2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047303 بازدید | 684586 پست
عشقم بنظرم خیلی مسئله ی مهمیه ... این دیگه انتقال و تخمک کشی نیست خیلی باید با دلت یک دل بشی که بت ...

فاطمه مادرشوهرمو ک میبینم از ته دل قوربون صدقه نوه هاش میره جیگرم آتیش میگیره (بخدا حسود نیستم و حسودی هم نمیکنم) میگم ای خدا چی می‌شد یکی هم بمن میدادی الانم ک اهوازم تک و تنها تو شهر غریب خیلی بیشتر غصه میخورم همش بغض دارم  پیش خانوادم ک بودم اصلا نمیدونستم نداشتن بچه چیه حتی وقتی انتقالم منفی شد خیلی اذیت نشدم 

میترسم ی وقت فرق بزارن من میمیرم ترسم ازین چیزاست 

یکی از اشناهای ما یه پسر دوماهه آورد الان چهارسالشه خیلی بانمک و دوست داشتنیه 

عزیزم یه سوال. من وقتی شیاف واژینال میزنم سریع لکه بینی قطع میشه. بنظرت ضرر داره واژینال 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🫀😚 ممنون جانِ دلم 💙🩵 الان انقد مهر اون نینی افتاده تو دل منو همسرم 🥹 فردا انشالله عازم ...

بسلامتی عزیزم امیدوارم کارات هرچه زودتر بدون مشکل پیش بره مگه بچه دیدین ؟

ممنونم،اوایل شوهرم انجام می‌داد ولی الان که اوضاعم بهتره خودم آشپزی میکنم و ظرف میشورم کارای نظافت خ ...

خدارو شکر ان شاء الله که به سلامتی زایمان کنید 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم یه سوال. من وقتی شیاف واژینال میزنم سریع لکه بینی قطع میشه. بنظرت ضرر داره واژینال 

ن گلم واژینال بهتره من گذاشتم قشنگ حس کردم نمیره داخل یکم فشاردادم بعد با خون قهوه ای بعد چندساعت برگشت بعدم ک به لکه بینی افتادم دوباره چندقطره خون قهوه ای اومد میگم شاید از شیاف بوده دیگه از پشت میزارم به دکتر هم گفتم گفت یه مدت از پشت بزار 

واژینال بهتره نگران نباش

نه عزیزم باید واژینال باشه دیگه 

سلام عزیزم شما خوبین دوستتون بهتر شد

سلام عزیزم ممنونم شکر 

اره الحمدالله لکه بینیش قطع شد 

ان شاءالله شنبه میره برای سونو قلبش 

دکتر نایبی با سونوی واژینال مخالفه 

ان شاءالله که تا شنبه نشون بده ضربان قلب و 

سلام عزیزم ممنونم شکر  اره الحمدالله لکه بینیش قطع شد  ان شاءالله شنبه میره برای سونو قل ...

خداروشکر منم وقت گرفتم برم سونو نرفتم سپردم به خدا دیدم شکر خدا بهترم ان شاالله ک دیگه لک نبینم  

شما خودت خوبی بهتری ان شاء الله  درد لکه بینی قطع شد ؟

قربونت اره بهترم ولی سوزش دارم و خارش عفونت گرفتم ک دارم سفکسیم میخورم فقط بعد گذاشتن شیاف دل درد میشم نمیدونم دیگه بدنم قبول نمیکنه هورمون

یکی از اشناهای ما یه پسر دوماهه آورد الان چهارسالشه خیلی بانمک و دوست داشتنیه 

😍🤤

خدا حفظش کنه 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خداروشکر منم وقت گرفتم برم سونو نرفتم سپردم به خدا دیدم شکر خدا بهترم ان شاالله ک دیگه لک نبینم  ...

ان شاءالله که بحق این عید بزرگ غدیر که نه ماه بارداری راحت بدون استرس و درد و ناراحتی پیش رو داشته باشی 

وعیدیه تمام مامانای باردارمون همین باشه بدور از کوچکترین استرسی باشن 

ان شاءالله اونایی هم که منتظرن به زودی زود خدا معجزه هاشو نشون بده 

به بزرگی و مقام مولایمان امام علی علیه السلام 

به دل اونایی که تازه نینی هاشون ازدست دادن صبر و آرامش بده 

ان شاءالله که خدا برامون جبران کنه 

من که منتظر معجزه ام فقط ..باید خدا یه کاری کنه 

عزیز دلم من هنوز کامل مراحلش رو نمیدونم  ولی دیپلم لازمه ، فیش حقوقی ، نداشتن سؤ پیشینه ،  ...

عزیزم به نظر من نوزاد زیر شش ماه بگیر و تنها کاری که میکنی فقط پیگیر باش 

به قول من روسرشون خراب شو .خیلی زود ان شاءالله کارت درست میشه