بهم گفت: بیا عید غدیر هرساله به نیت بچه دارشدن غذا پخش کن.

منم این نیت ر کردم و هرسال عید غدیر تو حدپنج تاغذا یابیشتر ،درست میکنم و شوهرم پخش می‌کنه.بسته به وسع خودم.یه وقت ۱۵ تا غذا....

خلاصه هرچه اون سال در توانم باشه،به خودم  فشار نمیارم ،هرچی توخونه باشه.قیمه یا قرمه یا عدس پلو و...حتی یه سال نمیتونستم غذابپزم از رستوران ۴تا غذا خریدیم و تو خیابون به مردم پخش کردیم.

به همه دوستان توصیه میکنم این نیت ر بکنن و از عید غدیر امسال شروع کنند. چه باردارهامون چه آنهایی که در مسیر باردار شدن هستند.

ان شاالله همه به برکت امیرالمومنین علی علیه السلام مادر اولاد سالم و صالح بشیم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من خیلی نگران این موضوع هستم که اسیب ببینه بعد فهمیدنش اگه بهش نگیم چی؟ پیآمد بدی داره؟

معمولا مشاوره ها میگن بگین 

منم کلا باکسی خیلی در ارتباط نیستم و‌نرفتم جار بزنم 

بالاخره خوداشون باهم حرف میزنن 

و‌اصلااااا ذره ای مهم نیست دیگران چی میگن 

باید خیلی قوی باشی 

من طوری با اطرافیانم رفتار کردم که حتی احازه سوال مردن به خودش نمیده 

نه اینکه ادم خشکی باشم یا بد اخلاق. نه 

ولی محکم بودم همون که کارمو به کسی توضیح ندادم 

ببین هستن کسانی که حرف بزنن و خواهی شنید خیلی راحت باهاشون قطع ارتباط کردم 

ادمی که پشت سرت حرف بزنه جاشون همون پشت سره 

نگران حرف مردم نباش 

خیلی باید ادم پست باشه که بیاد به بچه حرف بزنه 

البته شکر خدا تا حالا همچین ادمی دوروبرمون نداشتیم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
وای عزیزم🥺♥️ نمیدونم صحت داره یا نه ولی شنیدم داخل شناسنامشون هم قید میشه که فرزند خوانده هستن

نه همچین چیزی نیست 

قبلا اینطوری بود ولی چند سالی هست که اینطور نیست 

اخی عزیزم چقد خوب شما میدونی چند سالشونه  ک نوزاد ۲ماهه دادن بهشون  اشکال نداره تو قوی هس ...

من الان ۳۹ سالمه 

حدودا ۳۰ سالم بود که پسرمو اوردم خونه 

منم استرادیول قطع شده از هفته دیگه آمپول روز درمیون بعد شیاف روز درمیون و قطع حالتات چه جوریه هنوز ت ...

من هوس هیچی نمیکنم. تهوعم خیلی کم شده. غذاهایی ک یکی دو بار خوردم دیگه دوست ندارم. تازه من امپول یه روز درمیون نکرده این هفته یکی میزنم یهو قطع کرده ک خودم مخالفم

سلام بچها میشه امروز ب نیت اترین جون هر کس هر چقدر تونست صلوات بفرسته؟ بنده خدا هنوز بیمارستانه و یک ...

سلام عزیز دلم ۱۰۰۰ تا صلوات برای سلامتی اترین جون میفرستم اگر تونستم بیشتر هم میفرستم 

اخه الان دارم میرم شهرستان تو موقعیت خوبی نیستم که وقتم ازاد باشه هم مواظب راننده ام هم دارم بچه داری میکنم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

معمولا مشاوره ها میگن بگین  منم کلا باکسی خیلی در ارتباط نیستم و‌نرفتم جار بزنم  بالاخره ...

نه عزیزم اندکی ام نگران حرف مردم نیستم 

فقط نگران خود نینی هستم که بزرگ تر شد و بهش بگم اذیت بشه 

بیشتر دوست دارم مخفی بمونه دوست ندارم اسیب ببینه

ولی بازم با مشاور مشورت میکنم

ممنون که انقد خالصانه کمک میکنی

انشالله حاجت روا بشی ❤️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من هوس هیچی نمیکنم. تهوعم خیلی کم شده. غذاهایی ک یکی دو بار خوردم دیگه دوست ندارم. تازه من امپول یه ...

تو برگه ای هم ک مرکز داد بهمون نوشته یه هفته روز در میون بشه بعد قطع کنی 

منم حالت تهوع کم شده تقریبا 

ولی غذا هم نمیتونم بخورم 

من اگه ی روزی همچین کاری بکنم جونمم براش میدم 

انشاالله هرچی که خیر براتون پیش بیاد

ولی قطعا همینه

آدم یه پرنده بیاره کلی بهش دل میبنده چه برسه به بجه که خوشمزه ترین موجود دنیاست 

نه همچین چیزی نیست  قبلا اینطوری بود ولی چند سالی هست که اینطور نیست

ممنونم

عزیزم میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40