2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
ن صداشو نزاشت سونو مطب بود ولی بهم نشون دادش استرس ک وحشتناک ولی تمام نگرانیم به خاطر سقط داشتمه به ...

توروخدا درسطل وبازکن استرس وبریزدرشوببند😁😁😁

مثبت فکرکن

نینیمون حالش خوبه 😍

پس صدای قلبشوکی وباچه دستگاهی میشه شنید؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشددیگه حالا که شروع کردی فقط انرژی مثبت بده😁

باور کن من دست رو هر کاری گذاشتم انقد دنبالش دوییدم که خسته شدم

این روزا یکم حالمم خوب نیست بخاطر شرایط خانوادگیمون...

امشب عروسی پسر عممه !!!

مادربزرگم میشد خاله ی عمم ، از طرفی گفته بودم بعد مادربزرگم یه جوون فوت کرده فامیل دوره؟ اون مرحوم میشه پسر خواهر بابای دادماد

بعنی دوتا مرحوم وصل میشن به عمم و اقوامشون

با این حال عروسیشون رو گرفتن 

هنوز چهلم نشده

۱۵ روز عقب مینداختن چهلم تموم میشد...

حال مامانم اینا داغونه

چی بگم والا !!!! خواهرای مرحوم هم میرن اون عروسی

عروسی خوبه خوشبخت بشن ولی کاش عقب مینداختن که انقد دلم مامانم خون نمیشد

۱۵ روز عقب مینداختن فقط ۱۵ روز...

اینجوری مامانم اینا فکر میکنن مادربزگم بی اهمیت بوده😞

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

توروخدا درسطل وبازکن استرس وبریزدرشوببند😁😁😁 مثبت فکرکن نینیمون حالش خوبه 😍 پس صدای قلبشوکی وب ...

چشم ته فکرم مثبته ها ولی بعضی وقتا استرس و دردایی ک میاد سراغم  نمیزاره

با سونو شنیده میشه نمیدونم این دستگاه دکتر این قابلیت رو نداشته گفتم صداشو میشه بشنوم گفت بیا بهت نشون میدم صداشو نزاشت احتمالا ده روز دیگه خودم برم سونو هم چکاب کنم هم صداشو بشنوم

عزیز دلم کارهایی که قبل انتقال انجام دادین و داروهایی که خوردین هروقت حوصله داشتین بگین.حتی از اول ش ...

من چون شوهرم واریکوسل داشت و یکم ضعیف بود سه ماه قبل تخمک کشی بیشتر از خودم به اون رسیدم خودم فقط داروهای تقویتی دکتر داده بود استفاده کردم به من گفت ک فولیک اسیدی ک‌همه سه ماه قبل میخورن من نخورم و به جاش قرص فموبرا داد بعد کوالی فول و همچنان همینو میخورم  قبل انتقال سه روز قبلش رحممو با روغن سیاهدانه چرب کردم پلاستیک گذاشتم و از همه مهمتر به نظر خودم استرس نداشتم قبل انتقال ک بشه یا نشه شاید چون سابقه انتقال منفی نداشتم بهش فک نمی‌کردم ولی چون سابقه سقط داشتم نگرانیم بیشتره ک خداروشکر تا الان به خوشی برام گذشته 

اره واقعا اصلا از دیشب ک دل درد داشتم مردم و زنده شدم عصبی بودم و تو خودم روحیم داغون شده بود  ...

فدات عزیزم. اینجا همه به نوعی عم دردیم.اینو بهت میگم استرس نداشته باش ولی ته دلم میدونم نمیشه. ولی خوب همه کنار همیم تا این راه سختو در کنار هم کمی فابل تحمل تر بگذرانیم. خدا دل همه منتطرا رو شاد کنه

سلام عزیرم  ممنونم عزیزه دلم  متشکرم از مهربونیت عزیزم ولی اصلا دلم اروم نمیگیره  ...

خدای من

چقدر حرف تو دلت بوده  و هیچی بهمون نگفتی

چه جریان قشنگی برای شروع مادری داشتی و من ازش بیخبر بودم

امشب فهمیدم هر چقدرم اینجا با هم درد دل کنیم بازم یه چیزایی ته دلمون هست که فقط خودمون میدونیم و خدا...

همیشه از زمان مجردی 

برای اطرافیانم که بچه دار نمیشدن توی دلم دعا میکردم الحمدلله دیر و زود همه شون باردار شدن

پشت سر اونا هم همه حرف میزدن 

به مادرم میگفتم دیدی روسیاهی به ذغال موند...

هیچ وقت فکر نمیکردم خودم درگیر این جریان بشم

سر سقطهام و ناباروریم با گریه به مادرم میگفتم یعنی میشه بازم روسیاهی به ذغال بمونه؟؟؟

الانم به شما میگم بازم یا علی بگو بازم خستگی رو تموم کن و بذار کنار

بازم دستت رو بذار توی دست خدا و بلند شو

خدا نا امیدت نمیکنه 

مطمئنم برای داستان شما هم روسیاهی به ذغال می مونه و دلت از شادی لبریز میشه لبریز از مهر مضاعف مادری برای همه بچه هات ... بحق دعای گل پسرت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ممنونم 😍 من ۱ ای‌یو‌ای و ۲ انتقال ناموفق پیش معترف داشتم. اینبار دکترم به شه‌بخش عوض کردم که خدا ر ...

یعنی انتقالا منفی بود؟مبارکه خاهر😍😍😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭