2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
خداروشکر عزیزم تبریک میگم .الهی بسلامت بیاد بغلت گلم.فقط انتقال چندمتون بود؟

مرسی عزیزم ان شاالله خدا بقیه راه هم کنارم باشه و به خیر خوشی بگذره 🤲😍 

من انتقال اولم بود ولی سه  بار طبیعی باردار شدم و سقط شدن

فدات بشم الهی خدا از دهنت بشنوه ولی امید ندارم چون جز ساک سمت چپ که الان خیلی به طرف مرکز آمده هیچی ...

نشی الهی.

قربونت برم مثبت فکر کن فقط. موشموشک جاشو محکم کرده ایشالا. خواهر عزیزم راصی به رصای خدا میدونم که هستی ولی من دلم روشنه. ایشالا خدا نتیجه این همه سالو یکدفعه بهت میده. ببین من فکر میکنم هرچه ادم تو دلش یک چیزیو بپرورانه همون شکل میگیره. مثلا همین خود شما، تسم کاربریت تداعی کننده سه قلو بود و شد، حالا اون قل سوم به نطرم لطف خدا بود که رشدش متوقف شد وگرنه الان دنبال ریداکت بودی دور از جون. الانم هی به خودت بگو خدایا کمکم کن دوقلوهامو بزرگ کنم توانم بده سختی دوقلو بزرگ کردنو تحمل کنم، یعنی که اره دومی هم همه چیش خوبه تا جذبش کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کم‌کم آماده میشم برم دکتر.التماس دعا دوستای مهربونم اگه قبول کرد یه سونو هم بشم.ولی هرچه فکر میک ...

ای جان عزیزم. الان که پیام میدم حتما برگشتی. خدا کنه سونو کنه چون اگه از قبل بدونی تسترسش خیلی زیاد میشه. ولی منم تپش قلب گرفتم. خدا یا اترین دلمونو شاد کنه

فاطمه جان هم تو گوشیم رو چک کردم هم تو لب تاب نداشتمش فکر کنم اصل نسخع رو ضمیمه جوابها کردم و فرستاد ...

نه قربووونت برم. خیلی کمک کردی دست گلت درد نکنه❤️ از رو نسخه قبلی ک فرستادی آزمایشارو نوشتن برام. فقط یادت هس چقد طول کشید جوابش بیاد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهش می کنم عزیزم .ایمنی و انعقادی داره میشه گفت یه جورایی ژنتیک هم هستش چون از لحاظ ژن بررسی شده&n ...

یا خدااا ی ماه؟🥺😯 پس باید بمونم تا شهریور. میشه ژنتیک رو ندم ک جوابش زود بیاد یا اونام ضروریه؟ سال ۹۹ هر ۳ رو داده بودم فقط غلظت خون داشتم و اپکا پایین بود. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز  کاربر دیگه پرسیده بودند تو مراکز از خانما اونجا بپرسین برای اهدایی رابط دارن ...

سلام،ممنونم بابت پاسخگویی

متاسفانه رویان با رابط و واسطه کار نمی کنن ،یعنی مستقیما با خود اهداکننده پیش میرن 

سلام عزیزم خوبی؟ این روزا هروقت یادتون افتادم از خدا برای دلت آرامش خواستم الهی خیلی زود طعم شادی ...

سلام عزیرم 

ممنونم عزیزه دلم 

متشکرم از مهربونیت عزیزم ولی اصلا دلم اروم نمیگیره 

خیلی حالم بده نمیدونم چرا اینجوری میشه 

من یه پسر دارم از یه ماهگی از شیر خوارگاه برداشتم الان هشت سالشه 

دلم به حال این بچه سوخت 

همش میگفت مامان دور از انصافه که من خواهرو‌برادر ندارم 

خیلی مهربونه و به خاطر این تمام سعیمو کردم 

ولی خیلی ها بی رحمانه یه حرفایی میزنن یا از سر دلسوزی یا از سر ….

دلم این روزا خیییییلی گرفته 

امروز دکتر قلب رفتم از بس ضربان قلبم بالا رفته بود 

من بارها ای وی اف کردم 

بارها ای یو‌ای کردم 

که منفی شدن یاسقط شدن 

ولی اینبار دلم خیییییلی سوخت .خیلی ها فک میکنن من نمیتونم بچه نگه دارم  واین خیییییلی منو‌عذاب میده 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام دوستان...من امروز پانکچر شدم....خیلی درد دارم لکه بینیم دارم...بااین اوضاع دکترم گفت 3روز دیگ ب ...

مبارکه عزیزم. نه لزوما. به دکترت اعتماد کن. جنین فرش بهتره اما فریز که بشه ممکنه بعدا شرایط جسمی خودت بهتر باشه. اونم تشخیصش با دکترته

گفت هشت هفته  قربونت مرسی عزیزم ان شاالله خدا به زودی زود قسمت خودت بکنه عزیزم

خداروشکر عزیزم واقعا برات خوشحالم 🌹

سلام دخترا خوبین 

چه خبرا چیکارا میکنین 

شام درست کردین 

من هنوز مطب دکترم 

شامم درست نکردم 

می‌خوام خودمو بندازم خونه مادرم خدا مادرا رو حفظ کنه

به زودی خودمون هم مامان بشیم بعدش بیاییم اینجا بگیم دختر یا پسرمون رفته بودن سفر شام اومدن خونمون سفره ی غذامون اینه می‌پسندیدن 

اون روز دیر نیست میاد بالاخره ،بالاخره من و تو و همه مون مامان میشیم به هر طریقی که خدا عشقش کشید 

خدایا اما عشقت زود بکشه ما ،مامان بشیم روی کمک تو حساب ویژه باز کردیم 

دوستتون دارم 

😅فاطمه غرغرو😅‍ 🙏🙏🙏🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها مرسی از لطفی ک در حق من داشتین  خداروهزارررررررررررررررررررررمرتبه شکر  همه چی تا ...

خدا را شکر عزیزم. چقققددددر رر من برای تو قسم و قران خوردم که همه چی خوبه؟ حالا بیام گوشتو بگیرم اونقدر نینیمونو استرس دادی؟ الحمدلله که از بابت شما خیالمون راحت شد. ایشالا اترین هم سونو کنه و خبر خوب بده

سلام،ممنونم بابت پاسخگویی متاسفانه رویان با رابط و واسطه کار نمی کنن ،یعنی مستقیما با خود اهداکننده ...

عزیزم کلی کانال تلگرامی هست که میتونی سرچ کنی مخصوص تخمک ورحم اجاره 

خودت میتونی عضو شی و به ادمین گروه شرایطتت رو‌بگی 

به راحتی میتونی پیداکنی