2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
عزیزم موفق باشی عزیزم 😍😍منم بغض گلومو گرفت با حرفات  امیدوارم هرچه زودتر ی نی نی خوشکل و سال ...

عشقم بنظرم خیلی مسئله ی مهمیه ...

این دیگه انتقال و تخمک کشی نیست

خیلی باید با دلت یک دل بشی که بتونی تحمل کنی 

چون بچه داری واقعا سخته خیلی سخت 

این عشق مادر به فرزندیه ک ادم تحمل می‌کنه همینجوری ام کلی افسردگی ادم میگیره 🥲 هیچ تایمی برای خودت نمیمونه

هرچی دل خودت میگه به همون توجه کن 

چون همسرت همیشه خونه نیست و مسؤلیت نینی بیشتر به عهده شماست :)

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یا خدا🥴

من بیمه خودم تامین اجتماعیه. کورتازم افتاد تو عید و برای اینکه دکتر باشه رفتم بیمارستان تامین اجتماعی که همون روز عید متخصص داشتن و کورتازم کردن. یک ریال نگرفتن. بعد از خانمهای سزارینی تامبن هم هیچی نمیگرفتن. از بیمه عای دیگه مبلعی میگرفتن که نهایتا ازادش ۷ تومان بود. من شخصا اگر تعطیلی نبود خصوصی میرفتم. امااا متوجه شدم این بیمارستان تامین چقدددرر تمیز و مرتبه و من واقعا راصی بودم. گفتم اگر خدا بچه بده برای سزارین همین بیمارستان میام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردایی جان می‌خواین بچه بیارین؟!

اره نگار جونم :)

ولی پروسم یکم طولانی تره برام دعا کن

مدارکم تکمیل نیست ، باید تکمیل کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من ۱۳۰۰😂😂 خوبه منو نکشته مامانم ۱۷ سالش بود بچه اولش بودم

اون قدیمو حساب نکن همه دور هم بودن یا مادر شوهرش بزرگت کرده یا مادر بزرگ مرحومت نور به قبرش بباره. حالا نکه که کلا زحمت نکشیده باشع ها ولی کلا قدیم بهتر بوده بیشتر کمکی بوده

اره نگار جونم :) ولی پروسم یکم طولانی تره برام دعا کن مدارکم تکمیل نیست ، باید تکمیل کنم 

چقدر طول می‌کشه نوزاد میدن؟!

عزیزم ایشالله تا اونموقع ک اون بیاد خونت نورانی سه خدا یه نینی برات جفت و جور کنه بشن دوتا

مراحلشو حتما برام بزار مرسی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اون قدیمو حساب نکن همه دور هم بودن یا مادر شوهرش بزرگت کرده یا مادر بزرگ مرحومت نور به قبرش بباره. ح ...

🥲 اتفاقا دست تنها بود درد دل که میکنه ادم اشکش در میاد

میگفت تو زمستون بودی هنوز ۱۰ یا ۴۰ روزت نشده بود دقیق یادم نی

گفت مریض شده بودم بدجور بعد تو گریه میکردی تو خونه من نمی‌تونستم بلغت کنم شیر بهت بدم 🥺

خیلی اذیت شد سر من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر طول می‌کشه نوزاد میدن؟! عزیزم ایشالله تا اونموقع ک اون بیاد خونت نورانی سه خدا یه نینی برات جف ...

عزیز دلم من هنوز کامل مراحلش رو نمیدونم 

ولی دیپلم لازمه ، فیش حقوقی ، نداشتن سؤ پیشینه ، 

۵ سال از زندگی بگذره ، اگه ناباروری دارید امضای دکترت با تاییده خودش برای ناباروری:)

پسر همون ۹ ماه از اول تا اخر ممکنه زمان ببره

دختر زمانش طولانی تره چون متقاضیان دختر زیاده مثلا ۲ الی ۳ سال

نسبت به سن زوجین 

مثلا هرچی سن پایین تر باشه نوزاد میدن

زوجین سنشون بالاتر باشه فرزند ۳.۵ ساله میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر طول می‌کشه نوزاد میدن؟! عزیزم ایشالله تا اونموقع ک اون بیاد خونت نورانی سه خدا یه نینی برات جف ...

بعد باید یه چیزی مثل وصیتنامه بنویسی بعد مرگ یک سوم اموال به فرزندم برسه:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون قدیمو حساب نکن همه دور هم بودن یا مادر شوهرش بزرگت کرده یا مادر بزرگ مرحومت نور به قبرش بباره. ح ...

دقیقا من تمام مسئولیتم با مادربزرگم بوده خدا رحمتش کنه تازه من کلا سه ماه شیر مامانمو خوردم چون من سه ماهه بودم حامله شده شیرشو نخوردم با اون وزن شیرم نخوردم با شیر گاو و گوسفند بزرگ شدم😁😁

دقیقا من تمام مسئولیتم با مادربزرگم بوده خدا رحمتش کنه تازه من کلا سه ماه شیر مامانمو خوردم چون من س ...

ماشاءالله مامان باباهای قدیمی چه پشتکاری داشتن ☺️☺️

خدایا شکرت
عزیزم وقتی جنین و جفت در حال رشدن جفت مداوم هورمون بتا ترشح میکنه و وارد خون میکنه. اینجوری نیست که ...

برای من حتی کیسه زرد رو هم ندیدن چه برسه به جنین. 

یعنی خیلی کم رشد کرده بود

حالا به نظر شما بگم دکتر چیکار کنه؟از لحاظ آزمایش و دارو میگم.

ماه بعد انتقال دارم الان دارم ویتامین و فولیک لسید و ال دی میخورم