2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047725 بازدید | 684622 پست
سلام به روی ماهت  دورت بگردم خوبم  میکذرونم این روزامو فعلا پیگیرم علت سقطامو مشخص کنم&n ...

عزیزم مرکز من رفتم خیلی راضی بودم دکتری هم ک میرم خیلی هم دستش سبکه هم تشخیصش برا من درست و دقیق بود الان پیش کی میری

بچه ها مرسی از لطفی ک در حق من داشتین  خداروهزارررررررررررررررررررررمرتبه شکر  همه چی تا ...

خداروهزارمرتبه شکر😍😍😍😍

صدای قلبشم شنیدی؟

خیلی استرسی هستی

این مدت انقدردیرگذشت من گفتم شاید رفتی تو۴ماه😥

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مرکز من رفتم خیلی راضی بودم دکتری هم ک میرم خیلی هم دستش سبکه هم تشخیصش برا من درست و دقیق بود ...

اتفاقا بغل خونمونه ولی من اصلا اونجا رو‌دوس ندارم 

خیلی شلوغ و‌بهم ریخته اس 

از طرفی دکتر نایبی با من دوسته و‌خیلی دوستش دارم 

وکارش هم خوبه 

فقط اینکه من باید اول مشکلمو پیدا کنم بعد برم دوباره سراغ درمان 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
تطبیق چه ربطی به ازدواج داره؟

نمیدونم این روزا همه چیزو به هم ربط میدن گفتم اینم شاید ربط داشته باشه

دارم خسته میشم از این همه امید و خوشحالی بیهوده...

انگار همیشه باید بدو بدو داشته باشم حالا سر هرچیزی

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن عزیزم مشهدم

عزیز دلم مبارکه🫀😚

انشالله تا اخر بارداری ، بارداری سالمی داشته باشی🧿💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم این روزا همه چیزو به هم ربط میدن گفتم اینم شاید ربط داشته باشه دارم خسته میشم از این همه ام ...

نشددیگه

حالا که شروع کردی فقط انرژی مثبت بده😁

خدایابه امیدخودت🌺
سلام خانومای مهربون تاپیک،ببخشید اگه نگران تون کردم دیدم چند نفر حالم رو پرسیده بودن ،متاسفانه من ام ...

متاسفم پری جان خدا به دلت صبر بده♥️🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروهزارمرتبه شکر😍😍😍😍 صدای قلبشم شنیدی؟ خیلی استرسی هستی این مدت انقدردیرگذشت من گفتم شاید ر ...

ن صداشو نزاشت سونو مطب بود ولی بهم نشون دادش

استرس ک وحشتناک ولی تمام نگرانیم به خاطر سقط داشتمه به دکتر گفتم گفت من تمام داروها و چیزایی ک لازم بوده برات انجام دادم تا الآنم خداروشکر همه چی خوب بوده توکل کن و ان شاالله تا اخرشم خوبه 

ن بابا تازه دوماه شده 

ن صداشو نزاشت سونو مطب بود ولی بهم نشون دادش استرس ک وحشتناک ولی تمام نگرانیم به خاطر سقط داشتمه به ...

عزیز دلم کارهایی که قبل انتقال انجام دادین و داروهایی که خوردین هروقت حوصله داشتین بگین.حتی از اول شروع کارهاتون برا ای وی اف مکمل هایی که استفلده کردین هردو

ن صداشو نزاشت سونو مطب بود ولی بهم نشون دادش استرس ک وحشتناک ولی تمام نگرانیم به خاطر سقط داشتمه به ...

داروهایی که برای سقط مکرر میدن همون انوکساپارین و اسپرین هست درسته ؟اطلاع دارید؟