2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
قربونت برم .میدونین برای تخمک اهدایی چه قدر طول میکشه ؟

سلام عزیزم زمان نمیبره خود پزشکان رابط دارن برلی رحم وتخمک.فقط باید هزینه بدی همون ماه انجام میشه.بعد همون روز پانکچر همسرتون نمونه میده.جنینا شکل می‌گیرد ماه بعد یاچند روزبعد انتقال جنین.نهایت کلا دوماه با انتقال زمان میبره 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من مرکز رویان میرم و قصد شروع سیکل میکرو رو دارم و می خوام تخمک اهدایی بگیرم  دن ...

سلام دوست عزیز 

کاربر دیگه پرسیده بودند

تو مراکز از خانما اونجا بپرسین برای اهدایی

رابط دارن همه دکترا تو مطب یا مراکز

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نه ندارم تازه میخوام لوبیاسبز بخورم که ضخامت بالابره

من سه تا انتقال مثبت بتام زیاد نبود و بالا نمیرفت هر بارم ب دکترم میگفتم پی ار پی کن میگفت لازم نیست تا بار 4کوتاه آمد پی ار پی کردم با بتای صفر مطلق منفی شدم.

یعنی دو ملیون ریختم توچاه 

قل اولو وارد ماجرا نکن لطفا مامان خانوم. ایشالا دوقلوهامون وصعشون عالیه.‌راستی واسه اون قل زاویه دار ...

فدات بشم الهی خدا از دهنت بشنوه ولی امید ندارم چون جز ساک سمت چپ که الان خیلی به طرف مرکز آمده هیچی از اون حس نمیکنم.عزیزم دردش دیکه احساس نمیکنم توگوشه.از ناف به سمت چب که قل دوم هست سفته اول صبح نصه سمت راست خالی وشله خواهری ♥️

من کم‌کم آماده میشم برم دکتر.التماس دعا دوستای مهربونم اگه قبول کرد یه سونو هم بشم.ولی هرچه فکر میک ...

الهی عزیزم. ان شاالله خوش خبر برمیگردی ب حق امیرالمومنین علی ع 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من کم‌کم آماده میشم برم دکتر.التماس دعا دوستای مهربونم اگه قبول کرد یه سونو هم بشم.ولی هرچه فکر میک ...

برو بسلامت عزیزم انشالا خوش خبری مارو هم زود باخبرکن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭