دخترا تعبیر خواب بلدین؟ من دوتا خواب پشت سر هم دیدم مطمئنم بهم ربط دارن ولی خودم سر در نمیارم
بعد من الکی خواب نمیبینم هر وقت دیدم طبق تعبیرش برام اتفاق افتاده...
یکشنبه خواب دیدم عروسی پسر عممه ولی من تو حیاط تالار بودم با پدر داماد و زن داداش داماد
اول خوابم یه میز دراز تو حیاط بود روش لوازم ارایشی بود من هر کدوم رو میخواستم بردارم غیب میشد رفته رفته کل لوازم ارایش با میزش محو شد
بعد لب پنجره یه دکوری قشنگ بود از بیرون تو همون حیاط من جذبش شدم تو خیالم بود که بدزدمش تو همون عالم خواب با خودم میگفتم نه برش ندار اون دنیا باید جواب پس بدی بعد به پدر داماد نشونش دادم گفتم میشه اینو بردارم ( دکوری برای تالار بود) پدر داماد بهم گفت نه بدش من خودم برش میدارم
همون تایم بغل پنجره یه در بود که آشپزخانه تالار بود غذا اوردن شوهر عمم بهم داد گفت زود بخور کسی نبینه
تو خوابم روز بود شب نبود
دیگه یادم نمیاد خوردم یا نه
ــــــــــــــــــ🌝🌛ــــــــــــــــــــ
سه شنبه خواب دیدم خونه ی مادر شوهرمم داخل آشپزخانه برای خودم تو لیوان اب ریختم که بخورم
همون لحظه مادر شوهرم اومد آشپزخانه میخواست چیزی بهم بگه یهو غش کرد من جلوی زمین افتادنش رو گرفتم و با صدای بلند همسرم رو صدا کردم همون لحظه ام لیوان ابی ک دستم بود رو ریختم روش ک بهوش بیاد
همینکه همسرم وارد آشپزخانه شد از خواب پریدم
♥️♥️♥️♥️♥️
حس میکنم خدا میخواد از طریق این خوابا یه چیزی رو بهم بفهمونه ولی من متوجه نمیشم ( دیوونه نیستما ولی خب من خواب نمیبینم هر وقت خواب میبینم بعدش طبق خوابم یه چیزی میشه) حالا چه مثبت چه منفی
ببخشید طولانی شد